horan_tomlinson_18

75 9 3
                                    

horan_tomlinson_18 toho na svém profilu také moc nemá, ale můžeme se o ní dozvědět, že je jí 18, žije na Slovensku a zbožňuje 1D a Dramione. Co dalšího nám prozradila?

1. Tvá tvorba na profilu je poměrně rozmanitá, všimla jsem si například fanfikcí na různé fandomy. Který je ti nejbližší a proč?

No na túto otázku ti nijako neviem povedať, ale samozrejme najbližšia fanfikcia je 1D, ale niekedy napíšem aj The maze runner alebo HP. Ale teraz samozrejme pracujem na týchto čo mám na profile. Ale mám aj prichystané nejaké príbehy. :) Teším sa na ich napísanie a mojich čitateľov, ktorí si ich prečítajú.A prečo? Lebo ich zbožňujem a iné typy príbehov som nenapísala. Stačí mi fanfikcia a romantika. 

2. Preferuješ tyto žánry i na čtení?

Áno preferujem. Ale to záleží od toho akú mám náladu. 

3. Máš na psaní nějaký rituál, bez nějž bys nenapsala ani písmenko?

Ani nemám. Skôr musím mať chuť do písania alebo inšpiráciu. Ale keď chcem príbeh dokončiť, tak píšem ako o dušu. Už mi nezáleží či treba inšpiráciu alebo nie. Idem na to hneď. 

4. Kde bereš inspiraci ke svým příběhům?

Inšpirácia je všade. Príroda, počas cesty do školy, v škole, pri kamarátkach, jednoducho všade. Ale najviac inšpiráciu môžem získať, keď čítam príbehy alebo knihy. To na tom zbožňujem. ❤️

5. Pouštíš si ke psaní třeba nějakou hudbu? Pokud ano, jaký styl?

Áno púšťam si hudbu. A aký štýl? No skôr počúvam anglické, ale niekedy aj bez textu, lebo vtedy si viem predstaviť danú scénu a postavy. 

6. Jaký máš názor na kritiku?

Aký mám názor na kritiku?No asi takú, že každý spisovateľ, ktorý začína po prvýkrát písať, musí jednoducho dostať od niekoho kritiku. Aby sa zlepšil a zmenil svoj príbeh a štýl písania, tak aby sa niekomu páčil. Napríklad ako ja. Dostala som od niektorých dosť kritik, ktoré boli ohľadom mojich príbehov a dokázala som sa s nich ponaučiť. Každý žijúci autor/ka či len začajúci autor/ka musel/a prežiť tu najkrutejšiu kritiku. Takže každý kto tu je na Wattpad jednoducho musel dostať tu kritiku aby sa zlepšil. :)

7. Nechala sis někdy na něco udělat recenzi? Pokud ano, v čem ti pomohla?

Áno, spravila som raz recenziu a pomohla mi s tým, že budem potrebovať prerobiť príbeh a slovosled, ktorý u mňa je na bode mrazu. :D jednoducho mi pomohla sa sústrediť na to, že radšej zverejniť opravenú kapitolu a nie takú, kde sú samé chyby. :)

8. Preferuješ na psaní ich nebo er formu? A raději mužskou nebo ženskou postavu?

Fúú to je ťažké povedať. Mužská povaha a ženská povaha je úplne iná. Obaja inak rozmýšľajú a je ťažké rozpísať ich pocity, emócie a city. Preto niekedy preferujem ženskú postavu, ale niekedy sa mi stane, že mám aj mužskú. Ale to málokedy. :)

9. Čteš na Wattpadu? Máš nějaké oblíbené autory?

Áno čítam. Vlastne dosť veľa čítam tu na Wattpad-e. Ale aj knihy, ktoré si vypožičam z knižnici. Áno, mám obľúbené autorov. ivinkaaa, HappyD, BajaDolce, peetka a mnohé ďalšie, ktoré sa mi nechce písať, ale sú úžasní autori.

10. A co reálné knihy? Jaké jsou tvé oblíbené? 

Reálnych kníh mám dosť, ktoré som si najviac obľúbila. Ale najviac asi Žuvačkový Kráľ, Dievča s maskou, Skús to znova, Placebo On od autorky BajaDolce. A samozrejme mnohé ďalšie, ktoré som čítala. ❤️ 

11. Jaké pasáže se ti nejlépe píšou a které ti naopak dělají největší problémy?

Fúú najhoršie sa mi píšu scény, ktoré vás unudia, kde nie je tam tá romantická šťava, tak môžem povedať. Jednoducho som milovníčka romantiky a preto pre mňa je ťažké písať aj smutné, ale aj hádky medzi mojimi postavami. Ale keď píšem niečo kde sú obaja spolu a majú sexuálny život a tak, tak to je niečo iné. :DD tu sa rovno púšťam moje hormóny na povrch a píšem. Nene nemyslím tak ako som napísala, len opisujem to čo mám v hlave alebo si to len predstavím. Väčšina autoriek alebo autorov práve preto si predstavujú také scény a na svete je ďalší besteller s erotickou tematikou. Jednoducho my ženy milujeme také scény vo filmoch alebo v knihe, len si ich neviem priznať, no. :D <3 ja sa priznám, som milovníčka a hotová. XD

12. Co ráda děláš ve svém volném čase?

Vo voľnom čase najradšej počúvam hudbu, niekedy píšem príbehy, čítam knihy, pomáhame mame variť (ps.: som odbor kuchár, preto pomáham mame pri varení :D). Potom len v posteli leňoším. :) to je moja obľúbená vec tak ako čítanie a nič nerobenie. Samozrejme nie stále len leňoším, musím niekedy aj pomáhať doma. ;)

13. Kdybys mohla být na jeden den zvíře, které by to bylo a proč? 

Asi by som bola vlkom, lebo chcela by som byť slobodná a v prírode. :D inak ma nič nenapadá. 

14. Co bys vzkázala svým čtenářům?

Posielam im množstvo objatí a poďakovaní za to, že ma podporujú. Stále čítajú moje príbehy a píšu milé komentáre, a hlasujú na mňa. Moc vám ďakujem <333 Posunuli ste ma dopredu a ja som vám za to vďačná. 

15. A co bys vzkázala začínajícím autorům?

Posielam im, aby sa nevzdávali, písali písali a písali, a potom len čítali a čítali. :) Bez toho nebudú mať dobré kvalitné príbehy. Takže sa na seba dosť pracovali a nech sa hlásia na Slovenskom jazyku, aby mali samé jednotky. :) To im pomôže, aby boli kvalitní autori a nemali žiadne chyby vo svojich príbehoch. Potom môžu sa tešiť, že majú dosť čitateľov. <3

Děkuji za rozhovor. Pokud bys chtěla ještě něco dodat, sem s tím. 

Za máličko a už nemám čo dodať. Moc ti ďakujem. Že si bola ochotná mi poslať otázky a trpezlivo sa ma pýtať. :)

Na slovíčko (Rozhovory s autory)Where stories live. Discover now