3.Bölüm

22.5K 1K 156
                                    

    Sınıfta oturmuş hocanın gelmesini bekliyorduk. Dün annemle kerem için tartıştığımız için sabah erken gelmiştim. Daha dersin başlamasına beş dakka vardı. Evet bu benim için erkendi. Normalde tam ders saati sınıfta olurdum. Tabi çoğu zaman geç kalarak. Tabi herkes şokla bakıyordu o yüzden ama önemsemedim. Nasıl olsa hiçbiriyle gerçek anlamda arkadaş değildik.

11.sınıftan itibaren aynı sınıftaydık. Yani 1 yıldır. Ama zorunlu konuşmalar harici konuşmazdım. Birkaç kere konuşmayı denemişlerdi. Ama olmamıştı. Sınıf ortamını pek sevmezdim. Zaten onlarda anlamıştı nasıl biri olduğumu.

Telefonun titremesiyle hemen açtım. "BM" dendi mesaj. Numaram yeni olduğu için yeni bir numara alamazdım. Babama söyleyemezdim. Olay çok büyürdü. Açıkçası içimden bir ses silmememi söylüyordu. Bende o sese kulak veriyordum şimdilik.

Acunun o sesi değil içimdeki o ses. Neyse boş verin siz beni.

Tekrar gelen mesajla telefona baktım.

BM: Günaydın. (G)

BM: Gördüğüne göre senin de günaydın dediğini varsayıyorum (G)

BM: Okul çok sıkıcı ya. (G)

BM: Ama evde kalmaktan iyidir. (G)

Hiçte bile okuldan nefret ederim. Evim güzel evim.

BM: Hiç cevap vermeyecekmisin ? (G)

BM: En azından görüyorsun bu da birşeydir. (G)

BM: Neyse hoca geldi. (G)

   Çevrimiçi yazısı gitmişti. Zaten hocada gelmişti. Ayağa kalktık. Hoca oturun dedi ve oturduk. Ders fizikti. Ama hiç dinleyesim yoktu. Zaten bildiğim konulardı. Kafamı sıraya koydum ve "BM" yi düşünmeye başladım. Okul dediğine gire lisede olduğunu varsayıyordum. Ama acaba benden küçükmüydü. Ben 12.sınıftaydım ve benden küçük olma ihtimali yüksekti. Aslında benden küçük olduğunu düşünürsek korkacak bir şey de yoktu. Telefonum titrerken cebimden çıkardım ve kafam sıraya dayalı halde sıranın altından telefona bakmaya başladım.

BM: Ders matematik. (G)

BM: Çok sıkıcı. (G)

BM: Banane limitten türevden. (G)

BM: Neyse ya ben niye bunları sana yazıyorum. (G)

BM: En iyisi yatmak. (G)

BM: Hd by. (G)

   Kendiyle konuşmasına güldüm ve telefonu cebime koydum. Bi dk ya. Limit ve türev mi dedi o. Ama onlar 12. Sınıf konularıydı. Yani "BM" 12. Sınıftamıydı.






Biraz sade bir bölüm oldu. Gelecek bölüm bir sürpriz var. Vote ve yorum lütfen. Ayrıca okunma ne kadar az olursa olsun her gün bölüm atacağım. Çünkü şimdi okunmasa bile ilerde kitap bittiğinde çok okunacak. Görüşürüz.





"Yarınlar hep güzel olacak derler. Oysa bugünler dünlerin yarınları değilmiler"




Rastgele Numara | Texting |Where stories live. Discover now