Hoofdstuk 11

508 32 0
                                    

Pov Hope

Ik kom vrolijk van de dokter. Hij denkt niet dat het gevaar kan. De mark. Dus ben ik op weg naar Jake. Ik kom al huppelend onze kamer in, als ik Jake bezorgt op bed zie zitten. 'Waarom was je bij de dokter? Ben je gewond? Ik zweer je, ik vermoord diegene.' Zegt Jake als hij me ziet en scant mijn lichaam op verwondingen.

'Jake, relax. Ik was daarvoor de mark.' Zeg ik. 'JE HEBT JE LATEN MARKEN DAAR!' Zegt Jake jaloers en boos. 'Nee, Jake.' Zeg ik en ga bij hem op schoot zitten. Jake ontspant zijn spieren. 'Kijk, geen mark.' Zeg ik en laat mijn nek zien. Jake kijkt ook aan de andere kant en kijkt me dan tevreden aan.

'Jake, de mark zal niet gevaarlijk voor me zijn en ik wil hem graag.' Zeg ik. Jake kijkt me blij aan. Je weet wel zo blij als een kind na een week naar een pot snoep kijken er eindelijk uit mag pakken. Zo blij. 'Ik ben blij daarom.' Zegt Jake en zoent me. Ik ga erin mee en duw Jake op zijn rug. Jake draait ons om en gaat mijn nek zoenen.

Ik zucht tevreden bij een plek. 'Found it.' Zegt Jake en grijnst tegen mijn huid. 'Jake, ik wil hem maar niet nu.' Zeg ik zacht. 'O, ja tuurlijk. Sorry. Ik wilde niet iets doen wat je niet wil.' Zegt Jake. 'Het is oké. Ik was onduidelijk.' Zeg ik en druk weer onze lippen tegen elkaar. Jake gaat er in mee.

Na een tijdje laten we elkaar los. 'Hope, wil je mee naar mijn huis, morgen?' Zegt Jake. 'Jou huis? Uhm, gaan we niet te snel dan.' Zeg ik. 'Nee, we doen het zo als we willen. Wat houd als tegen als we het willen, samenwonen.' Zegt Jake. 'Oké? Denk ik.' Zeg ik nog twijfelend.

'Hope, het komt goed.' Zegt Jake. 'Ja, maar ik wil gewoon dat het niet mis gaat.' Zeg ik. Jake kust me zacht en lief. Alsof ik van porselein ben. 'Jake, ik ben niet breekbaar.' Zeg ik. Jake grijnst en tilt me op en ik sla mijn benen om zijn middel in een reflect. Hij plaats me tegen de muur en zoent me.

Alsof het de laatste keer is dat het nog kan. Ik glimlach en we verdiepen de zoen. Jake laat zijn handen afzakken naar mijn achterwerk. Na een tijdje intiem zoenen, trekt Jake terug. 'We moeten stoppen, mijn wolf wil het overnemen.' Zegt Jake. 'Ja, dat is misschien wel verstandig.' Zeg ik. Jake laat me weer op mijn eigen voeten.

Een paar dagen later, komen Jake en ik aan bij Jake zijn huis. Het is werkelijk prachtig. Het is een moderne villa met zwembad. Wat wel past bij Jake zijn elementen IJs en Water. 'Het is prachtig.' Zeg ik en kijk mijn ogen uit.

' Zeg ik en kijk mijn ogen uit

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

'Fijn dat je het mooi vindt. Het is tenslotte je thuis vanaf nu.' Zegt Jake. 'Ik moet wennen aan niet dichtbij mijn familie zijn maar ben blij om hier met jou te zijn.' Zeg ik. Mijn familie was super blij dat het zo goed gaat tussen Jake en mij. Ze steunen me met hier heen verhuizen.

Dus zo gezegd zo gedaan. Ik heb al mijn spullen hier heen verhuist via teleportatie. Dat scheelt weer heel veel tijd. 'Kom, ik geef je een rond leiding.' Zegt Jake en neemt mijn hand vast. We lopen hand in hand naar binnen en ik kijk me ogen uit. Dit huis is super! Het is mooi en modern.

'Wie heeft het ingericht?' Zeg ik. 'Uhm, ik.' Zegt Jake en bloost. 'Ha je bloost.' Zeg ik en prik in zijn wang. Jake kijkt me aan van "ben je serieus." 'Jake, je hebt verborgen talenten.' Zeg ik. 'O, ik kan nu zo'n een player opmerking maken. Ik hou me in.' Zegt Jake en grijnst naar me. Ik kijk hem niet begrijpend aan.

Niet een opmerking te kunnen verzinnen die hij kan maken. 'Wacht maar tot je mijn verborgen talenten ziet in de slaapkamer.' Zegt Jake en voegt er een player knipoog achteraan. Ik bloos, en ook niet een beetje. 'Kom, ik laat je de kamers zien.' Zegt Jake en slaat zijn arm om mijn middel ter hoogte van mijn onderrug.

'Soms, moet ik even wennen aan dat je een player was.' Zeg ik. 'Maar ik zou nooit meer iemand anders willen als jou. Echt Hope.' Zegt Jake. Ik knik. 'Dat weet ik.' Zeg ik. 'Mooi.' Zegt Jake. Na de rond leiding komen we aan bij de slaapkamer van Jake, ons nu eigenlijk wat best een raar idee is. Deze kamer is volgens Jake de belangrijkste, ugh player alert.

De slaapkamer is mooi ingericht met wit en licht blauwe tinten. Nergens blote vrouwen aan de muur of rond zwervend ondergoed. Alles is netjes. 'Ik heb opgeruimd. De was van de vloer.' Zegt Jake. 'Ik vond het al netjes.' Zeg ik.

'Ja, ik had alleen een beetje was. Ik ben heel opgeruimd.' Zegt Jake. Ik wist al dat Jake van orde houdt. Het blijft een Alpha. Zijn hele huis is netjes, je ziet wel dat er iemand woont maar het is geen troep. 'Hier kunnen je kleren.' Zegt Jake en laat me de inloopkast zien. De linker helft is gevuld met Jake's kleren, de rechter kant is leeg.

Ik zie Jake zijn pakken hangen. Ik loop er nieuwsgierig heen en bekijk ze allemaal. Ik kom een mooi pak tegen met een lila stropdas en zo'n lila zakdoek in het borst vakje. 'Lukt het?' Zegt Jake en slaat plotseling zijn armen om me heen.

'Ik schrok, ik heb geen hartaanval nodig. Maar ja het lukt. Dit pak moet je een keer aan doen.' Zeg ik. 'Doe ik, maar dan mag ik ook iets uitkiezen wat jij op die date aandoet.' Zegt Jake. 'Deal, wanneer gaan we op date?' Zeg ik. 'Morgen avond.' Zegt Jake.

Ik knik. Jake zijn hoofd ligt op mijn schouder en we staan even zo. In vrede en harmonie. Jake drukt zacht een kus in mijn nek en ik buig mijn hoofd weg zodat hij ruimte heeft. Jake grijnst tegen mijn huis en tilt me op. Jake legt me zacht op bed en komt over me liggen. 'Je bent zo mooi.' Zegt hij zacht.

_______________

Ik geniet zo van het lekkere zomerse weer. Dus was helemaal vergeten te updaten.

Maar ja, ik doe me best om zo snel mogelijk weer een nieuw deel erop te zetten.

Publiceerd: 24-04-19

1080 woorden

The Spirit Wolf (Deel 4 The Elements Wolves Serie) 》Voltooid《Where stories live. Discover now