Oznámení

406 48 8
                                    

Milí autoři, mám pro vás důležitou zprávu. Ode dneška (4. 2. 2019) přestávám u rozhovorů dělat korektury. Došla jsem k závěru, že je to vaše prezentace. Otázky pokládám po jedné, na odpověď máte neomezeně času. Můžete si své odpovědi projet Wordem, poslat ke svému korektorovi, několikrát si to po sobě přečíst. Mně ty opravy zabírají až příliš mnoho času, který bych potřebovala a chtěla trávit jinak. 

Musím říct, že se s tímto rozhodnutím peru už celkem dlouho, ale je to vaše reklama. Na základě vašeho psaní si buď k sobě nalákate nové čtenáře, nebo si je odeženete.

S tím souvisí i vaše odpovídání celkově. Pokud na otázku odpovíte jednou, dvěma větami, tak se o vás nikdo nic nedozví. Proč tedy dělat rozhovor? Rozepisujte se, klidně odbočujte jinam, já tak aspoň mám možnost reagovat a můžeme společně pobavit o spoustě věcech.

Uvědomte si, že pokud se chcete nějak propagovat, musíte čtenáře zaujmout. Wattpad je plný příběhů a autorů, a pokud chcete nějak vyčnívat z davu, musíte se o to trochu posnažit. Myslete na to, pokud požádáte o rozhovor. 

Děkuji za pochopení.

Na slovíčko (Rozhovory s autory)Where stories live. Discover now