Kapitel 36. Katten Engolf & nudes

2K 68 156
                                    

"Austin din nar" jeg slår grinende hans hænder væk, "hvad" han griner og skæver til mit vindue, hvor min far stor og glor ondt på ham, "vi bør nok smutte nu", kommentere jeg og begynder at gå, Austin snor sin arm om mit liv og trækker mig ind til sig

¡Ay! Esta imagen no sigue nuestras pautas de contenido. Para continuar la publicación, intente quitarla o subir otra.

"Austin din nar" jeg slår grinende hans hænder væk, "hvad" han griner og skæver til mit vindue, hvor min far stor og glor ondt på ham, "vi bør nok smutte nu", kommentere jeg og begynder at gå, Austin snor sin arm om mit liv og trækker mig ind til sig.

"Du ved godt, du ikke gør det nemmere for ham, ik?" Spørg jeg og kigger op på ham, "hmm" svare han smilende, "men det ændre ikke på min ting for dig", han stikker drillende en finger i siden på mig, et skrig forlader mine læber, jeg skubber ham grinende væk.

"Tosse" han smiler og trækker mig ind til sig igen, "hvad skal vi nu?" Spørg han afventende, "øh" det havde jeg ikke planlagt, jeg troede jo ligesom, at min far og morderen var væk i længere tid...

"Øhem"

Vi fortsætter i tavshed mod bilen, Austin sætter sig ind bag rettet, og jeg sætter mig ved siden af. Han starter den og begynder at køre.

"Din klamme kat, er det Engolf den hedder?" Spørg han og skæver til mig, "idiot" kommentere jeg tørt, "nej jeg mener det... Skal den så flytte med, når vi en dag flytter sammen? Altså væk fra mit hus" spørg han charmerende og lægger sin hånd på mit lår. Jeg stopper op i et åndedrag og hoster så vildt.

Flytte sammen? Tænker drengen så hurtigt? Og han kender ikke engang Larrys navn?!

"Aus din ged! Han hedder Larry, ikke den eller Engolf" udbryder jeg hakkende, "jaja detalje..." "Det ikke en detalje, det Larry, mit liv, mit lys, min mand" udbryder jeg forarget, "er du utro?" Han sender mig et skuffet blik og snøfter falskt. "Faktisk er det ham jeg er utro, for jeg havde noget med Larry først", mumler jeg og dækker et grin, "meget bedre" Mumler han sarkastisk.

"Såså babe min elskede, selvfølgelig er det kun dig", jeg gør min stemme dybere, "jeg elsker dig så højt at jeg får stå dreng af at kigge på dig".

Austin skær ansigt og dasker til mig, "mine forældre burde ikke være her" mumler han og parkere ved det store hus, han låser op, og vi går ind.

Larry kommer farende mod os, "Larry" jeg hviner og omfavner ham, "ja undskyld pus, jeg ved det godt... Dårligt valg af sex ven ting? I know I know, men sådan er det altså. Har du ikke set, hvor farlig han ser ud?" Jeg griner og trykker ham længere ind til mig.

"Vil du sove med mig i nat? Jamen okay skatteman" "må jeg sove med?" Sørg Austin desperat, "må han? Ej Larry min elskede, kom nu" beder jeg og skæver til Austin, "det kaldte du mig lige før", mumler han fornærmet.

"Du har fået lov... Hvis" jeg kigger alvorligt op på ham, Austin får straks en bekymret rynke mellem brynene.

"Du skal sove nøgen", jeg blinker drillende til ham og rejser mig - stadig med Larry i min favn, "deal, men så skal du også", han snor roligt sine arme om mit liv, Larry mijaver og langer ud efter hans ene hånd, "kan du ikke få det møgkræ væk?" Spørg Austin irriteret og giver Larry et smølfespark, "i skal altså lære at acceptere hinanden! Hvis i vil have mig i jeres liv", stønner jeg irriteret.

Babysitter|✓Donde viven las historias. Descúbrelo ahora