Hoofdstuk 18

321 26 0
                                    

Pov Hope

'Niana gaat in rust binnenkort en ze wil een spreuk doen op mij. Zodat we 1 dag hebben om zwanger te worden. Dit is onze enige kans. Niana is de krachtigste heks die nu leeft. Alleen zij kan dit.' Zeg ik. 'Dus 1 dag en als je dan zwanger bent, krijg je een baby.' Zegt Jake.

'Ja.' Zeg ik. 'Wanneer gaat ze in rust?' Zegt Jake. 'Het moet dan wel binnen een week. Het liefst zo snel mogelijk.' Zeg ik. 'Zo snel, o god. Dat is wel heel erg snel Hope.' Zegt Jake. 'We kennen elkaar al een half jaar en ik denk dat het een goed plan is om te doen.' Zeg ik. 'Ja, maar zijn we er wel klaar voor. Ben jij er klaar voor.' Zegt Jake.

'Ja, ik ben er klaar voor. Ik wil niet deze kans laten lopen.' Zeg ik. 'Ik ook niet. Dus we gaan die kans goed gebruiken. We nemen die dag vrij en gaan naar 1 van mijn vakantie huizen en maken er een leuke en naakte dag van.' Zegt Jake en knipoogt naar me. O god. 'Jake, je weet dat je aan 1 keer genoeg hebt.' Zeg ik en word rood.

Stiekum staat me het idee wel aan maar dat vertel ik hem niet. 'Ik wil gewoon zeker zijn, plus ik denk dat jij het ook wil maar het gewoon niet wil toegeven.' Zegt Jake. 'Uhm, ja nou ik...' Zeg ik en geef het op. 'Nou, ga straks langs bij Niana en vraag om een dag. Dan maken wij er een baby makende dag van samen.' Zegt Jake en zoent me.

'Jake.' Zeg ik en probeer los te komen. 'Ja?' Zegt hij. 'Ik wil weer een mark en ik wil ook dat jij er weer 1 hebt.' Zeg ik. 'Dat is een goed idee.' Zegt Jake en drukt kusjes in mijn nek. Ik krijg kippenvel bij de plek waar de vorige keer mijn mark zat. 'Zo makkelijk te vinden.' Zegt Jake en ik voel zijn tanden.

Ze gaan door mijn huid en ik voel de pijn amper. Het gaat bijna gelijk over naar tintelingen en ik geniet. Zijn tanden verdwijnen en zijn lippen vinden de mijne. Ik laat hem los. Ik ga hem marken en hem geen pijn doen. 'Hope, het is oké als je het niet durft of wil riskeren.' Zegt Jake.

'Ik kan het.' Zeg ik, meer tegen mezelf als tegen Jake. 'Dat weet ik.' Zegt Jake en laat zijn hoofd naar zijn rechts zakken. Ik druk kusjes op zijn wang, kaak en ga zo naar zijn nek. Op 1 plek verschijnt er kippenvel en ik voel Jake zijn handen verstrakken op mijn heupen.

'Ik heb het gevonden.' Zeg ik zacht. Ik voel mijn wolf het over nemen. Ik voel mijn tanden en zet de mark. Jake zucht. Ik haal ze eruit en proef bloed. Jake zijn bloed is oprecht geweldig. Ik drink van hem. 'Nu ben je geclaimd.' Zeg ik. 'Ja, en dat is een goed gevoel.' Zegt hij en zijn ogen zijn wit.

Zijn wolf heeft het over genomen. 'Hope, nu je die triple hybride bent, kan je dan nog in de Heat?' Zegt Jake. 'Vast, maar ik was niet van plan om weken te wachten.' Zeg ik. 'Mooi, ik ook niet.' Zegt Jake en zoent me. Ik ga er in mee en hij draait ons zodat ik op mijn rug lig. Jake houd zijn gewicht omhoog met 1 arm en de ander gaat zijn mijn heupen.

Mijn shirt verdwijnt samen met die van Jake. Zijn ogen glijden over me heen. Zijn ogen schitteren. 'Je bent zo mooi.' Zegt hij. 'Jij ook.' Zeg ik. We zoenen weer en voltooien het matingsproces. Ik laat me buitenadem tegen Jake aan zakken en kijk naar hem. Hij ademt ook zwaar. 'De tintelingen zijn sterker.' Zeg ik.

'Ja, plus kan ik je gedachten nu horen.' Zegt Jake. Dat is zo'n nadeel. 'Nadeel? Ik noem het voordeel.' Zegt Jake. 'Hey, ga uit mijn hoofd en ja nadeel. Ik vind het gewoon privé. Ik ga er een oplossing voor zoeken.' Zeg ik. 'Jammer, ik vind het wel leuk. Dan kan ik horen wat je van me vind als je naar me kijkt of als we douchen.' Zegt Jake.

'Douchen?' Zeg ik. 'Ja, want ik wil graag nu douchen.' Zegt Jake en tilt me op en neemt me mee de badkamer in. We douchen en kleden ons daarna aan. 'Ik ga naar Niana.' Zeg ik. 'Tot straks.' Zegt Jake en drukt een kus op mijn wang.

Niana wil de spreuk doen, Jake en ik willen een kindje maar mijn oom gaat door het lint. Like, nu. Letterlijk nu. Ik kijk maar mijn oom Jack en Esmée die ook geschokt lijkt. 'Oom, ik denk dat dit een goed plan is. Dit is hun enige kans.' Zegt mijn zus en houdt haar eigen kindje vast.

'Nee, ze zijn veel te jong.' Zegt Jack. 'Ik begrijp dat het onverwacht is maar we gaan het doen. Dit is mijn laatste kans.' Zeg ik. 'Nee, je kan adopteren en draagmoederschap en nog meer opties.' Zegt Jack.

'Lieverd, Hope is volwassen en Jake ook. Als zij het zo willen dan moeten we ze steunen. Dit is haar laatste kans op een biologisch kindje.' Zegt Esmée. 'Ze is gewoon mijn kleine baby. Het is raar om in te beelden dat ze zwanger gaat worden.' Zegt Jack.

'Oom, wij gaan weer terug naar de roedel van Jake. Ik zal bellen als ik zwanger ben.' Zeg ik. 'Oké, doe voorzichtig.' Zegt mijn oom en knuffelt me. 'Tot snel.' Zegt Faith en knuffelt me. 'Ik kan je nu niet vertellen om het veilig te doen. Dus nou vergeet vooral de regenjas.' Zegt Faith in mijn oor en giechelt.

Ik zucht en word rood. 'Thanks Faith voor de tip.' Zeg ik. 'Graag gedaan.' Zegt Faith. Ik neem afscheid van de rest en pak mijn spullen en die van Jake. 'Ben je er klaar voor?' Zegt Jake. 'Ja, ik denk het.' Zeg ik. 'Hallo Jake, Hope. Ik zal de spreuk doen en die gaat over 5 dagen in.' Zegt Niana en staat voor mijn tuinhuis. 'Ik ben er klaar voor en je eeuwig dankbaar.' Zeg ik.

_______

Hier is het 1 na laatste deel.

Publiceerd: 06-09-19

1038 woorden

The Spirit Wolf (Deel 4 The Elements Wolves Serie) 》Voltooid《Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu