Hoofdstuk 19 *extra lang

357 30 4
                                    

Pov Hope

5 dagen later en ik ben kapot. Jake heeft het vruchtbaar zijn excuus gebruikt en ik lig uitgeput op bed. Ik ben een hybride en moe. Dit is zo raar. 'Ik denk dat het nu wel raak moet zijn.' Zegt Jake en grijnst naar me. 'Zal je denken.' Zeg ik.

'Ja, ik bedoel ik kom van een goede Alpha lijn. Met goede zwemmers.' Zegt Jake. 'O god. Ik ga in bad zitten.' Zeg ik en vlucht de badkamer in. 'Hope, laat me erbij.' Zegt Jake. 'Nee, ik wil gewoon even rust.' Zeg ik. 'Hope, ik zal niks doen. Ik wil gewoon even douchen. Ik zal mijn handen thuis houden als jij dat ook doet.' Zegt hij.

'Prima.' Zeg ik en open de deur. Jake springt onder de douche en ik staar even naar zijn gespierde lichaam. 'Hé, hou die ogen van je thuis.' Zegt Jake en lacht. 'O kom op.' Zeg ik en stap in bad.

3 weken verder

Het was raak en ik was nu 3 weken zwanger en moet nog 2 maanden en 1 week. 'Je begint je buik te zien.' Zegt Jake als hij de badkamer in loopt terwijl ik onder de douche sta. 'Ja, ik word dik en heb trek.' Zeg ik. Door de zwangerschap is mijn hele vampier kant op non actief.

Dus geen bloed dorst maar die honger is omgegaan in alles wat ongezond is. 'Je hebt net geluncht.' Zegt Jake. 'Ja, maar ik heb weer trek. Deze kleine pup eet veel.' Zeg ik. 'Ja, dat excuus zal ik ook gebruiken.' Zegt Jake. Ik kijk hem boos aan. 'Eruit!' Zeg ik boos. 'Hope..' Zegt Jake.

'Nee, je bent een eikel vandaag. Ik wil je niet meer zien vandaag want ander ruk ik je hoofd eraf.' Zeg ik. 'Hope, het spijt me. Ik zal gaan werken. Ik zie je straks en dan praten we.' Zegt Jake en loopt de badkamer uit. De woede blijft nog even.

Die hormonen gaan alle kanten op. Hij noemde me een vreetzak. Wie noemt zijn zwangere vriendin nou een vreetzak, überhaupt je vriendin zo noemen kan al niet, laat staan als ze zwanger is.

5 uur is Jake nog niet terug. Waarom laat hij me zo lang alleen. Ik pak mijn telefoon en wil hem bellen. Ik weet dat ik hem heb weggestuurd maar ik had verwacht dat hij wel weer terug zou komen. Ik druk op het bel icoontje en hoor de telefoon overgaan. 'Met Jake.' Zegt hij.

'Met Hope, waarom ben je nog niet terug. Je laat me gewoon alleen.' Zeg ik. 'Hope, je wilde me weg hebben. Ik laat je niet alleen. Jij wilde alleen zijn.' Zegt Jake. 'Ja maar je had kunnen bellen.' Zeg ik. 'Ik kom er aan en dan praten we.' Zegt Jake. 'Jake, neem je chocolade mee?' Zeg ik.

'Ja, schat.' Zegt Jake en hangt op. Na een kleine 20 minuten is Jake terug. 'Je bent er.' Zeg ik en sla mijn armen om hem. 'Ja.' Zegt Jake. 'Sorry voor die opmerking, ik had dat niet moeten zeggen. Ik zal beter op mijn woorden letten.' Zegt Jake. 'Ik zal proberen minder boos te worden.' Zeg ik.

'Nou dan gaan we beide ons best doen. Hier.' Zegt Jake en houdt een reep melk chocolade omhoog. 'Ik zal je nu al helemaal vergeven.' Zeg ik en neem een hap. 'Ik hou van je.' Zegt Jake en drukt een kus op mijn voorhoofd.

'Ik ook van jou.' Zeg ik. 'Kom laten we tv kijken.' Zegt Jake. Ik knik en kruip tegen hem aan. Nu ik zwanger ben zijn de hormonen echt alle kanten op en wil mijn wolf steeds vaker de controle. 'Ik heb je gemist.' Zeg ik. 'Ja, ik jou ook.' Zegt Jake. Ik ga zijdelings bij hem op schoot zitten.

'Hope, lukt het?' Zegt Jake en kijkt me grijnzend aan. 'Nee, ik heb moeite met mijn wolf. Ze is vergeten dat ik al zwanger ben.' Zeg ik. 'Je kan het ook gewoon doen om de gezelligheid.' Zegt Jake. 'Ja, maar we hebben net een kleine ruzie gehad.' Zeg ik. 'Goedmaak seks. Werkt altijd.' Zegt Jake. Ik word knalrood.

'Jake, stop. Straks beschadigen we het kindje.' Zeg ik. 'Hope, dat is een fabel, ik heb wel gehoord dat je als man meer een connectie kan op bouwen door vaak Het te doen.' Zegt Jake. 'O ga weg.' Zeg ik. Stiekum is het idee best aantrekkelijk maar mijn wolf is vandaag al moeilijk en ik ga sowieso niet de controle houden.

'Laat je wolf gaan. Ik ben bij je en niks gebeurt er wat je pijn kan doen.' Zegt Jake in mijn oor. 'Nee, ze moet leren dat ik de baas ben.' Zeg ik. 'Nou en. Je wint het toch niet vandaag.' Zegt Jake en drukt zijn lippen in mijn nek. Ik sluit mijn ogen als ik zijn lippen tegen mijn mark voel.

Jake heeft gelijk, wat vervelend is want zijn ego word er groter door maar ik kan hem niet weerstaan. 'Mark me, opnieuw, Hope.' Zegt Jake en ik hoor een dierlijke grom uit zijn keel komen. O god.

'Ik vertrouw je.' Gaat Jake door in mijn oor. Nu raak ik de controle kwijt en neemt mijn wolf Claire het over. Ik, nou Claire geeft kusjes in zijn nek en ik zoek de plek waar de markt hoort te komen. Jake krijgt kippenvel als ik 1 bepaald plekje raak. 'Gevonden.' Zegt Claire. Claire markt Jake en we bedrijven de liefde, wel een beetje gehaast door Claire maar dat maakt het niet minder leuk.

Na een tijdje lig ik met Jake op de bank. 'Jake, heb je ooit er aan gedacht wat ons kindje voor wezen zal zijn en met welke gave?' Zeg ik. 'Ja, ik denk dat hij ½ weerwolf wordt, ¼ heks en ¼ vampier met de gave water, ijs en misschien geest.' Zegt Jake.

'Ik denk dat onze baby net als ik triple hybride word. Niks meer.' Zeg ik. 'Geen gave?' Zegt Jake. 'Nee, denk van niet.' Zeg ik. 'Nou we zien het wel.' Zegt Jake.

Nou en of dat we het hebben gezien. Ik ben een maand geleden officieel bevallen van een jongetje. Xander Spirit Hunter. 'Hope? Xander heeft honger.' Zegt Jake en komt aanlopen met mijn, nou onze baby. 'O kom maar bij mama.' Zeg ik.

Ik neem Xander aan en neem plaats op de bank in het kantoor van het pack huis. Mijn oom, tante, zus zijn op bezoek en mijn neef is nog in de spirit pack om daar de boel te leiden. 'Ik hou er van om naar jullie samen te kijken. Het maakt me gelukkig.' Zegt Jake.

'Ja, dat heb ik ook als jij met hem loopt.' Zeg ik en laat Xander van mijn borst drinken. 'Ik ben zo blij met hem.' Zegt Jake en drukt een kus op Xander zijn kleine wang. Xander lacht en drink rustig verder. Ik hoor voetstappen en de stemmen van mijn familie.

'Kunnen we binnen komen?' Zegt Faith. 'Ja, kom verder.' Zeg ik. We kletsen wat en Faith houd kort Xander vast.


De jaren gaan voorbij en Xander groeit steeds sneller. Hij is eigenwijs en een typisch Alpha. Xander is de eerste triple hybride met 3 element gave en is nu 16 jaar. 'Mam, geef mijn telefoon terug. Ik heb hem nodig.' Zegt Xander chagrijnig.

'Nee, je krijgt hem morgen weer. Jij hebt besloten dat je het oké vond om een docent vast te plakken met je gave aan de muur.' Zeg ik en probeer streng te zijn. 'Maar mam, ik mocht niet naar het toilet.' Zegt hij. 'Nee, Xander. Einde discussie. Ik bepaal.' Zeg ik standvastig.

'Mam? Ik moet toch weten naar welk lokaal ik moet of als er iets gebeurt onderweg moet ik toch je kunnen bellen.' Zegt Xander. 'Xander. Genoeg.' Zegt Jake en kijkt zijn puberende zoon aan. 'Best maar het is jullie schuld als ik te laat kom.' Zegt Xander en verdwijnt uit het huis.

'Was jij ook zo moeilijk in je puber jaren?' Zeg ik tegen Jake. 'Nee, dat moet hij van jou hebben.' Zegt Jake onschuldig. 'Tuurlijk, als jij in die waan wil leven.' Zeg ik en ruim de borden in de vaatwasser in. 'Hey!' Zegt Jake.

'Jij hebt dit waarschijnlijk ook gedaan. Wees eerlijk.' Zeg ik. 'Mischiennnn....' Zegt Jake. Ik lach. Zo vader zo zoon.


'Xander, ga naar die schuil kelder.' Zeg ik. 'Nee, ik wil helpen.' Zegt mijn eigenwijze zoon van 17. 'Xander! Waag het om me te testen nu.' Zeg ik. 'Oké.' Zegt mijn zoon die 2 koppen groter is als dat ik ben en rent naar de kelder.

Ik zie Jake voorbij rennen die nu een normale hybride is. Onze pack bestaat uit weerwolven, element wolven, hybrides en hybrides met elementen. We liggen nu al maanden in oorlog met de vijandige soort. Nu maar hopen dat deze oorlog snel gewonnen is want de element groepen worden steeds kleiner.

_________

Dit was het dan, dit is het laatste deel van dit boek. Ik weet dat het een kort boek is en ik kan jullie vertellen dat er een vervolg komt!

In het volgende deel zal meer info staan over deel 5!

Publiceerd: 06-09-19

1523 woorden

The Spirit Wolf (Deel 4 The Elements Wolves Serie) 》Voltooid《Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu