Sisi478

67 9 11
                                    

Sisi478 je náctiletá slečna, jíž baví si vymýšlet vlastní svět, miluje čokoládu, popovou hudbu a Narnii. Nuž, pojďme společně otevřít tajemnou skříň a nahlédnout do jejího světa.



1. Na profilu máš uvedeno, že se nejvíce realizuješ ve sci-fi a fantasy. Co se ti píše lépe?

Musím říct, že poslední dobou spíše sci-fi, především mě fascinují ty nové technologie, nebojím se tam vložit ani svou vymyšlenou. Všimla jsem si, že její vymýšlení mi trvá mnohem méně. Fantasy je pro mne takový větší oříšek, i přesto to však nemění nic na tom, že patří mezi mé top žánry. :-D

Hodně dlouho jsem se bála do takového žánru pustit, celkově jsem si myslela, že mi je takový cizí. Pak ale nastal zlom a hle, s mými nápady se sesypal pytel jako v kupce sena. Škoda jen, že nedokážu psát více děl naráz, bylo by to mnohem jednodušší a moje nezrealizované nápady by se dostaly na povrch rychleji. :-D

2. Na který příběh jsi nejvíce pyšná?

Z vydaných stoprocentně Lovci, i když jsem velmi dlouhý čas, nekecám, nevydala kapitolu. Měla jsem blok, tak doufám, že svým věrným čtenářům, kteří u příběhu zůstali, udělám radost jejím pravidelným vydáváním. :-) Z nevydaných Život superhrdinů, pracuji na něm, dala jsem tomu spousty času, stále se ještě připravuje. Tudíž raději nic dalšího nebudu prozrazovat, žádné spoilery! :-D Byla bych toho schopná. 

3. Jak dlouho tvůj blok trval a jak se ti ho podařilo překonat?

Trval asi půl roku, byla to hrůza. Jenže vždycky když jsem se alespoň pokusila něco napsat, buďto jsem napsala pouhý jeden řádek, anebo vůbec nic. A jak jsem ho překonala? U nás doma se hezky rýsoval nový obývací pokoj, takové předělávání dá dost práce. Hačala jsem tak na křesle a říkám si: „Co třeba zkusit štěstí teď?" moje hlava totiž nějak záhadně vyplodila nápad. Inu, fungovalo to! :-D Sepsala jsem toho tolik, že ten blok se strachem utekl do nejtemnějších lesů! :)

4. Gratuluji. :) Máš raději ich nebo er formu? A raději mužskou nebo ženskou postavu?

Děkuji. :-) Dříve bych rozhodně řekla ich, avšak můj názor se změnil. Takže er forma je pro mě to pravé ořechové! :-D Velmi pěkně se mi díky tomu popisují pocity a myšlenkové pochody postav, které naprosto miluji! Upřímně, není ani jediná kapitola, kde bych nepopsala takový pocit mého hrdiny. Proto milí čtenáři, jestli to nemáte v lásce, raději do toho ani koukejte. Asi byste nebyli příjemně překvapení, spíš naopak.

Co se týče postav pro tentokrát vedou na plné čáře muži, i přestože v mých knihách naleznete i takové zajímavé, ženské postavy, jimž nemůžu odolat. :-D Jsem s nimi spokojená. Myslím si, že jsou neokoukané, je to ale každého názor. A proč zrovna muž? Ve valných případech čtu díla s hlavními postavami žen, jsou však výjimky! :-) Neházím tím kvůli tomu všechny příběhy do jednoho pytle! Ráda přečtu jakékoliv dílko s takovým pohlavím, pokud mě anotace zaujme. Často se alespoň jedna či víc dívčích postav šikne!

5. Tak ty jsi můj člověk, moje příběhy jsou emocemi doslova nacpané a v hlavních rolích vždy muži. :D Čteš na Wattpadu? Jaký žánr nejčastěji vyhledáváš? 

Super! To ráda slyším, že nejsem sama! :-D

Ano, čtu. I když poslední dobou méně, protože nemám tolik času. Ale pokusím se to změnit. Mám hrozné výčitky svědomí, že jsem se stále nedostala k dílům, které za to fakt stojí! :-) Každopádně, nejčastěji vyhledávám sci-fi. Jakmile si mám vybrat mezi tímto žánrem a jiným, rozhodně by zvítězil tento! Nedokáži si představit, že by sci-fi neexistovalo. :-D

Na slovíčko (Rozhovory s autory)Where stories live. Discover now