Kapitel 2. Fucking fuld & Harris

3K 82 152
                                    

"What the fuck" jeg griner og tager endnu et shot, "hvad?" Bartenderen kigger spørgende hen på mig, "jeg har snart en stedmor, og vil du hører noget fucked? Hun prøvede at dræbe Larry min kat i dag", jeg ryster på hovedet, "hun er syg i hovedet", ...

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"What the fuck" jeg griner og tager endnu et shot, "hvad?" Bartenderen kigger spørgende hen på mig, "jeg har snart en stedmor, og vil du hører noget fucked? Hun prøvede at dræbe Larry min kat i dag", jeg ryster på hovedet, "hun er syg i hovedet", hvisker jeg og kigger mig rundt, "sikker på, at det ikke er dig?" Han griner og tager flasken fra mig.

"Hvor er Jackson og Ari?" Spørg jeg og kigger op på ham, "derovre" han peger på en krog i det store rum, Jackson står foran hende, hun har sine læber... Vent, de snaver. Nu skylder hun mig 100% 20 dollars.

Jeg griner og hopper ned fra stolen, jeg skal have mine 20 dollars. Jeg snubler og styrter overrasket ind i nogen, personen griber mig og løfter mig op, "se dig for fulde" fnyser han, "sursen" jeg kigger op på ham, "hvad skal du?" Spørg han, da jeg prøver at komme videre.

"Ham der Jackson", jeg hikker, "han snaver med min veninde Aria, og jeg væddede med hende om, at hvis hun faldt for ham", jeg hikker, men fortsætter så: "så ville hun give mig 20 dollars, og hvis hun ikke gjorder, ville jeg slikke min kat Larry ren", jeg fniser, "men jeg vandt, så jeg skal have mine 20 dollars", jeg sender ham et kort blik.

Han er hot.

"Åh for helvede, er du hende der, Jack ville visse mig?" Spørg han opgivende, "du trænger i hvert fald til noget sjovt", mumler jeg og smiler, "lad os synge en sang!" Jeg spærre øjnene op og begynder at skråle Lille Peter edderkop, "Sh hold dog kæft!" Udbryder han og lægger sin hånd foran min mund, "sure!" Jeg slår hans hånd væk, "kan vi så danse?" Jeg begynder at vrikke fra tå til tå, "det her er sgu ikke mit problem", han begynder at gå væk, men jeg griber desperat fat i hans arme, "please ik' gå, jeg skal hjem", piver jeg, "hjem?" Han kigger koldt ned på mig, "sådan nogle som mig, vi er ikke sikre i byen, på den her tid af natten", jeg bider mig i læben og trækker blidt i hans bluse, "vil du ikke følge mig hjem?" Spørg jeg bedene, "je..." "Tak" afbryder jeg ham, jeg trækker ham slingrende mod døren.

"Vi skal hjem til min veninde, for jeg er ikke gode venner med min far", jeg ryster på hovedet, "det ret tragisk" mumler jeg, "men så kan du møde min kat! Han hedder Larry", jeg fniser og går ud.

Den varme aftenluft omslutter mig, den gør mig lidt mere klar i hovedet, "hvilken vej?" Spørg drengen og griber fat i min albue, "den vej" jeg peger ligeud, "fino" han begynder at gå, jeg halvløber efter, "ik' så hurtigt" udbryder jeg forpustet, "jeg har ikke tid til det her lort", mumler han irriteret, "sur sur sur lille bi om..." "Hold kæft" afbryder han mig, "jamen jeg kan ikke løbe i dem her", udbryder jeg og peger på mine sko.

Drengen sukker, fejer mine ben væk under mig og løfter mig op, "bedre deres majestæt?" Spørg han irriteret, "meget" svare jeg fornøjet og læner mig op ad ham, der går ikke lang tid, før vi står foran Aria's dør. Han sætter mig ned og skal til at gå, men jeg når at gribe fat i ham, "du skal møde Larry", jeg griner og trækker ham mod døren.

"Nej! Nu må du stoppe!" Udbryder han irriteret, "jeg har hjulpet dig hjem, nu gider jeg ikke, okay? Fuck ind til din klamme kat, med et endnu værre cringe navn!" Udbryder han irriteret, "kaldte du lige Larry for kl..." "Hejhej jeg håber vi aldrig ses igen!" Snære han og begynder at gå, jeg fnyser og lister inden for, jeg går mod Ari's værelse, jeg smider mine larmende sko og kaster mig ned i sengen.

Babysitter|✓Where stories live. Discover now