018

1.3K 98 13
                                    

30+ stemmen dat betekent een deeltje🎉

Geniet er maar van dames :)

Vermoeid werd ik wakker en merkte dat ik in mijn werk kleren en al in slaap ben gevallen. Mijn ogen voelde zo dik aan door al dat gehuil en mijn keel was enorm droog.

Ik sta op en neem snel een douche en kleed me aan in iets anders. Ik doe mijn werk blouse aan en doe mijn haren in een warrige knot. Heb geen tijd om me nu op te tutten.

Ik haast de deur uit en haal onderweg nog een kop koffie bij de mac drive.

Zodra ik ben aangekomen op mijn werk race ik me naar mijn kantoor en sluit me daar in alle rust op. Ik log in op mijn computer en begin gauw aan het werk. Afleiding heb ik zeker nodig op dit moment.

..

Het is momenteel pauze en ik ben nog steeds op mijn kantoor. Ik heb totaal geen behoefte om naar beneden te gaan en te gaan lunchen met wat collega's.

Ik sluit mijn computer af en ontvang in eens allemaal berichtjes van salim.

Snel open ik de chat en lees alle berichtjes.

Yasmina ik moest doorgeven van papa dat je om 18:00 stipt thuis moet zijn.

Fronsend kijk ik naar mijn beeldscherm en type iets terug.

Hoezo dan? Ik moet rustig werken tot 20:00 uur.

Gelukkig leest hij het meteen en typte hij iets terug.

Ik weet het niet. Maar mama zei dat we uit eten gingen met een familie lid die uit marokko is gekomen.
Kom gewoon 18:00 naar huis en zorg alsjeblieft dat je niet te laat komt voordat papa weer helemaal door draait.

Ik rondde het gesprek snel af met een oke en deed mijn telefoon weg. Ik stond op om vrij te nemen voor 18:00 tot yassine mijn kantoor zonder geklop binnen viel. "Hey waar blijf je?" Vroeg hij nonchalant. Ik hield mijn kiezen stevig op elkaar en wilde geen woede aanval krijgen. Deze flikker heeft me gister gewoon verraden bij mijn vader terwijl hij wist van mijn situatie met anass. Ik kon altijd mijn hart bij hem luchten en daar heeft hij misbruik van gemaakt.

"Laat me met rust yassine en kom me maar niet meer opzoeken. Ik heb geen behoeftes in mensen die me verraden bij mijn vader. Ik vertrek vandaag om 18:00 van werk en voel je vrij om mijn vader daarvoor ook te bellen." En met deze woorden verliet ik mijn kantoor en sloot me even op in de wc. Ik spoelde mijn gezicht en keek mezelf vermoeid in de spiegel aan. Mijn hoofd deed ontzettend veel pijn dat zou vast komen door mijn slaaptekort en mijn 4 kopjes koffie die ik vanochtend heb gedronken.

Ik vermande mezelf en ging snel door met het werk.

..

Het was inmiddels 17:30 uur dus besloot ik om lekker naar huis te gaan. Nou lekker kan ik het haast niet noemen want ik voel de nare sfeer al vanaf hier.

Ik pakte alles in en liep met al mijn mappen naar beneden. Terwijl ik snel van de trap af haastte botste ik tegen iemand aan en viel hard op de trap. Degene waar ik tegen aanliep keek me boos aan en keek woedend naar zijn blouse die onder de hete koffie zat.

Beschaamd sloeg ik mijn hand voor mijn mond en raapte mijn mappen op. "H..het spijt me enorm" stotterde ik en probeerde de vlekken met een zakdoek eruit te krijgen maar daar was hij niet van gediend. "Verdomme ik ben te laat voor mijn vergadering" riep hij kijkend naar zijn peper dure smart watch.

Hij keek me kort aan en liep toen met volle passen naar de vergaderzaal.

Geschrokken bleef ik achter en raapte mijm tas van de grond. Ik keek naar de tijd en liep toen snel naar mijn auto om naar huis te gaan.

Toen ik thuis aankwam liep ik naar binnen en zag mijn moeder op me af lopen. "Schat je vader is niet in  zijn beste bui dus doe alsjeblieft wat hij zegt. Boven ligt een jurk voor je klaar met de schoentjes dus je hoeft je alleen nog maar op te frissen" zei ze en duwde me op de trap.

Vermoeid liep ik mijn kamer in en zag een mooie zwart witte jurk en zwarte gelakte pumps. Ik haalde een handdoek uit de lade en nam snel een douche. Na mijn douche trok ik de kleren aan en maakte me eem beetje op. Ik ben benieuwd waar we naar toe gaan want niemand heeft me er nog over vertelt.

Als laats spuit ik nog parfum en loop de trap af. Iedereen staat al klaar dus konden we meteen vertrekken.

"Waar gaan we naar toe?" Vroeg ik toen we inmiddels in de auto zaten. "Naar een restaurant" zei mijn moeder voor mijn vader weer boos een opmerking kon maken. "Waarom?" Vroeg ik. "Dat zie je wel" zei mijn vader. Het bleef stil in dr auto en voor we het wisten waren we al bij de bestemming aangekomen.

Het was een luxe restaurant, dat kon je zien aan de buitenkant en aan alle auto's die hier geparkeerd staan. We stapten allemaal uit en liepen naar binnen. Zoals ik al verwacht had was het druk en zaten er allemaal mensen in die hele luxe kledingstukken droegen. Ik voelde me er totaal niet bij want mijn jurkje kwam enkel van de zara. Maar dat boeide me op dit moment niet want ik kon niet wachten tot ik eindelijk een verklaring zou krijgen.

Ik liep achter mijn ouders aan naar een tafeltje. Het zat vol dus vroeg ik me af wat we hier deden. Ik zag wat ouderen marokkaanse mensen en in het midden een jongenman rond mijn leeftijd.

Hij draaide zich om en ik kreeg haast een hartaanval.

Redouane !!

Ik kon mijn ogen niet geloven en vroeg gelijk wat er aan de hand was. "Nou yasmina. Je gaat binnenkort trouwen" zei mijn vader met een neppe glimlach.

Vote, share and comment!
Kunnen we vandaag weer de 30 stemmen halen???

That will make me very happy!

Incomplete Without YouWhere stories live. Discover now