Kapitel 34. Knapper & høj misbilligelse

2.2K 53 243
                                    

Tak til readstorysXX for det flotte baner!

Jeg sætter mig på stolen ved mit skrivebord, eller jeg rykker stolen ud i midten af rummet og sætter mig med front mod døren

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Jeg sætter mig på stolen ved mit skrivebord, eller jeg rykker stolen ud i midten af rummet og sætter mig med front mod døren.

Jeg finder Spektrum frem - en bog jeg er igang med.

Hans stemme er hæssere end normalt

"Hey Davis" jeg kyler overrasket bogen over ryggen, så den rammer ind i hjørnet længst fra mig, jeg kigger overrasket hen på døren.

Austins stemme er hæssere end normalt.

Jeg rejser mig nervøst op, hvad laver jeg? Jeg går uroligt en tur rundt om stolen, inden jeg forvirret sætter mig ned igen.

Austin griner underholdt, jeg rejser mig usikkert op.

Vil han have mig til at stå op? Sidde? Skal jeg lægger mig i min seng?

Jeg tripper lidt fra tå til tå, inden jeg sætter mig igen.

Austins øjne glimter underholdt, han går langsomt mod mig. Mine ben skal til at rejse sig igen, men Austin skubbe mig tilbage i stolen.

Han vipper den tilbage, så hans højre arm holde hele dens vægt og min.

"Du bliver bare der... Det nemmere at starte det hele sådan her", fortæller han hæst og stryger mig over kinden. "Hvad for noget?" Spørg jeg disorinteret, "sex" ordet lyder så meget mere sexet, når han er så hæs imens...

"Hm" svare jeg og rækker ud efter hans hår, "nana jeg vil røre ved dig, ikke omvendt" han puffer min hånd væk med sin venstre.

"Jamen" jeg bider mig i læben og snor mine ben fast om stolebenene.

"Men inden" han kærtegner blidt min hals, "skal vi lige snakke", han læner sig længere ind over mig, "vi snakker før, så vi ikke når at gøre noget, du vil fortryde bagefter", forklare han roligt.

"Hvad skal vi snakke om?" Min stemme skælver svagt, ligesom resten af min krop gør, når han er nær mig.

"Mine forældre kommer hjem i aften... De skal ikke vide noget om os to", en forvirret rynke viser sig i mit ansigt, Austin rør blidt ved den, "de vil ikke have, at en jeg har det godt med skal passe på Lola, de stoler ikke på mig", forklare han blidt og knapper den øverste knap i min skjorte op.

"Den her skjorte overlader alt for meget til fantasien", mumler han lavt og flår lidt i en knap der irriterer ham, "Austin" jeg hviner forskrækket og strammer mit greb i stolen.

"Vil du bede Lola om at holde det hemmeligt for mine forældre, eller skal jeg?" Spørg han og ignorere min vin, "hun lytter nok mest til dig", svarer jeg og prøver at fange hans blik, men han er for optaget af min skjorte, til at søge mit blik.

"Vi har et par time", mumler han hæst og skubber stolen og jeg ned og ligge på jorden, "har du ikke tænkt dig at spørger mig, om jeg har lyst?" Spørg jeg og vikler mine ben løs fra stolen, "nej" han ryster på hovedet, "du ville sige fra, hvis jeg gjorder noget, du ikke ville kunne lide", tilføjer han og trækker irriteret i skjorten, "lort" han bander og presser sine læber mod min hals.

Babysitter|✓Where stories live. Discover now