Kapitel 25. Supris det er Aus & køretur

2.1K 62 186
                                    

Tak til readstorysXX for banneret^^

Tak til readstorysXX for banneret^^

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Endelig, Larry. Endelig skal vi hjem til mor", jeg smiler bredt og sætter mig ind i bilen, ja klokken er 5 om morgen, og hvad så? Hrmf.

Jeg er så træt...

Men glad.

Det er vigtigst.

Jeg er skredet uden af at sige farvel til Austin, fordi... ja de sidste par dage har været underlige. Han behandler mig som glas, som om jeg efter mødet med ham Dock manden er bange, og sådan noget. Okay måske tjekker jeg dørene en extra gang, måske, men kun måske.

Miss og Hr. Harris kom hjem i går, så det går nok, at jeg kører nu.

Uh Whitney er på radioen... også begynder jeg er synge med, nogle vil kalde mig talentløs, men jeg finder nu mig selv ret god. Jeg ville være kommet med til et talentprogram, men min far fejlbedømt tiden... siger han, jeg tror, han gjorder det med vilje, fordi han ikke ville miste mig til berømmelsen, årgh gamle far.

"Oh, I wanna dance with somebody
I wanna feel the heat with somebody
Yeah, I wanna dance with somebody
With somebody who loves me
Oh, I wanna dance with somebody
I wanna feel the heat with somebody
Yeah, I wanna danc..."

"Hvad fuck?"

Hvem sagde lige noget der?!

"Hvem er der? Jeg køre ind i den lygtepæl og dræber dig, hvis du ikke svare", truer jeg nervøst, "hvor er jeg?" Spørg personen med en hæs mo... Austin? "Austin fucking Harris, hvad laver du i min bil?!" Jeg drejer ind til siden og vender mig om mod ham, "godmorgen" han strejker sig og smiler fjoget, inden han køre sin hånd igennem sit lyse hår og gaber, "stop din morgen charme ting", vriser jeg irriteret af ham, det hår er så cute.

Jeg kunne gå i seng med ham bare for håret.

"Min hvad?" Han griner smørret og sætter sig helt op, "glem det... hvad laver du her?" Spørg jeg og klør Larry bag øret, "jeg skulle spørger dig om noget..." han afbrydes af et gab, inden han smiler og strækker sig, "vil du med på skiferie i weekenden? Jeg ved det er thanksgiving blabla. Men det kun en dag, også tænkte jeg efter... det går ud over skolen, jeg lover, bare et par dage, nogle ski, nogle pister, noget sne, d ved, bare fri. Og gode seng... du vælger selv, hvem du vil dele den med", han vrikker med øjenbrynene, "jeg deler med Lola..." "Pedo" "ad nej, hun er bare sødere..." jeg sender ham et ondt blik, inden jeg griner ondt og slår lidt til ham. "Så du vil med?! Seriøst?" Austin smiler bredt, inden han lægger en dæmper for sine følelser og får et koldt udtryk i øjnene, "hvis... du betaler alt, og og og jeg vil gerne flyve First Class", jeg smiler charmerende til ham, "som om jeg flyver med andet", forkælede snob.

"Tjo, så kan jeg vel godt", er det okay? Jeg kan ikke stå på hverken ski eller snowboard, men hvis idioten Austin kan, hvem kan så ikke? Hrmf, nemmere bliver det ikke.

Babysitter|✓Where stories live. Discover now