Kapitel 50. Drugs & flyvende kat

1.6K 58 162
                                    

"Fint

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Fint..." Austin nikker og følger mig ind på sit værelse, jeg sætter mig i hans stol i skrædderstilling, "kom til sagen."

Austin kigger seriøst på mig, han sætter sig på en anden stol, "jeg skylder ikke Dock drugs, fordi jeg selv åd dem Megan, det er første ting, du bliver nød til at vide," jeg lytter roligt, tror jeg, mit indre skriger, at jeg er sulten, men jeg står imod, som den stærke person jeg er. Måske skulle jeg købe en hamster? Så kunne det lege med Larry?

Fokus.

"Jeg havde de her drugs, som jeg ville sælge videre, jeg skyldte Dock en tjeneste, fordi jeg tidligere ha..." han går i stå, "hele sandheden eller intet," beder jeg, "godt, han havde tidligere givet mig nogle, en tid jeg ikke havde penge, og nu måtte jeg så betale tilbage. Men min far fandt dem, han troede, at jeg havde taget hans, så han tog dem "tilbage", hvilket medførte, at jeg skyldte Dock endnu mere. Og nu prøvede jeg så at betale tilbage, ved at tage ud og kræve, at andre betalte sin gæld til ham," han tager en pause. Fuck, kan man hade Hr. Harris mere end jeg gør lige nu?! Alt hvad han har udsat Austin for, det gør bare ondt, det gør virkelig ondt.

"Den dag, jeg glemte skoleballet, ting, der var jeg ude, for at ordne det sidste. Men jeg kvajede mig, så Dock tænkte, at han ville hævne sig. Han holdte mig tilbage, og resten så du selv. Men virkelig Megan, den eneste grund til, at jeg ikke sagde noget, var fordi jeg ikke ville have dig ind i det, jeg mener det. Hvis du først var inde i det, ville det jo være umuligt for dig at slippe ud. Undskyld jeg løg, virkelig," Austin vrider sine hænder og kigger ned.

Hvor er kameraerne? Det okay Gossip Girl, jeg er lige her, kom frit frem.

Oh my god, hvad hvis Larry har ædt dem?

"Og bokse tingen?"

"Jeg har et temperament, hvilket du godt ved. Jeg bokser for at holde det under kontrol. Når jeg tæver en af de der idioter, der alligevel render rundt og knuser andres hjerter eller kroppe, lader jeg det gå ud over dem, der har fortjent det, og samtidig kan jeg kontrollere mig, når jeg møder dem normalt på gaden, når Jackson er et fjols, eller når min far er her. Du har Larry Megan, men det er ikke alle der har en Larry, nogen af os har vores knytnæver, som vores egen Larry."

"Hvis du kalder dine næver Larry, sværger jeg ved gud, at jeg aldrig vil kigge på dig igen," bræk, ad, "det var en metafor..." Austin stønner opgivende af mig, "poetisk... ej jeg laver sjov, undskyld..."

"Må jeg godt kysse dig?" Jeg skæver til mine føder, inden jeg kigger hen på mig, "jeg ventede bare på, at du ville spørg, kom her" han slår smilende armene ud, og kort tid senere sidder jeg hos ham, "betyder det her, at jeg er tilgivet?" Spørg han lavt, "det betyder, at jeg forstår dine valg," hvisker jeg lavt, inden min mund finder hans.

Austin flytter os hen i sin seng, han kravler ind over mig, og starter sin sugemærke fetish ting.

"Hvis jeg skal være ærlig," mumler jeg lavt og trækker ham tættere på, "så hørte jeg dig godt, den morgen... den hvor jeg råbte ad dig..." "hvilken af dem?" Han griner lavt og trækker mine bluse af, "den hvor jeg skred ned til Aria," "åh" Austin stopper kort, men fortsætter så, "hvad hørte du helt præcist?" "Du sagde, at du elsker mig," jeg skubber ned i hans bukser, "den del" mumler han lavt, "fuck man, hvorfor sagde du ikke noget?" Han køre sin ene hånd op i mit hår, "det var et personligt øjeblik for dig, hvor det gik op for dig, hvor fantastisk en person jeg virkelig er, det ville jeg ikke ødelægge for dig," jeg smiler bredt og kysser ham, "så gør det ikke noget, at jeg siger det nu, vel?" "Slet ikke" "Jeg elsker dig Megan," han kysser mig blidt, "elsker dig."

Babysitter|✓Where stories live. Discover now