Hoofdstuk 12

378 25 13
                                    

Pov Hope

Jake zoent me weer en ik laat mijn handen door zijn haar gaan. 'Mark me.' Zeg ik. Jake kijkt me blij aan en valt mijn nek aan met kusjes. Ik voel zijn tanden over mijn nek gaan. 'Het kan pijn doen.' Zegt Jake. Ik knik. Jake zijn tanden gaan zacht in mijn nek.

Ik voel een steek van pijn en maakt een klein pijnlijke geluid. Na 10 seconden gaat het over in tintelingen en sluit ik mijn ogen. Jake laat mijn nek los en kijkt me lachend aan. Ik open mijn ogen en zie zijn ogen bijna wit zijn. 'Nu ruik je naar mij.' Zegt Jake en kust me zacht.

'Ja, als ik ooit weerwolf wordt dan geef ik je er ook 1.' Zeg ik. 'Prima, ik zou er blij mee zijn.' Zegt Jake. 'Jake, ik ben blij met je.' Zeg ik. 'Ik ook met jou.' Zegt Jake en kust me zacht. 'Ik wil de sfeer niet verpesten, maar ik heb honger.' Zeg ik en kijk lachend naar Jake.

'Je hebt het verpest maar ik zal eten maken.' Zegt Jake. 'Het ideale vriendje.' Zeg ik. 'Altijd.' Zegt Jake en loop naar beneden. Ik loop hem snel achterna. Zoals ik al zei ik heb honger.
Na het eten doen we de rest van de dag niks anders als zoenen en zwemmen. O en zoenen in het zwembad.

De volgende dag gaan we zo als gepland uiteten. Ik heb Jake zijn pak gekozen en hij heeft voor mij een lila korte jurk uit gezocht.

 Ik heb Jake zijn pak gekozen en hij heeft voor mij een lila korte jurk uit gezocht

¡Ay! Esta imagen no sigue nuestras pautas de contenido. Para continuar la publicación, intente quitarla o subir otra.

Ik doe mijn make up lichtjes en steek mijn haar half op. 'Je ziet er nu al prachtig uit.' Zegt Jake die zijn haar naast me doen in de spiegel. 'Ik heb nog geen eens een jurk aan.' Zeg ik. 'Klopt.' Zegt Jake. Ik glimlach en kleed me om terwijl Jake zijn pak aan doet in de badkamer.

De jurk zit perfect om mijn lichaam heen. Ik kijk even twijfelt in de spiegel door de decolleté en besluit dan dat het vrouwelijk is en ik me er geen zorgen over hoeft te maken. Jake komt aangekleed de badkamer uit en paars staat hem fantastisch. 'Je moet vaker paars aan doen. Het staat je goed.' Zeg ik.

'Nou jij mag vaker deze jurk aan doen. Want je bent verdomd sexy erin.' Zegt Jake en laat zijn ogen over mijn figuur gaan. 'Ik heb een goede keuze gemaakt.' Zegt hij en is duidelijk tevreden met zijn besluit. Zijn ogen kleuren heel even wit. Ik blijf dat er een beetje raar en eng uitvinden zien.

'Mijn wolf is ook tevreden. Hij kan je zo op vreten.' Zegt Jake en drukt zijn lippen iets hongerig op de mijne. Dat een jurk zo veel effect kan hebben op een man, nou of op mijn soulmate. Misschien is het alleen Jake die zo zich gedraagt.

Na een half uur zitten we in het restaurant en bestellen een fles droge witte wijn die volgens Jake goed past bij vis.

'Hope, wat nou als we met mijn familie en die van jou een diner doen bij ons thuis. Dan kunnen wij koken en dan leren hun elkaar beter kennen en dan ook buiten de hele vergaderingen om enzo.' Zegt Jake. 'Fantastisch idee. Dat zullen ze leuk vinden.' Zeg ik.

'Mijn zus is al erg nieuwsgierig naar waar ik nu woon. Dan kan Jack en Esmée ook komen met Bas en Melissa en Faith met Tobias.' Zeg ik. 'Ja en mijn ouders.' Zegt Jake. 'Maar wat gaan we dan maken.' Zeg ik. 'We kunnen zelf pasta vullen net van alles.' Zegt Jake.

'O ja lekker.' Zeg ik. Ik ben dol op pasta. 'Nou dat is dan geregeld.' Zegt Jake. Na het hoofdgerecht zitten we beide vol en hebben gespreken over van alles. Over onze schooltijd en over wat we later willen. Jake wil graag 3 kinderen. Het geslacht maakt hem niet uit.

Zijn oudste zal dan zijn titel over nemen. Maar ik weet dat hij volledige weerwolf kinderen wil. Wat hij nu niet zegt maar ik voel het. Ik zou het prima vinden om half/half te krijgen en ook bestaat er een kans dat ze wel heel weerwolf worden of heel heks of van allebei.

'Jake, laten we het niet over kinderen hebben. Want ik weet dat we het daar nog niet over eens zijn.' Zeg ik. 'Ja, maar toch. Ik...laat maar. Ik zal betalen.' Zegt hij en wuift naar een serveerster. Hij betaalt en ik besluit een ander onderwerp aan te slaan. 'Vind je het erg dat ik zo van het paars ben?' Zeg ik.

'Nee, het past bij je. Maar ik ben gewoon meer van het zwart, grijs, wit en blauw.' Zegt Jake. 'Ja, dat snap ik. Ik heb een rare vraag. Kan je ijsjes maken met je gave.' Zeg ik. 'Haha, ja dat kan als het ijs vloeibaar is en ik het dan bevries.' Zegt Jake.

'Nou dat is goed om te weten.' Zeg ik en kijk naar Jake. 'Sorry van wat ik net zei over dat met kinderen. We kunnen er over praten maar ik wil deze mooie en leuke avond niet verpesten.' Zeg ik. 'Snap ik, we hebben het er een ander keer over.' Zegt Jake. Hij legt zijn hand op mijn wang.

Ik leun tegen de warme hand en sluit mijn ogen. 'Je bent absoluut het beste wat me is over komen de afgelopen tijd.' Zegt Jake. 'Ik ben ook blij dat jij mijn soulmate bent.' Zeg ik en stap naar hem toe. Jake legt een arm om mijn middel en trekt me naar hem toe. Ik druk mijn lippen op die van hem en hij gaat erin mee.

Dan voel ik een rilling over mijn rug gaan. Ik laat hem los. Draai me om en zie een grote zwarte draak komen aanvliegen. 'Hope, kijk uit.' Zegt Jake en begint te rennen. Maar het is te laat. De klauwen van de draak grijpen mijn schouders en tillen me de lucht in. 'Jake! Help!' Gil ik en ik voel dat ik bloed door de klauwen die in mijn schouders staan.

'Hope!' Zegt Jake en probeert de draak nog te raken met zijn gaves maar de draak is te ver. Ik zie Jake steeds kleiner worden als de draak wegvliegt. Het enige wat ik denk is, ik ga dood. Dit was het leven.

__________

Ik ga weer verder schrijven aan dit boek. Ik heb weer inspiratie en kan weer door schrijven. Ik weet niet of dit boek de 20 hoofdstukken gaat halen maar misschien word het dus een kleiner boek als ik normaal heb in deze serie maar ik ga het af schrijven.

De updates kunnen langzaam zijn, dat je dat weet.

Ik ga ook gewoon door met mijn andere boek, Under the Wings of the Dragon King.

Hopelijk vonden jullie dit deel leuk!

Publiceerd: 06-08-19

1141 woorden

The Spirit Wolf (Deel 4 The Elements Wolves Serie) 》Voltooid《Donde viven las historias. Descúbrelo ahora