Hoofdstuk 2

529 34 0
                                    

Pov Hope

'Het hoeft niet. Ik ben oké zo. Ik heb geen label nodig.' Zeg ik. 'Hope, je moet leren hoe je met je kracht om gaat. Dat hoort bij het proces.' Zegt oom Jack. 'Oké, prima.' Zeg ik. Ik ben toch 17. Ik kan het hebben, de waarheid.

'Hope, je weet al vanaf kleins af aan dat je geadopteerd bent.' Zegt oom Jack. 'Klopt. Mijn biologische ouders zijn vroeg overleden. Het waren vrienden van mijn ouders.' Zeg ik. 'Klopt, alleen waren je biologische ouders geen weerwolven. Dus ben je geen halve weerwolf zoals je nu denkt.' Zegt oom Jack.

Oké? 'Wat ben ik dan?' Zeg ik.

'Je bent een heks. Je hebt daarbij ook een paar van de weerwolf gaven geërfd. Dat is waarom je zo snel en sterk bent. Je innerlijke wezen is nep. Dat is een spreuk die we op je hebben gedaan zodat het niet op viel. Toen je baby was, was er een heksen vervolging. Je ouders hebben je beschermd met dit verhaal.

Dat is waarom je nu het verhaal niet meer nodig hebt. Plus in onze roedel met ons element Geest hoef je je niet te verbergen. We hebben meerdere heksen. Die kunnen je helpen.' Zegt oom Jack.

'Dus, ik ben niet zo als jullie?' Zeg ik. 'Klopt, maar nog steeds familie.' Zegt Faith. Ik knuffel mijn zus en er ontstaat een groepsknuffel. 'Ik hou van jullie. Ik zal vanmiddag naar de heksen gaan.' Zeg ik.

'S middags ga ik naar 1 van onze oudste heksen. Mijn oom heeft geregeld dat zij mij alles gaat leren. 'Nou Hope, ben je klaar voor je lessen.' Zegt mevrouw Niana. 'Ja, let's do it.' Zeg ik.

~2 jaar later~

'Nou welkom allemaal, nu ik de nieuwe Alpha ben mag ik jullie vertellen dat mijn nichtje Hope Spirit vandaag officieel klaar is met haar lessen bij oudste Niana. Geef haar een daverend applaus. Hier Hope, je officiele certificaat.' Zegt mijn neef Bas.

Ik glimlach en neem het certificaat aan. 'Dank je.' Zeg ik. De roedel klapt en iedereen juicht. Na een uur is iedereen weer weg en gaat de dag weer normaal door. Bas heeft 1,5 jaar geleden zijn mate ontmoet. Ze heet Melissa en is 21 jaar.

Ze heeft geen element maar is super lief. Zij is nu ook Luna van onze groep. 'Nou Hope, het is je gelukt.' Zegt Bas en slaat zijn arm om me heen. 'Ja, echt super! Ik ben zo blij dat de lessen over zijn.' Zeg ik.

Buiten school de laatste tijd was ik ook veel bezig met lessen in magie. Nu ben ik eindelijk vrij. Woehoe! 'Nou ik ga, ik ben moe en ga genieten van mijn nieuwe plek.' Zeg ik en neem afscheid van iedereen. Ik vertrek naar het tuinhuis.

Ik mag van Bas in het tuin huis van zijn huis wonen. Ik ben nog niet klaar voor echt helemaal op me zelf. Dus is dit de beste oplossing. Ik heb een eigen keuken, badkamer, slaapkamer en woonkamer. Precies goed. Meer heb ik niet nodig. Ook is mijn familie dichtbij.

'Hope! Je moet me helpen.' Zegt Faith en komt binnen rennen. Daar gaat mijn rust. 'Wat is er?' Zeg ik. 'Nou kijk Bas organiseert een bal voor alle element roedels en nog een paar bondgenoten. Maar ik heb geen passende jurk voor zaterdag.' Zegt Faith.

'Dan je naar de winkel met ooms zijn creditcard en koop je er 1. Nou opgelost.' Zeg ik. Ik ben echt niet in de stemming in gezelschap. 'Neehee, ik heb een jurk van jou ontwerp nodig. Je weet wel je magie en stof en poef een jurk. Ik wil opvallen.' Zegt Faith dramatisch.

'Faith, je hebt 3 paarse gala jurken van mijn ontwerp in je kast.' Zeg ik. 'Kom op, maak er gewoon 1. Je hebt 3 dagen.' Zegt Faith en begint me te knuffelen. 'Oké ik maak het maar wil gewoon slapen en niks doen zonder mensen. Dus ga alsjeblieft.' Zeg ik.

Ik ben vandaag echt chagrijnig. 'Oké doei zussie.' Zegt Faith en rent weer weg. Die heeft te veel suiker gehad. Sowieso. Ik laat mezelf zakken op de bank. Dan realiseer ik me dat mijn drinken en m&m's nog in de keuken staan.

Ik steek mijn hand op en mijn eten en drinken zweeft naar me toe. Zo fijn om heks te zijn. Ik zet netflix aan en schets een beetje voor de jurk van Faith en mij voor het komende feest. Na een tijdje besluit ik te slapen.

~~

Ik ben 3 dagen bezig met de jurken en helpen de zaal te decoreren. Voor Faith heb ik een paars/lila jurk met een grote wijde rok. Ze wou opvallen. Ik zou nooit zo iets aan doen. Maar ja Faith wel.

Ik weet zeker dat we allemaal als element in een kleur gaan

Ups! Gambar ini tidak mengikuti Pedoman Konten kami. Untuk melanjutkan publikasi, hapuslah gambar ini atau unggah gambar lain.

Ik weet zeker dat we allemaal als element in een kleur gaan. Dat is een soort traditie van de elementen. Ik hou van paars dus is het niet erg. Mijn jurk bestaat uit paars en wit en met bloemen.

Ik heb hulp gekregen van mijn toverkracht om ze maken, natuurlijk

Ups! Gambar ini tidak mengikuti Pedoman Konten kami. Untuk melanjutkan publikasi, hapuslah gambar ini atau unggah gambar lain.

Ik heb hulp gekregen van mijn toverkracht om ze maken, natuurlijk. 'Bas, kan ik nog ergens mee helpen?' Vraag ik aan Bas. 'Ja, zou jij een paar bloemen en leuke dingen in de logeerkamers willen zetten. Ze staan in de gang.' Zegt Bas. 'Doe ik!' Zeg ik en loop vrolijk naar de gang.

Alle roedelleden zijn in de weer met van alles. 'Nou wie kan ik helpen met die kamers.' Zeg ik. Een paar mensen steken hun handen op. Ik loop met ze mee en we doen alles samen. 'Nou ik denk dat alles er prima uitziet.' Zeg ik en we geven elkaar een high five.

'Ik ga tot snel.' Zeg ik en loop naar beneden. Ik zie mijn tante in de woonkamer zitten en besluit bij haar te gaan zitten. 'Hope, denk je ooit wel eens of je een mate hebt. Ik bedoel, het gebeurt wel eens dat heksen een weerwolf mate hebben of gewoon een soort genoot maar het kan ook zijn dat je er helemaal geen hebt.' Zegt mijn tante.

'Als ik er 1 heb ben ik blij en anders vind ik wel een goede man.' Zeg ik. 'Mooi, als je vragen heb over hoe en wat. Weet gewoon dat ik er ben.' Zegt mijn tante en drukt een kus op mijn voorhoofd en gaat weer thee zetten voor ons. Soms fantaseer ik wel of ik een mate heb. Maar ik geloof dat er voor iedereen, ongeacht je soort er wel een man/vrouw voor je is.

_________

Zo het duurde heel lang voor dat ik dit deel af had, ik zit druk in toetsweken, (die meetellen met de examen, echt super...) met school en belachelijk veel huiswerk en leesboeken voor school. Vandaar de trage updates. Ik ga proberen het volgende deel er zo snel mogelijk weer op te zetten.

In het volgende hoofdstuk gaat dat deel over de hoofdpersonen van deel 3 en hun kinderen.

Gepubliceerd: 19-02-19

1152 woorden

The Spirit Wolf (Deel 4 The Elements Wolves Serie) 》Voltooid《Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang