013

1.5K 89 14
                                    

Wat vooraf ging:

Het eten werd opgediend en we wilde net gaan eten tot er twee mannen de zaak binnen liepen. Ik herkende ze!

Soms zal ik het voorgaande stukje erbij zetten waneer ik lang niet heb geplaatst. Hopelijk zullen jullie het dan wat beter begrijpen ;)

Alsof mijn dag nog niet erger kon liepen de twee mannen mijn kant op. Het waren de mannen van anass. Dat kon ik zien aan de pakken die ze droegen. Ze bleven voor ons tafeltje staan en bestudeerde me. 'Mag ik vragen wat jullie hier komen doen?' Vroeg redouan in het engels aan de mannen. Ik stond gelijk op. 'Laat het maar aan mij over' zei ik en liep naar buiten.

De mannen liepen me achterna. 'Anass heeft jullie zeker gestuurd of niet soms?' Vroeg ik en sloeg mijn handen over elkaar heen. 'Hij vroeg ons in te grijpen waneer dat nodig was' legde een van de mannen uit. Ik fronste. 'Waarvoor moet je ingrijpen ik begrijp het niet. Ik ben gewoon aan het genieten van de zon en de zee. In gevaar ben ik niet' zei ik een tikkeltje boos. 'We hebben onderzoek gedaan naar redouan toufick, hij is een gevaarlijke man en we hebben anass daarover ingelicht. Hij gaf ons de opdracht op met je te praten en zijn boodschap over te brengen' zei hij. 'En dat is?'

'Je moest bij hem weg en niet meer met hem praten' zei hij. Ik schrok. Wat was er zo erg aan redouan? Was hij een drugsdealer ofzo? Of een moordenaar? Allemaal nare gedachtes gingen door mijn hoofd. 'We begrijpen dat u verward bent en helaas mogen we niet vertellen waarom u afstand moet nemen van redoun toufick' zei de man weer. Mijn mond bleef open staan van verbazing. 'Van wie mogen jullie dat niet vertellen?'
'Anass mevrouw'
'Hoezo mag ik niets weten?' Vroeg ik boos. Ik kan hier totaal niet tegen. 'Hij wilt u vakantie niet verpesten met allerlei informatie.' Zei de man. Ik zuchtte en liep terug naar binnen toen we ons gesprek afrondde.

Redouan zat nog steeds aan tafel, kijkend naar de menu kaart. Waneer hij me zag aanlopen glimlachte hij lief naar me. 'En?'
'Niets hoor het waren gewoon bekenden' zei ik en nam een slok water tegen de hoofdpijn. Ik kon elk moment ontploffen leek het wel. Mijn eten werd al opgediend terwijl redouan nog steeds bezig was met zijn keus.

Ik had gekozen voor een bord met verschillende soorten vis.
Mijn maag begon gelijk te knorren dus begon ik snel te eten. Redouan koos uiteindelijk voor het zelfde en wachtte vervolgens op zijn eten. "Dus yasmina vertel eens iets over jezelf" zei redouan starend naar mij.

Ik verslikte in mijn eten en keek hem aan. 'Er valt niet veel over me te vertellen.' Zei ik kort af. Ik begon hem zo zat te raken. Gelukkig kwam de ober met zijn drinken en hield hij zijn mond dicht.

Ik at snel alles op en rekende het eten af tot redouane me tegen hield. Hij hield strak mijn polzen vast en rekende het eten zelf af. Ik trok mijn polzen uit zijn greep en glimlachte lief. 'Dat had je niet hoeven doen' zei ik en trok mijn vest aan aangezien het al donker was geworden en erg fris.

'Zal ik met je meelopen?'vroeg hij. 'Nee dankje ik ga. Nog een fijne avond verder' zei ik en liep ze zaak zo snel mogelijk uit. Het was gemeen om zo snel weg te gaan maar ik verga van de hoofdpijn en voel me echt moe. Daarom kan ik maar beter gaan en optijd slapen.

Waneer ik net mijn hotel wilde inlopen voelde ik een arm rond mijn pols. Het was redouane!
Vermoeid draaide ik me om en keek hem aan. 'Ik loop wel met je mee want ik verblijf ook in dat hotel' zei hij met een brede glimlach. Als het kon wenste ik nu echt om door de grond te zakken en nooit meer naar boven te komen, om die redouane simpelweg gewoon te vermijden.

Met kiespijn knikte ik en gaf hem een glimlach. Hij liep met me mee naar de lift en drukte op verdieping 4. Gelukkig zat ik op verdieping 6 dus kon ik hem eindelijk vermijden. Zonder wat te zeggen bleef ik afwachten tot de lift op verdieping 4 zou aankomen. Toen het eindelijk zo ver was drukte ik gelijk op verdieping 6 en op het knopje( > < ) * wat deuren dicht betekent*
Redouane die de lift al was uitgelopen keek me geschrokken aan tot de lift deuren eindelijk dicht gingen.

Blij deed ik een dansje en liep vervolgens naar mijn kamer toe waar ik gelijk een heerlijke warme douche nam. Gelijk daarna ging ik lekker in mijn bed liggen en greep mijn macbook erbij om omayra en mijn ouders te facetimen.

Met z'n alle zaten we gezellig te praten. Ik heb ze vertelt over de gewéldige vakantie en hoe mooi het hier wel niet is. Ze waren allemaal blij om te zien dat ik het erg naar mijn zin had. Ik zelf was ook blij want ik voelde me goed in mijn vel en had het inderdaad naar mijn zin.

Niet veel later hingen mijn ouders op waardoor ik dus alleen met omayra en salim overbleef. "Hoe gaat het met anass?" Vroeg ik. "Goed, hij mist je alleen heel erg dus misschien moet je hem maar eens gaan bellen" zei omayra. Ik knikte want ik was dat sowieso al van plan. Ik wil weten wat anass voor me achterhoudt over redouane.  "Hoe is het in nederland?" Vroeg ik snel. "Regen, wind en hagel. Je raad vast dat het gewoon klote is hier in nederland" ik lachte om salim zijn opmerking en besefte me toen dat hij nog ging praten met papa over anass. "Salim"
"Ja?"
"Heb je nog gepraat met papa over anass?" Vroeg ik. Hij knikte en keek niet al te blij. "Ik denk dat papa je wilt gaan uithuwelijken" zei hij.

Mijn hart stopte zo wat met kloppen.

Wat?!!

Vote, share and comment!
Het spijt me enorm van mijn afwezigheid. Ik hoop dat ik nu wat actiever kan zijn want we hebben 2.80+ K gehaald!!!
I am sooooo happy.
Ik wil jullie echt onwijs bedanken voor dit aantal lezers!
Zouden jullie alsjeblieft willen stemmen. Ik hoop dat we 30 + stemmen kunnen behalen.
Love naar jullie allemaal!!!!!!!

Incomplete Without YouΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα