Deel 5

416 26 3
                                    

Hallo allemaal,

Dit is het voorproefje voor deel 4 van mijn draken boeken serie en deel 5 van the elements Wolves serie. Ik ga de 2 boekseries in een combi gooien. Dit zal 1 grote verzameling zijn van de 2 series. Je hoeft niet persée ze allebei gelezen te hebben.

The element Wolves serie samenvatting:

Typische cliché weerwolven boeken met wolven die elementen kunnen besturen als gave. De personages zullen terug komen in dit komende boek. Ik raad aan om hier van sowieso deel 4 (spirit wolf) te lezen. Daar gaat het voornamelijk op door qua verhaal en personages samen met dit draken boek.

Draken boekserie samenvatting:

Mijn variant van draken boeken. Ik raad aan om deel 3 (Under the wings of the Dragon King) te hebben gelezen maar deel 3 (under the wings..etc..) hiervan lezen is minder belangrijk als deel 4 (the spirit wolf) van mijn element Wolves serie. Daar gaat het vooral op door met de personages van mijn draken boeken in een samensmelting in deel 4 hiervan.

De titel gaat zijn....
Element Wolves vs North Dragons

Element Wolves vs North Dragons

¡Ay! Esta imagen no sigue nuestras pautas de contenido. Para continuar la publicación, intente quitarla o subir otra.


Het voorproefje:

Pov Toekomst

Wat niemand nog weet is dat er 2 soorten in oorlog gaan. Een oorlog die begin door een stom iemand die handelt uit emotie. Iemand die zijn gave om in de toekomst verkeerd heeft gebruikt. Dat de drakensoort in 4 delen word gesplitst en onderdrukt komt door de oorlog. Ook zal de toekomst liefde kennen op een rare en onverwachte plek.

Wraak is waar de weerwolven uit zijn, wraak is waar de draken op uit zijn. Zal deze oorlog ooit stoppen of zal hij voor altijd door gaan? Zal de wereld weer vrede kennen? Zal het draken empirium verdwijnen? Zal de gehele weerwolven populatie sterven?

Has llegado al final de las partes publicadas.

⏰ Última actualización: Sep 06, 2019 ⏰

¡Añade esta historia a tu biblioteca para recibir notificaciones sobre nuevas partes!

The Spirit Wolf (Deel 4 The Elements Wolves Serie) 》Voltooid《Donde viven las historias. Descúbrelo ahora