Kapitel 21. Planlægning & jomfru

2.1K 61 176
                                    

Tak til Math000W for den flotte collage/cover i billed dimsen^^

(Jeg tager gerne imod alt fra små skilte til covers, hvis i laver nogle🤷🏻‍♀️) - (i kan sende dem til min Instagram xsagittariussx)

(Jeg tager gerne imod alt fra små skilte til covers, hvis i laver nogle🤷🏻‍♀️) - (i kan sende dem til min Instagram xsagittariussx)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Jeg kigger mig tilfreds i spejlet. Sådan Meg.

Jeg er hot. Nej det er en underdrivelse, jeg er virkelig sexet.

Wow.

"What the fuck" Austins kæbe rammer gulvet, da han kommer ud fra dit værelse. Hans blik klæber sig til mine bryster, "pr..." han går i stå og ryster så på hovedet, "er det meningen, at det skal ligne, at dine bryster er ved at rulle ud ad kjolen?" Hans stemmer er hæs, åh gud ja, virkelig hæs. Hans øjne er mørke og dybe, jeg kunne drukne i dem.

"Hold kæft" jeg kigger ind i spejlet igen, "sorry Davis, du er hot", Austin træder hen bag mig, hans hænder lægger sig afslappet på min hofter, imens han trækker mig ind mod sig, "du har knep-mig-hår", hans læber kærtegner blidt mit øre, inden han slipper mig. Jeg ved godt det med håret, det er med vilje. En tur ude med pigerne, til fest... Torsdag aften, det bliver ikke vildere. Næsten.

"Skal jeg køre dig? Jeg skal alligevel ud", "jeg køre ikke med mordere", hvilket jeg ikke gør, og Austin prøvede at dræber Larry, hvilket gør ham til en morder i mine øjne. Bum.

"Jeg prøvede bestemt ikke at drukne ham! Jeg prøvede at få ham op! Han bed mig, jeg skulle sys med to sting!" "Løgner..." okay Larry bed faktisk til. Jeg kørte Austin på skadestuen om natten, fordi såret ikke ville stoppe med at bløde. Så blev han sendt ind til nogle undersøgelser, katte kan åbenbart smitte? Også skulle han sys osv. Rigmands fyr. Han fik ærligt de bedste læger, i det de hørte hans efternavn, smed de sig jo næsten på knæ for ham.

"Og? Du prøvede at dræbe ham, selvfølgelig bed han dig!" Udbryder jeg og slår ud med hænderne, "nej. Jeg. Gjorder. Ikke". Okay måske ikke, men jeg kan godt lide illusionen. Så har jeg en grund til ikke at snakke med ham. Pro-duk-tivt

"Ari kommer og henter mig, så nej lige meget hvad", svare jeg og griber min taske, "jam..." "Nej Aus, jeg er over din standart", jeg elsker bare at lyve, "lige nu? Måske" han bider sig i kinden og giver mig en af de der heftige stirren, en af dem der border sig ind i en. "Og lige før?" Jeg hæver et øjenbryn og kigger spørgende op på ham, "nej" han smiler kækt, og jeg ruller med øjnene. "Det er præcis derfor, jeg aldrig nogensinde ville så meget som overveje at kysse dig", Austin tager sig ikke synligt af min kommentar, han ser derimod ud til at more sig? Er jeg underholdende? Nej tsk.

"idiot" jeg griber en sort frakke og trækker den ud over mig, i samme sekund ringer det på, "vi ses" jeg smiler til ham, inden jeg går ned ad trappen, jeg løber hurtigt ud til Aria, "hey" hun smiler bredt, "Tiff venter" vi sætter os ind, og Aria begynder at køre.

"Hvad skal Austin i aften?" Kommentaren er henkastet, men efter så mange år med Ari, ved jeg, at hun inden i tror, at jeg har noget med Austin. Hvilket jeg IKKE har.

Babysitter|✓Where stories live. Discover now