Hoofdstuk 8

554 38 0
                                    

Pov Hope

Aangezien ik ontvoerd was, is de Alpha huldiging uitgesteld en vind die vandaag plaats. Ik zit nu in de auto met Jake. Het is bijna 2 weken voorbij sinds dat ik heb ontdekt dat Jake mijn mate is en het gaat goed. Ik heb hem ook een tijdje niet gezien want hij moest terug naar zijn eigen roedel.

'Ik heb je gemist.' Zeg ik en leg mijn hand op zijn been. 'Hope, haal je hand weg. Ik probeer me te focussen op de weg.' Zegt Jake en grijnst. 'O, uhm, o nee. Chips.' Zeg ik en trek mijn hand weg. Ik kijk naar beneden en zie dan dat ik geen feest jurk mee heb. 'Wat is er?' Zegt Jake.

'Ik ben mijn jurk vergeten, kan je draaien?' Zeg ik. 'Ja hoor, beetje chaotisch?' Zegt Jake en draait de auto. 'Ja, soms. Ik ben ook verlegen en stil in groepen.' Zeg ik. 'Nou, sterkte dan vandaag.' Zegt Jake en lacht. Al snel zijn we weer bij mijn thuis. Ik loop naar mijn tuinhuis en open de deur.

'Je woont hier?' Zegt Jake. 'Ja, ik noem dit een tussenstap van op me zelf wonen en thuis.' Zeg ik. Ik zoek door mijn kast voor mijn jurk. 'Hebbes.' Zeg ik en hou hem omhoog. 'Nou, kom. Anders komen we te laat.' Zegt Jake en pakt mijn hand.

'We kunnen ook anders er heen? Op mijn magie manier

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

'We kunnen ook anders er heen? Op mijn magie manier.' Zeg ik. 'Nee, ik ben niet zo van de magie. We gaan gewoon met de auto. Niks teleporteren.' Zegt Jake. Ik zucht. Jake is echt niet van de heksen. Toch is het jammer. Ik doe niemand wat.

'Best, maar je kan ook er aan wennen dat ik geen wolf ben maar een heks.' Zeg ik een beetje boos. Hij doet alsof het gevaarlijk is. Want ja zijn klauwen zijn wel lief en niet gevaarlijk.

'Je kan zelf wel op die manier en niet met de auto. Ik moet gewoon wennen, als je daar niet tegen kan.' Zegt Jake en loopt weg. Ik weet nog niet veel van hem, maar hij is snel boos en geïrriteerd.

Soms wil ik gewoon een magiër als mate, geen weerwolf met een kort lontje. 'Jake, stel je niet aan. Ik moet ook wennen.' Zeg ik en loop achter hem aan. 'Jij moet niet wennen, je woont met weerwolven.' Zegt Jake. 'Ja maar die hebben geen kort lontje.' Zeg ik terug.

'Sorry, dat was bot.' Zeg ik gelijk. 'Ga maar je eigen weg. Ik wil niet met je in 1 auto.' Zegt Jake. Ik zucht. Het hoort toch allemaal mooi en zoet te zijn dat soulmate gebeuren maar nee hoor. De drama begint nu al. 'Best, zie je straks. Ik wil geen ruzie ofzo met je.' Zeg ik en verdwijn.

Ik teleporteer mezelf, mijn koffer en jurk naar de waterroedel. Als snel kom ik aan en zie dat mijn familie er nog niet. Ik leg mijn koffer neer en wacht tot ze aankomen. Ik zie Cole aankomen lopen. 'Hope, waar is Jake?' Zegt hij en zwaait naar me.

'Boos ofzo, ik ben hierheen geteleporteerd.' Zeg ik. 'Boos? Hope, hij draait wel bij. Ik weet niet waarom hij boos is maar het komt goed.' Zegt Cole en glimlacht naar me. 'Ik ga niet dit met jou bespreken. Ik voel me prima. We moeten gewoon wennen.' Zeg ik. 'Je roddelt met mijn beta over mij.' Zegt Jake achter me.

'Jake, ik vroeg wat er was en ze heeft niks gezegd.' Zegt Cole. 'Sorry.' Zegt Jake. 'Ik ga, jullie moeten praten.' Zegt Cole, geeft Jake een box en loopt weg. 'Hope, ik wil geen ruzie.' Zegt Jake en komt naast me zitten. 'Ik ook niet.' Zeg ik zacht.

'Kijk laten we zo snel mogelijk na dit feest praten. Over jou en je soort en hoe we verder gaan. Aangezien we niet beide weerwolf zijn. Misschien wil je worden verandert of niet en hoe een matings proces werkt nu etc.' Zegt Jake. Ik kijk hem met grote ogen aan.

Ik ben zeg maar alleen maar met een magiër geweest. Ik weet van de mark enzo maar ik vind het eng. 'Ja, uhm doen we. Laten we naar binnen gaan. Mijn familie is er.' Zeg ik. 'Ja, Hope. Je bent niet meer boos toch?' Zegt Jake. 'Nee.' Zeg ik. Ik sta op en Jake staat tegenover me. Hij buigt naar voren.

Ik buig naar hem toe. Ik voel zacht zijn lippen tegen die van mij. Mijn handen gaan naar zijn nek en zijn handen naar mijn wang en heup. Ik geef hem toestemming. Echt zoenen is leuk, maar die mate band maakt het echt 100x leuker. Ik laat Jake los voor adem.

'Dit moeten we vaker doen.' Zegt Jake en grijnst naar me. Ik word rood en loop met mijn tas naar de deur. 'Hope, wacht.' Zegt Jake en rent me achterna. 'Je hoeft je niet ge schamen als je bloost. Dat is heel normaal.' Zegt Jake en slaat zijn arm om me heen. Ik knik en kijk naar hem.

'Jij bloost niet.' Zeg ik. 'Nou, ja...meisje ding ofzo.' Zegt Jake. Ik lach. Jake drukt op de deurbel en een jongen van Jake zijn leeftijd doet open. 'Sam, ik verheug me op dat we samen Alpha kunnen zijn.' Zegt Jake en geeft Sam dus een knuffel.

'Hope, welkom. Ik ben Sam River, na vandaag Alpha Sam River.' Zegt hij en lijkt erg blij met zijn komende rol. Dan besef ik me dat ik Luna word. O nee, ik wilde gewoon een makkelijke baan.

'Hallo, gefeliciteerd met je komende rol. Ik ben blij hier te zijn.' Zeg ik en schut zijn hand. 'Dank je. Ik zal jullie naar jullie kamer brengen.' Zegt Sam en loopt voor ons uit. 'Jullie slapen in 1 kamer neem ik aan?' Zegt Sam en wiebelt zijn wenkbrauwen. Ik word een beetje rood. 'Uhm dat kan wel.' Zeg ik.

'Nou mooi.' Zegt Sam en opent een deur. Er staat een 2 persoonsbed en er is een badkamer. Meer heb je niet nodig. 'Ik zie jullie straks. Het begint over een uur. Ik zal de familie laten weten dat jullie er zijn.' Zegt Sam en gaat weg. 'Ik ga me klaar maken.' Zeg ik en loop de badkamer in.

'Ik sluit de deur en kleed me om. 'Hope, kan ik mijn haar doen?' Zegt Jake. 'Ja, kom maar binnen.' Zeg ik. Jake doet zijn haar, net als ik. Ik doe nog een beetje oogschaduw en mascara en doe mijn hakken aan. Jake maakt zijn stropdas vast en dan zijn we klaar.

_______

Gewoon weer een deel! Hopelijk is het leuk tot nu toe.

Publiceerd: 31-03-19

1107 woorden

The Spirit Wolf (Deel 4 The Elements Wolves Serie) 》Voltooid《Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu