Hoofdstuk 9

530 36 1
                                    

Pov Hope

De huldiging gaat goed en ik zit tussen de familie Hunter en mijn familie in. Gelukkig hebben we geen families die elkaar niet mogen. Mijn oom is blij dat Jake het is. Ik zal zijn woorden citeren. ''Ik ben blij met Jake, zijn ouders zijn oké dus daar aan kan het niet liggen. Je had veel erger kunnen hebben.''

Ik zie Alpha Sam River naar ons toe lopen met nog 3 jonge vrouwen van onze leeftijd. 'Gefeliciteerd gast.' Zegt Jake en geeft zijn neef een knuffel. 'Ik ben Monica de zus van Sam. Dit is mijn mate Claudia.' Zegt een vrolijk meisje en schut mijn hand. 'Ik ben Hope.' Zeg ik.

'Ik ben Marie, de mate van Sam.' Zegt de oudste van de 3. Zij is ook net Luna geworden. 'Gefeliciteerd.' Zeg ik. 'Dank je, zo blij dat Jake eindelijk een mate heeft. Nu Thomas nog. Hij moet van dat player gebeuren af.' Zegt Marie en glimlacht. Sam heeft zijn arm los om haar middel.

Ze dragen allebei wit en blauw. Blauw voor het element en wit vanwege de huldiging. 'Ja, gelukkig is Jake er vanaf.' Zeg ik. 'Ja dat is zo.' Zegt Claudia. 'Hope, ik leen je even, mag ik deze dans?' Zegt Jake tegen me. 'Ja hoor, neem haar maar mee. We praten straks wel weer.' Zegt Marie en duwt me naar Jake.

'Ik ben niet zo van het dansen.' Zeg ik. 'Het komt goed, ik leid.' Zegt Jake. 'Alpha eigenschap, zeker?' Zeg ik. 'Ja en Luna dus ja... toch leid ik.' Zegt Jake en legt zijn hand op mijn heup en met de andere pakt hij mijn hand vast. Ik leg 1 hand op zijn borstkas en de andere zit in zijn hand.

'Jake, sorry alvast. Ik ga sowieso op je teen staan.' Zeg ik en kijk hem schuldig aan. 'Ik kan wel tegen een stootje.' Zegt hij. 'Nou mooi, vind je het leuk om Alpha te zijn?' Zeg ik na ik besluit om van deze gelegenheid gebruik te maken en hem beter te leren kennen.

'Ja, soms. Het is wel druk maar ook leuk. Ik hou van leiding geven en vind het fijn om zo veel mensen te hebben om voor te zorgen. Ik ben nogal zorgzaam. Plus ik vind de strategieën leuk.' Zegt Jake. 'Mij lijkt het niks, ik zou gewoon stil en onopvallend willen zijn in de samenleving.' Zeg ik.

'Verlegen ben je, soms vergeet ik dat. Nu ben je het niet.' Zegt Jake. 'Ja maar dat is die mate band.' Zeg ik. 'Nou mooi.' Zegt Jake. Hij drukt een kus op mijn voorhoofd.

Na de huldiging ben ik nog even wezen wandelen met Faith en loop nu terug naar de slaapkamer die ik hier heb. Ik open de deur en zie Jake op zijn laptop werken. 'Ben je aan het werk?' Zeg ik en kom ook op bed zitten.

'Uhm ja, ik moest even iemand mailen.' Zegt Jake en sluit dan zijn laptop. 'Je kan door gaan. Ik begrijp dat je als Alpha werk hebt.' Zeg ik. 'Nee, ik wil gewoon met je praten en je leren kennen.' Zegt Jake en streelt zijn arm. Tintelingen suisen door me heen.

'Heb je vragen over mijn soort?' Zeg ik. 'Nou, kijk uhm ik weet gewoon niet wat het precies is en wat je kan.' Zegt hij. 'Nou ik kan magie gebruiken. Zoals dit.' Zeg ik en hef mijn hand. Op mijn hand ontstaat een vlam die van kleur verandert. Het heeft de kleuren van de regenboog.

Jake kijk me met grote ogen aan. 'Wow, doet dat geen pijn.' Zegt Jake. Ik schud van nee. Met mijn vrije hand pak ik de zijne. Ik breng onze 2 handen naar de vlam en Jake trekt hem terug. 'Ja dag.' Zegt Jake. Ik zucht. 'Het doet niks.' Zeg ik. Jake kijkt me wantrouwig aan en steekt zijn hand erin.

'Het is prettig warm.' Zegt Jake. 'Ik kan teleporteren, het weer en het element Geest beheersen. Ook gewoon magie gebruik voor heel veel. Ik heb ook gaves om snel te zijn met rennen en ik ben sterker als een mens.' Zeg ik. 'Ik heb ook 2 elementen. Water en ijs.' Zegt Jake.

Er ontstaan sneeuwvlokjes boven mijn hoofd. 'Toch allebei magisch.' Zeg ik. 'Ik ben ook magisch vanwege het weerwolf zijn.' Zegt Jake. 'Heb je ook nog andere karakter eigenschappen door je Alpha bloed? Want mijn neef heeft dat, net als mijn oom.' Zeg ik.

'Ja, ik ben snel jaloers en territoriaal, snel boos en geïrriteerd en heb graag mijn zin, o en ben nog al klef.' Zegt Jake en bij het laatste knipoogt hij naar me. Ik bloos. 'Snel boos is vervelend.' Zeg ik. 'Ja, maar dat is mijn wolf. Ik doe me best met het beheersen.' Zegt Jake.

'Ja snap ik.' Zeg ik. 'Maar boos zijn is niet erg. Dat is ook een emotie. Maar elke emotie moet niet door schieten.' Zeg ik. 'Klopt, maar even iets anders. Zou je ooit in een weerwolf willen veranderen?' Zegt Jake en kijkt me in de ogen. 'Nee.' Zeg ik.

Die vraag is me al eerder gesteld. Maar nee, ik ben prima zoals ik ben. Jake kijkt me geschrokken aan. 'Maar maar dan hebben we half weerwolf kinderen.' Zegt hij. 'Dus, ook half heks. Ik noem dat veel sterker als een hele wolf.' Zeg ik.

'Uhm laten we het hier niet over hebben. Ik weet niet of ik geen hele weerwolf kinderen wil. Als ons kind Alpha wordt, moet het sterk zijn.' Zegt Jake. Ik kijk naar beneden. Dit is best wel pijnlijk. Hij wil geen kinderen met me als ik heks ben.

'Hope, waarom zo droevig?' Zegt Jake. 'Omdat je geen kinderen met me wil.' Zeg ik zacht. 'Tuurlijk wil ik kinderen met je. Maar ik moet wennen aan een ander toekomst beeld als dat ik dacht te hebben.' Zegt Jake. 'Maar als ik nou nooit verander in een wolf en jij niet gewend raak.' Zeg ik.

'Hope, echt geef me even een paar dagen.' Zegt Jake. Hij legt zijn hand op mijn wang en laat me hem aan kijken. Zijn ogen staan liefdevol. Ik leun zacht tegen zijn hand. 'Maar nu nog het laatste onderwerp. Het matings proces.' Zegt Jake en grijnst naar me. Toch zie ik dat hij een beetje bezorgd is.

_______

Publiceerd: 05-04-19

1054 woorden

The Spirit Wolf (Deel 4 The Elements Wolves Serie) 》Voltooid《Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu