Kapitel 19. Løgne & ismanden Torben

2.1K 59 245
                                    

Hvordan forklarer man, at man faktisk ikke startede et rygte? Og at man lod Harris udnytte en, så man kunne få Netflix?

¡Ay! Esta imagen no sigue nuestras pautas de contenido. Para continuar la publicación, intente quitarla o subir otra.

Hvordan forklarer man, at man faktisk ikke startede et rygte? Og at man lod Harris udnytte en, så man kunne få Netflix?

Det er helt stille i kantinen, alle venter på et eller andet, men idet jeg åbner munden, bryder Austin ind: "Du skal nok ikke deltage i denne samtale, efter hvad jeg har hørt, påstår du, at vi har mere end et par tilfældige kedsomheds knald, men det er ikke tilfældet her Amalie".

Hvis Austin ikke havde rodet mig ind i alt det her, ville jeg helt klart have skyldt ham et eller andet.

"Jeg hedder Avery!" Snære Avery vredt, "og det ved du udmærket godt!" Folk griner højt, og deres opmærksomhed er straks rettet mod hende. Ikke mig.

Dejligt.

"Du er så fucking led! At det er lige til at brække sig over din..." Austin rejser sig og ignorere hende koldt, han stiller sig lige foran mig og placere sine læber lige ud foran mit højre øre, "du må aflyse din aftale med Aiden, ellers kommer Lola til at værre alene i aften", mumler han lavt, placere et sart kys på min skulder og går med en ligegyldig mine ud af kantinen.

Regnorm.

Min forræderiske krop begynder at sitre, fuck hvor ville jeg gerne mærke hans læber mod mine, mod min krop, mo... der er endnu en forræder iblandt os, min egen hjerne... hvor kunne du...

Folk kigger pludselig hen på mig igen... skønt... jeg sværger, jeg begraver Austin levende i haven, hvis han ikke stopper med at være så fandens tiltrækkende og med at smide opmærksomhed hen på mig...

"Det er derfor!" Udbryder Aria ophidset, "du vil ikke ud med J..." "Ja, Ari det er nok", udbryder Josh fra et af de andre border, samtidig med at jeg taber kæben, "du er det ej!" Jeg bliver straks knaldrød i hovedet, "jo d..." "shh" afbryder jeg hende, "stop med at lyve", tilføjer jeg og bider mig i kinden.

Jeg kan ikke lide Aus, det kan jeg ikke.

Grunde til ikke at kunne lide Aus:

1. Han er selvfed

2. Han går i seng med a... okay måske kun Avery og engang imellem andre, glem den, vi streger den ud.

3. Han kan ikke lide Larry

4. Han er en badboy

5. Han er for tiltrækkende

6. Hans familie er et stort rod

7. Jeg kan ikke lide ham

Det var ikke engang svært! Tsk.

Aria hviner, inden hun kaster sig over mig og trækker mig med sig ud af kantinen, "jo du kan", hvisker hun ophidset, "ellers ville du ikke have ladet ham gøre det der", tilføjer hun smilende, "ad stop, han er lækker, men jeg kan ikke lide ham, slet ikke" hvisker jeg irriteret, "han er ikke bare lækker, han er over..." "Hej Jacki" Aria afbryder sig selv og smiler uskyldigt til ham, Jackson læner sig op ad væggen med et hævet øjenbryn, "det er ikke som det lyder", hun bider sig nervøst i læben og skæver til mig.

Babysitter|✓Donde viven las historias. Descúbrelo ahora