Hoofdstuk 3

605 42 4
                                    

Pov Maj

Vandaag hebben een een diner met mijn broer en zijn gezin. Ik zit rustig met mijn eten te roeren als Justin de keuken in komt. 'Hey, schat. Lukt alles?' Zegt Justin en slaat zijn armen om me heen. 'Ja, ik ben bijna klaar. Is Jake er al?' Zeg ik. 'Ja hij is er. Ook je broer en zo zijn er. Ik kwam je halen.' Zegt Justin.

'Oké, fijn. Laten we gaan.' Zeg ik. Al snel zie ik mijn zoon staan. Ze worden zo snel groot. Echt niet normaal. Jake is nu al weer 21 en al 1,5 jaar Alpha van onze groep. 'Mam. We moeten elkaar echt vaker zien.' Zegt Jake en knuffelt me. Ik knuffel hem terug.

Ook geef ik mijn broer Owen en beste vriendin Sammy en haar 2 kinderen Sam en Monica een knuffel, ook hun mates krijgen een knuffel. 'Fijn dat jullie er zijn.' Zeg ik. 'Tuurlijk, het is altijd leuk elkaar te zien. Kinderen anders gaan jullie gamen ofzo. Dat is vast leuker als met de ''oudjes'' praten.' Zegt mijn broer lachend tegen de 5 jong volwassene/pubers.

'Doen we.' Zegt Sam en rent naar de game kamer. Jake gaat er lachend achteraan met Monica. Monica en Sam hebben hun mate gevonden, Sam zijn mate heet Marie en Monica haar mate heet Claudia. Allebei de dames zijn super lief en zorgzaam en hebben een element.

'Maj, Justin. Sam gaat het van ons over nemen en we willen graag jullie aan bezig hebben bij de ceremonie. Ook nodige we de andere Alpha familie's uit van onze bondgenoten.' Zegt Owen. 'Wat super, vind dat plaats na het feest van de Spirit Wolves.' Zegt Justin.

'Ja, 2 weken later. Zodat iedereen gewoon naar huis kan en weer reizen naar ons.' Zegt Owen. 'Goed plan. Ik ben er.' Zeg ik. 'Ik ook. Ik zal Jake het straks vertellen.' Zegt Justin.

Pov Jake

We zitten met z'n vijven fanatiek te gamen. Soms als ik met hun ben mis ik wel een mate. Je ziet ze zo gelukkig zijn en dan kom ik en ja, single. Wel happy single. Ik heb vrouwen aandacht genoeg maar toch. Mates zijn toch anders. Soms vraag ik wel af of ik er heb. Of ze nog leeft.

Ik neem aan van wel maar aangezien ik Alpha ben, kan ik niet zomaar jaren gaan reizen om een mate te zoeken. Ik heb een roedel om voor te zorgen. Toch is het leuk om dit weekend naar de Spirit Wolves te gaan. Ik ben daar nog nooit geweest.

Ze hebben niet vaak dat mensen daar heen gaan en als dat zo is, is het vaak niet voor mij. De laatste 4 jaar zijn we daar niet geweest. Nou 1 keer heel kort maar toen waren we daar maar 1 dag. Ze zijn erg op zichzelf. Ook goed, we zijn geen vijanden ofzo.

'Jake, heb je al een idee hoe je die mate gaat vinden, je kan niet voor altijd single blijven.' Zegt mijn neef Sam. Die tevens ook een goede vriend van me is. 'Nou, nee.' Zeg ik. 'Misschien een keer een kleine reis maken.' Zegt Claudia, de mate van Monica. 'Daar heb ik helaas geen tijd voor.' Zeg ik.

Monica wist al jaren lang dat ze op vrouwen viel en krijg ook een vrouwelijke mate. Ze zijn heel erg lief samen. Ook Marie zal een goede Luna worden aan Sam zijn zijde als ze het over nemen van oom Owen en tante Sammy.

~~

Na een paar dagen, ben ik nog bezig met de laatste paar dingen voor het achter laten van de roedel als we naar dat feest gaan. 'Jake, wat nou als je dit weekend je mate vind. Dan moet je je single leven achter laten.' Zegt Thomas. 1 van mijn beste vrienden en mijn gamma.

'Thomas zo erg is een mate hebben niet.' Zegt Cole, mijn beta en ook vriend. Cole heeft nu al een aantal maanden een mate. 'Ja, maar Jake krijgt heel veel aandacht. Wie zit er nou te wachten op een jaloerse mate.' Zegt Thomas.

Thomas vindt het prima zonder mate. Ik ook wel, maar een mate hebben zal ook geen ramp zijn. 'Jongens, het komt wel. Als het lot het wil.' Zeg ik. 'Straks is ze een vampier of heeft ze geen element.' Zegt Cole. Ik ben niet echt zo van de vampiers. Oké ik haat ze.

'Ik zal mijn mate afwijzen als ze een vampier of mens is. Mensen zijn te kwetsbaar om Luna te zijn en vampieren tja, gewoon nee. 'Cole, geen element hebben is geen ramp.' Zeg ik. 'Dat is waar.' Zegt Cole en ruimt de laatste papieren op. Ik pak met zwarte pak en sluit de koffer.

'Wel cliché dat wij zwart hebben als kleur.' Zegt Thomas. 'Ja klopt. Ookal zou ik ook in blauw of wit kunnen. Gelukkig hoef ik niet in paars of groen.' Zeg ik. 'Straks komt je mate uit de aarde groep.' Zegt Thomas lachend. 'Nou dan moet ze zwart aan.' Zeg ik lachend en zo lopen we al grappend naar buiten.

'Jake, schiet op.' Zegt mijn moeder. Ik loop door en we gaan op weg naar de Spirit Wolves voor het feest. Er is niet echt een reden waarom dit feest er is. Ik denk gewoon voor betere bondjes maken tussen roedels. Dat wil ik wel. Ik heb eigenlijk geen contact met de aarde en de geeste roedel.

Dat zou ik wel willen. Ik ben nu de op 2 na grootste normale roedel en de element roedels horen daar boven. Er gaan geruchten rond dat de Spirit Wolves zouden veel heksen hebben. Ik heb een vrij negatief beeld bij heksen in roedels.

Wij hebben er geen. Roedels zijn voor weerwolven. Heksen leven in kringen. Maar ja, tegenwoordig is het normaal om alles in je roedel te hebben. Wij hebben een paar hybride en draken maar meer niet. 'Jake, Sam gaat het Alphaschap overnemen over 2 weken.' Zegt mijn vader.

'Gaaf, gaan we dan daarheen?' Zeg ik. 'Ja we gaan.' Zegt mijn vader. 'Oké, maar kennen jullie de Spirit Wolves.' Zegt Cole tegen mijn ouders.

'Ja, ik heb er zin in om ze weer te zien. Alpha Jack is een goede vriend van me.' Zegt mijn moeder en begint verhalen te vertellen over vroeger.

___________

Nou, ik ben een beetje aan het vooruit schrijven zodat ik wat vaker kan updaten. Ik heb wat meer inspiratie om de komende hoofdstukken te schrijven. Dus hopelijk is dit deel leuk.

Publiceerd: 25-02-19

1083 woorden

The Spirit Wolf (Deel 4 The Elements Wolves Serie) 》Voltooid《Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu