3.0

2.7K 161 100
                                    

"Dilek dilemeyi unutma!"

Doğum günümü unutmayacaklarını biliyordum. Fakat yine de, neredeyse tüm arkadaşlarımın davetli olduğu bir parti düzenleyecekleri aklımın ucundan geçmemişti.

Gözlerim kapadım ve kalbimin atış hızının haddinden fazla şiddetlenmesiyle birlikte dileğimi diledim, lütfen..biz hiç ayrılmayalım. Biz sonsuz olalım..

Alkışlar eşliğinde pastamı üfledikten sonra hemen sağımdaki Sera'ya sıkı sıkı sarıldım. Arkadaşlarım da en az benim kadar mutluydular. Bu an öyle samimi geliyordu ki gözüme, zamanın durmasını diliyordum.

"Seni seviyoruz," diye mırıldandı kulağıma. Onları tanıdığım için kendimi şanslı hissediyordum.

Uzanıp yanağına öpücüğümü bıraktıktan sonra solumdaki Baran'ın boynuna sarıldım. Beni kollarının arasına alırken onun tanıyıp tanıyabileceğim en korumacı insanlardan biri olduğu kanısına yeniden varıyordum, beni kız kardeşi Elis'ten ayırmıyordu "Her zaman yanındayız."

Lafının üzerine ayak parmaklarımda yükselip aynı öpücüğü onun yanağına da bıraktım ve aşk acısı çekmesine rağmen sabahtan beri beni güldürmek için türlü türlü hallere giren Doruk'a sarıldım.

Öyle ki o da bunu bekliyormuş gibi beni hızla kollarının arasına alırken "Doğum günün kutlu olsun, cadı.." diye mırıldandı. Her koşulda, bir şekilde bizi güldürmeyi başarabiliyordu. Neşesini her daim koruyabiliyordu.

Kuzey'e doğru adımlayıp yüzümdeki gülümseden taviz vermeyeye çalıştım. Midemdeki kelebekler, kozalarında dans ediyorlardı.

Beni kollarının arasına aldığında alayla mırıldandı, "Gireyim mi yörüngene? Bozayım mı dengeni?"

Aklımdan geçenleri mi okuyordu? Neredeyse göğüs kafesimden fırlayacak olan kalbimin atışlarını duyabiliyor muydu?

Sol elimi yanağına koyup gözlerimi onun yosun yeşillerine diktim. Kimsenin gözlerinin içine kolay kolay bakabilen biri olamamıştım. Biriyle gözgöze gelsek utanır,sıkılır başka yere çevirirdim gözlerimi. Ama ben onun gözlerine korkmadan,doymadan dakikalarca bakabilirdim.

Belimdeki elinden cesaret alarak dudaklarımı dudaklarınla buluşturduğumda ondan beklediğim karşılığın gelmesi çok geç olmamıştı. Bu anı, asla unutamayacağıma emindim. İlk değildi fakat bana öncekileri unutturmuştu, öyle ki son olmaya da kararlı duruyordu.

"Seni seviyorum, ay prensesi."

****

Y/N: Bu bölüm benim için çok özel, iyi ki zihnimde yer edindin Tuğçe :')

Y/N: Bilmeyenleriniz için, Tuğçe isminin bir diğer anlamı da ay prensesi olduğundan Kuzey ona o şeklinde hitap etmeyi seviyor❤

ay ışığı | texting Where stories live. Discover now