Kapitel 29. Had & turn off

2.1K 64 181
                                    

"Jeg fucking smadre dig Harris!" Jeg kaster mig over Austin med et skrig, "din forbandede!" Jeg slår løs på ham, "rolig Davis, rolig, han lever, tag dig sammen" Austin får skubbet mig af sig, kun fordi de her lorte sko og tøjet er til besvær, kun ...

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Jeg fucking smadre dig Harris!" Jeg kaster mig over Austin med et skrig, "din forbandede!" Jeg slår løs på ham, "rolig Davis, rolig, han lever, tag dig sammen" Austin får skubbet mig af sig, kun fordi de her lorte sko og tøjet er til besvær, kun derfor.

"Aw Larry, er du okay?" Jeg kravler med besvær hen til ham, "kom her baby" jeg løsner ham fra snowboardet og trækker mig ind til mig, "fuck jeg hader dig Harris. Over stregen, over stregen" jeg får skubbet mig ud ad skoene og begynder at vandre det sidste stykke ned ad bjerget i strømpesokker.

Det var ca. Det der skete i går, efter Larry begyndte at græde. Nu sidder jeg og stirre ondt på Austin, imens vi spiser morgenmad. "Davis, j.." "nå Lola, var det sjovt at stå på ski igår?" Afbryder jeg Austin, "jaa meget, hun kan godt lide mig, altså min lærer" hun spiser resten af sit brød og rejser sig, "skal vi komme afsted?" Hun smiler og aer Larry, inden hun skynder sig ud, "jeg køre ind i dig, så du ryger ud over en klippe kant, inden jeg smadre dig me... og så tæ..." Lola forlader stuen igen, og jeg fortsætter: "inden jeg smadre dig med mine fucking hænder!" Jeg rejser mig op og tramper ud til Lola, hvor jeg tager ski tøjet på, sko'ene osv. Austin kommer ud til os, "skal du have katten med igen?" "Så du ved godt, at han er en kat nu?" Jeg kigger vredt hen på ham, "er i uvenner?" Lola kigger spørgende op på os, "nix" Austin smiler til hende, inden han tager hendes hånd, og de går ud. Jeg sætter Larry ned, "vi ses okay? Jeg skal ud og smadre Harris idioten", jeg kysser ham blidt på hovedet, inden jeg lukker døren efter mig og følger efter de to Harris'er. Hvordan kan de overhovedet være i familie? Lola er så smuk, sød, dejlig, sådan en fantastisk pige, imens Austin er grim, dum, irriterende, en forfærdelig fyr.

Vi når hurtigt hen til liften, som vi tager op, Lola pludre løs, imens Austin lytter, og jeg prøver at dræbe Austin med blikke.

Da vi når ud, køre Lola mod sin lærer, "kom" Austin vinker mig hen til sig. Kom så Meg, jeg køre forsigtigt hen til ham, "undskyld jeg smed Larry ned af bakken... men indrøm, det var en smule sjovt", han griner lavt og skæver til en bunke grinende piger, der står lidt derfra, "dyreplager..." jeg krydser mine arme og kigger op på ham igennem skibrillerne, "der skete ham ikke engang noget, kan du ikke bare komme videre?" "Du dræbte næsten min Larry! Han græd! Spade!" "Okay, undskyld, kan vi komme videre nu?" Austin køre en hånd igennem sit hår, og sender mig et uforskammet flirtende blik, "hvorfor har du egentligt ikke hjelm på?"

Austin står i sit snowboard tøj, og med solbriller på, ingen hjelm. Men han er og så dum. Jeg håber han kommer til skade.

"Ellers ville jeg ikke kunne få hende der med i seng", Austin vender sig halvt om mod flokken med piger og peger på den midterste, "hende? Er hun ikke lidt for... sort og hvid?" Hvad Megan? Du er ligeglad. "Hun er min type... Davis" Austin bider sig i læben og vinker kort til hende, hvilket får dem til at finse endnu mere, "sikker på, at hun ikke er 16?" Megan stop dig selv, "hvad er din type overhovedet? Du går i seng med dine mormortrusser, lyshåret og blå øjne, du gik i seng med Lolas venindes søster, hun har sort hår, så var du tæt på at gå i seng med hende den søde, hun havde lyst brunt hår, og så er der nu hende der, lidt mørkere end mit hår og så brune øjne". Har jeg talt?! "Min type er mørkhårede og brune øjne, gerne lidt mere på kroppen end hende der, hun ser lidt spinkel ud, men der er ikke bedre her", hans blik viler let på mig, inden han kigger tilbage på den mørkhårede. "Hvis du vil flirte med hende, jamen gå så hen til hende, jeg køre bare selv", jeg kommer i ski'ene – som Austin tog med sig, da jeg var gået i går. "Giv mig fem minuter Davis" Austin går med sit snowboard hen til pigerne.

Babysitter|✓Where stories live. Discover now