37.Bölüm

5.7K 392 285
                                    

Selam arkadaşlar. Nasılsınız? Umarım iyisinizdir. Yeni bölümke karşınızdayım. Güzel bir bölüm olmasını umuyorum. Umarım beğenirsiniz.

Instagram: hayalimdesevdim1

Akından
Çağlar bir arabanın yanında durdu ve kapıyı açarak Nisa'yı içeri fırlattı. Ardından hızla bana dönerek silah doğrulttu ve ateş etti. Beklemediğim anda gelen bu saldırıyla birşey yapamadım ve karnımda bir acı hissettim. Elim istemsizce karnıma gitti ve tekrar elime bakınca kanları gördüm. O sırada Çağlar şoför koltuğuna binip hızla gaza basarken arkasından koşmaya çalıştım ama maalesef gitmişti.

Yine başaramamış Nisa'yı kurtaramamıştım. Kaçırmıştım elimden. Hissettiğimse karnımdaki acıdan çok kalbimdeki acı'ydı.

Biri koşarak yanıma geldiğinde bunun polislerden biri olduğunu anladım. Önce etrafı kolaçan etti ve ardından kimse olmadığını anlayınca yanıma geldi. O yarama bakarken "gittiler, yine kurtaramadım" dedim.

Polis tişörtümü kaldırıp yarayı inceledi. Daha sonra "kurşun sıyırmış, önemli bir yara yok ama dikiş atılması için hastaneye gitmemiz lazım" dedi.

"Hayır abi hastaneye falan gitmem ben. Nisa'yı bulmam lazım. Onu bulmadan olmaz" dedim. Polis bana üzüntüyle bakaraken "aslanım anlıyorum seni ama böyle devam edersen çok kan kaybedersin. Öldürmeyecek yara öldürür seni. O zaman nasıl bulacaksın Nisa'yı"dedi.

Birşey diyemedim söylediklerine. Polisle beraber az önce geldiğimiz yoldan döndük. Karnımdaki yaraya sargı bezi sarmıştı. Az önce Çağlar'ın kaçtığı yere geldiğimizde, bir polisin yaralı olduğunu gördüm. Yusuf amir destek ekibi istiyordu çünkü gönderilen polisler de vardı önceden. Ayrıca adamlar fazlaydı ve birçok mal ele geçirilmişti. Polisler adına iyi bir gündü çünkü uzun süredir aranan çete çökertilmişti. Aslında bu malların Çağlar'ın olması onun bu. duruma çok sinirleneceği anlamına geleceği için sevinmeliydim. Ama Nisa o şerefsizin elindeyken bu mümkün değildi.

Ahmet amca karnımdaki yarayı görünce "Akın noldu oğlum sana" dedi koşarak yanıma gelip.

"Önemli bir şey değil Ahmet amca. Ufak bir sıyrık. Nisa'yı kaçırdı, beni de vurdu. Silahı göremedim bile. Hazırlıksız yakalandım."

"Gel hemen hastaneye gidelim"

"Ahmet amca Nisa-"

"Oğlum arıyor polisler. Ben istemiyormuyum kızım kurtulsun. Senin şu programı polislere Verde bulsunlar hemen peşine takılsınlar"

Cebimden telefonu çıkarıp programı açtım. Kırmızı nokta hızla hareket halindeydi. Yusuf amir yanımıza geldi o sıra.

"Amirim buradalar. Hızla gidiyor şerefsiz. Daha fazla uzaklaşmadan yakalayın lütfen" dedim.

Yusuf amir telefonu elimden alıp baktı ve telsizini çıkararak adresi anons geçti ve çevirme istedi o noktalara. Ardından polislerle birlikte arabaların yanına gittik ve yaklaşık iki gündür içinde olduğumuz ormandan ayrıldık.

********************************
Nisa'dan

Araba hızla giderken aklımda dolaşan tek bir şey vardı. Bu şerefsiz Akın'ı vurmuştu. Akın'ı vurmuştu. Sanki Akın'ın vurulduğunu yeni farketmişim gibi hızla Çağlar'a döndüm ve araba kullanmasını önemsemeden vurmaya başladım. Vururken de "onu nasıl vurdun şerefsiz pislik"diye bağırıyordum.

Şuan şoktaydım ve ne yaptığımı bilmiyordum. Çağlar önce şaşkınlıkla direksiyon hakimiyetini kaybeder gibi oldu ve toparlamaya çalıştı. Ardından kontrolü tekrar eline aldı ve arabayı kenara çekti. Sinirle bana dönerek bir eliyle elimi tuttu ve diğer eline silahı alarak bana doğrulttu.

Rastgele Numara | Texting |Where stories live. Discover now