Kapitel 40. Shopping & skænderig

2.2K 64 259
                                    

"Den her!" Gisper Aria, "wow" jeg kigger forgabt på den, "jeg dipser!" Udbryder Aria seriøst, "jaja" jeg griner og kigger lidt rundt

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Den her!" Gisper Aria, "wow" jeg kigger forgabt på den, "jeg dipser!" Udbryder Aria seriøst, "jaja" jeg griner og kigger lidt rundt. Jeg har brug for noget der siger, jeg er hot, men samtidig, jeg er en bald kjole. Aria vil have en havfrue kjole med sorte blonder snoet rundt om sig, jeg vil have... "oh my god Ari!" jeg gisper og kaster mig mod en sort diskret kjole, "den er så flot", "Den er lidt tør, men..." nej den er fantastisk, lige mig, "og den har guld i bund og top", tilføjer hun, "og hvad så?" "Sort, hvid" minder hun mig om, "undskyld piger, men der er og så en model uden guld, men sort i stedet", bryder en af dem der arbejder ind, jeg dør inden i lige nu, "kan vi se?" Spørg jeg så lidt desperat som muligt, damen smiler og går om bag disken, hun roder lidt rundt, inden hun kommer tilbage med en æske, hun sætter den på et bord og løfter kjolen ud, "hvis du ikke tager den, tager jeg den", hvisker Aria betaget, "har i den i størelse medium?" Damen finder endnu en æske frem, "her".

Aria trækker mig med ind i et prøverum for to. Vi bakser begge med vores kjoler, inden vi vender os om mod hinanden, Aria hviner tøset og falder mig om halsen, "det er så smukt", jeg føler mig smuk, virkelig. Kjolens stof er let, og jeg elsker, at den glider ud bag mig i sorte blonder, "jeg tager den" "same".

"Vi mangler bare sko og masker," Aria smiler, og vi klæder om.

Kort tid senere har vi en maske og et par sko hver.

"Det bliver den bedste fest ever", hviner Aria og krammer mig, "enig enig" "vi kan lægge tingene hos mig, og så tage til fest", om jeg er på, "hvis vi skynder os, kan vi nå hjem uden kø", Aria griber min hånd og haler mig mod sin mors bil, vi hopper ind og køre hjem af.

"Så dig og Jackson?" "jaer... vi skændes ret meget for tiden, ikke noget alvorligt, han vil bare gerne tage et skridt videre", sukker hun opgivende, "og jeg ved virkelig ikke, min mor synes heller ikke, at det ville være godt. Men for god sake Megan, hun tror stadig, at jeg er jomfru," udbryder Aria og dytter af en stakkels bil som slet ikke havde fortjent det, "så vil han pludselig på ferie sammen, og alt muligt andet, det er som om, at det ikke kan gå hurtigt nok. Når ja, og så er han også extremt beskyttende, altså hvad går der af ham?!" Aria rækker fuck til en cykkel, "og han lytter ikke?" "Nej! Nej han gør ej! Han vil bare have sin vilje! Det stædige æsel!" Knurre hun, "okay, du har brug for en drink", jeg klapper hende på skulderen. 

Turen er hurtigt overstået, vi skynder os ind og klæder om, jeg hilser kort på Arias mor. Da jeg skal til at gå, kommer en pige ud fra Josh værelse, hun er virkelig smuk, "hej" hun rækker mig smilende hånden, inden hun bedømmer min påklædning, "du må være Megan", hun smiler et sødt lille smil, "og du er Kamille?" Spørg jeg tøvende, "det håber jeg virkelig, ellers smadre jeg Josh", griner hun, "Kami... åh hej Megan" Josh kommer ud fra sit værelse uden bluse, "hej" jeg vinker akavet til ham, vi står alle tre i stilhed et par minutter, "Aria siger, du er sammen med Harris?" Damit Ari, damit, hun skal også bare fortælle alt til alle... "Når ja, en måned eller deromkring" nok kun 3 uger, tror jeg, jeg har så dårlig hukommelse, "hvordan skete det?" Josh lægger armene om Kamille. Jeg prøvede at komme i bukserne på ham i et fly? I don't know, "det er indviklet, det skete bare," "læt røven Meg, eller jeg køre uden dig!" Råber Aria ude fra bilen, "jeg kommer," råber jeg tilbage, "vi ses," jeg vinker til dem, inden jeg stikker af.

Babysitter|✓Where stories live. Discover now