Kapitel 30. Lærer & sne drukning

2.1K 64 244
                                    

"Austin!" Åh fuck, Jasmin er vågnet, og jeg ligger sammen med Austin

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Austin!" Åh fuck, Jasmin er vågnet, og jeg ligger sammen med Austin. "Aus, Aus" jeg puster ham i øjet og prøver at få ham til at forstå, at Jasmin vil flippe på mig, og ham, og at jeg har hovedpine efter i går. Sikkert sex'en, ej just kidding, sex med Austin? Hot, men nej, klamt. Efter faldet. Vent. Nu har jeg forvirret mig selv.

"Austin for helvede, come on, please" jeg modtager et grynt, inden han trykker sig mere ind mod mig, døren til mit værelse går op, og hun kommer ind, Jasmin kommer ind. "Hej" mumler jeg paetisk og prøver at dække Austin med dynen, "hvor er han?" Hun kigger forvirret ned på mig, "jeg ved det virkelig ikke", jeg trækker på skulderen, og skubber mig selv længere ind over Austin, "Davis du..." "men hvorfor spørg du?" Spørg jeg, så jeg kan få lyden af Austin til at gå væk, "j... plejer han at forsvinde?" Hun sætter sig på kanten af min seng og kigger hen på Lola, som er igang med at tage skiundertøj på, "hele tiden" hvilket er halv sandt, for det sagde han selv, da jeg lige var "flyttet" ind. "Når... kommer han tilbage?" "Jeps, giv ham højest tre dage" lover jeg hende med et smil, "så kommer jeg bare tilbage om tre dage", hun smiler trist og går, kort efter smækker hoveddøren. Lola går ud i stuen/køkkenet, og Austin bliver liggende under mig.

"Davis din forbanede idiot, nu er jeg hård", "Austin fjern dine hænder derfra, jeg me..." "Shhh, Davis, giv mig noget grimt at tænke på", "dig selv" svare jeg irriteret, "du hjælper ikke", Austin griner lavt og rykker ubekvemt rundt under mig, "jeg vil gerne flytte mig, hvis det er o..." "nej, du bliver lige der", "Asustin jeg kan mærke den mod min fucking røv, så giv slip på mig" jeg slår ham irriteret og ruller ned fra ham, "vi kan have stille sex", mumler han lavt og gribber fat i min hånd, "nej tak, ad" jeg sætter mig op og kigger seriøst ned på ham, "hurtigt ind u..." "Jeg dræber dig, hvis du ikke holde kæft", "døden er ikke noget at spøge med Davis", fortæller Austin formanene, "trist for dig, slip så min hånd" Austin ignorere mig og trækker mig ned til sig med et smil, "du ved, at du vil", hans læber strejfer mit øre. Og jeg ville måske, kun måske have gjort et, bare for at prøve, for gud de der læber, men Larry afbryder os, ved at slikke Austin i ansitigt.

o-O-o

Dag tre.

Jeg skal hjem om to dage. I skole om tre. Dræb mig. Kom tilbage ferie. Jeg vil ikke have matematik. Men alligevel sidder jeg og laver matematik. Jeg har lige regnet dagene ud. Ej nej, jeg laver faktisk matematik, eller prøver. Det er en smile svært, fordi... altså, jeg vil jo ikke på sommerskole, slet ikke med matematik, jeg vil væde med, at de drugs sommerskoler, hvor der er fester og alt det der, det er hundrede procent sikkert noget slemt, noget med virkleig matematik. Hjælp. Så jeg prøver altså at tage mig sammen. Austin har givet mig nogle opgaver, jeg så skal lave. Og jeg prøver faktisk. Virkelig. Men der er bare så meget andet at lave, så meget sjovere at lave. Som f.eks. at se Gossip Girl, eller lege med Larry. Men nej nej, Austin fortalte mig, at jeg altid vil stinke, hvis jeg ikke gør noget nu. Hvad er der galt med drengen? Hvad skal jeg bruge matematik til? Matematik er ligegyldigt... næsten.... måske ikke.... okay slet ikke.... Men det er dårligt, jeg hader det... "Kom så Meg, du kan godt. Hvor er x? Jamen x er der... jeg sætter bare en ring og går videre. Godt så, nu har jeg lavet en opgave, nu må jeg godt tage en pause. Jeg har slet ikke set by'en.

Babysitter|✓Where stories live. Discover now