Kapitel 24. #Larrytime & indrømmelser

2.2K 71 200
                                    

Endnu en dag i dette underlige hus

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Endnu en dag i dette underlige hus.

Endnu en nat med Larry, og endnu en morgen jeg skal i skole.

I går var underlig, det føles som en drøm, og jeg ville ønske, at det var. Jeg forstår ikke Austin, han er uigennemskuelig, jeg ved ikke, hvordan jeg skal være over for ham, jeg ved intet.

Efter jeg spurgte ham i går, skred han, han blev helt tom i blikket, fnøs og så skred han, han sagde ikke noget, han rejste sig bare, så jeg røg ned fra hans skød, og så skred han. Han gik midt i et afsnit Friends. Hvad er der galt med ham? Ring 911.

Men efter det hentede jeg Lola, altså da klokken blev 3. Hende skal jeg tænke lidt mere over.

Jeg bør tage i skole i dag, jeg har ingen god grund til at blive hjemme. Aria er sikkert bekymret, eller også har hun for travlt med Jackson, det er okay begge ting.

Altså hvis hun er bekymret, har hun tænkt på mig, og... okay jeg hælder mest til den ik', hvis hun slet ikke har tænkt på mig? Så skylder hun is.

Også til Larry.

Jeg skubber mig træt ud af sengen, jeg trækker en hoodie over hovedet og nogle Jeans op om røven. To strømper fra gulvet også trækker jeg børsten gennem mit hår et par gange. Uf, der røg halvdelen af mit hår. Jeg presser tandpasta ud på min tandbørste og begynder at børste mine tænder. Cirkel, cirkel, rundt, cirkel, cirkel, rundt. Jeg spytter det ud efter et minut. Hvem børster overhovedet tænder i to minutter? Ingen. Eller ikke mig i hvert fald.

Jeg tøffer ned ad trappen og giver Larry mad, Lola sidder og spiser, men her er ingen Austin i nærheden, godt. Ingen akavethed.

"Nå, skal vi køre?" Spørg jeg hende med et smil, hun nikker og tager sin taske. "Skal du holde thanksgiving med dine forældre?" Spørg hun, da vi sidder i bilen, "min mor" svare jeg og smiler, "hvad med din far", nysgerrigheden stråler ud af de store blå øjne, hun er så cute. "Han æh har nogle ting at ordne", jeg starter bilen, også køre vi.

"Men hvad med dig?" Jeg klemmer blidt hendes knæ, "mor og far kommer hjem, men Austin snakker om at tage væk med mig, en ferie eller noget, han snakker om skiferie", hun smiler begejstret, "på denne tid af året", jeg kigger skeptisk ned på hende, "Andesbjergene har sne hele tiden", hun er alt for klog til sin alder, suk.

Giv mig den hjerne gud.

"Okay så, hvor er det Andesbjergende ligger... bare lige for at teste dig", jeg blinker til hende, inden jeg holder ind ved skolen, "Argentina", hun griner og går ud ad bilen.

Når okay.

Jeg køre mod skolen med et smil.

Fare i dag:
Larry er alene.

"Hey Megan!" Aria, godt, Jackson der, Jacksons sportsidiot venner der, "hvor er Austin?" Spørg jeg overrasket og pakkere, "øh Jackson siger han pjækker".

Babysitter|✓Where stories live. Discover now