teşekkürler

1.6K 85 24
                                    

Öncelikle, hikayenin kesinlikle bu kadar büyütülmemesi gerektiğini düşünüyorum çünkü yazılan ilk ficlerden -tam olarak ilk değil ama ne demeye çalıştığımı anladığınızı umuyorum- biriydi ve bu yüzden bu kadar okuma ve biraz da ilgi aldı. Ama kendi aptallığımdan dolayı işleri berbat ettim ve ortaya böyle bir sonuç çıktı, ewgh. 

Tüm o güzel yorumlarınız için hepinize gerçekten teşekkür ederim. Bunlara yanıt vermemiş olmam görmediğim veya havalı biri olduğum anlamına gelmez ki bunlardan tamamen uzağım. Olayı hâlâ anlamayanlar için, teşekkür notumun sonuna bir link bırakacağım yani o zaman istediğinizi sorabilirsiniz, eheh. 

Hikayeyi sanırım ocak ya da şubat ayında yazmaya başlamıştım ve şimdi bitmiş olması bana çok koydu nedense.. Yani bir parçam gibiydi ve kendi ficim sayesinde Calum'dan azıcık nefret etmiş olabilirim.. Ayrıca beni Sarah olarak düşünen birkaç zeki okuyucum da var, delirmişsiniz siz.. 

Bu fici yazma sürecimde bana sürekli destek olmuş olan Büşra'ya, Luke olan Sena'ya (ki bunu çoğu kişinin anlamayacağını biliyorum ama olsun) ve Rümeysa'ya (namı diğer Julia, evet Matt ile evleneceksin, ve bahsettiğimiz Matt kesinlikle bildiğiniz biri değil) ve hikayemin büyümesine oldukça katkı sağlayan Cemre'ye teşekkür ederim. 

İyi ki varsınız!

Bu arada kafanıza takılan sorular için: http://ask.fm/janoconda

Ve yazdığım diğer fictionları profilimde bulabilirsiniz!

-Sena xx

all i want is you ▸ c.h.Where stories live. Discover now