she's the man

3.7K 339 155
                                    

Peter Parker

Mia, başka bir deyişle günlerdir düşünmeden duramadığım kız, benim okulumdaydı. Belki onu kafeteryada defalarca görmüş ama hiç gerçekten fark etmemiştim. Belki de beraber cezaya kalmıştık, belki aynı dersleri alıyorduk. Her ne olursa olsun tek bildiğim onu görmek için ne kadar heyecanlı olduğumdu. Ondan hoşlandığımı itiraf ettikten sonra benden biraz uzaklaştığını ve bunun onu korkuttuğunu görebiliyordum. Başka biri tarafından kalbi kırılmıştı ve büyük ihtimalle hala o çocuktan hoşlanıyordu. Onu anlayabiliyordum yine de beni tanıyınca o çocuk gibi olmadığımı görecek ve belki de yumuşayacaktı. En azından ben öyle umuyordum.

Aynanın karşısında bir kez daha kostümümü kontrol ettim. Vincent Vega olmak Mia'yla eş kostümler giymek anlamına geldiğinden bunu yapmaktan özellikle kaçınmıştım. İlk seferden erkek arkadaşı gibi giyinip onu korkutmak istemiyordum. Bu yüzden ben de tıpkı onun gibi göbek adımdan yararlanmış ve Benjamin Button olmuştum.

Ned, Darth Vader kostümüyle odamdan içeri daldı ve "Ben senin babanım." diye bağırdı. Güldüm ve gitmeye hazır olduğumu söyleyerek onunla birlikte evden çıktım.

Yol boyunca Mia'yla karşılaştığımda nasıl davranacağımı düşündükten sonra nihayet Liz'in büyük ve ihtişamlı evine varmıştık. Gelen seslerden partinin çoktan başladığı anlaşılıyordu. İçeri girdiğimizde gözüme ilk çarpan kişi de Malefiz gibi giyinmiş ev sahibi Liz oldu. Bizi fark ettiğinde yanımıza geldi ve hepimize sıkı sıkı sarıldı.

"Gelebilmenize çok sevindim." dedi gürültüde sesini duyurmak için bağırarak. "Kostümüne bayıldım Peter. Bu arada sizin yeni arkadaşınız Alice'ı da çağırdım belki gidip görüşmek istersiniz. Zavallı kız tek başına gelmiş."

Ben Alice'ın kim olduğunu düşünürken Ned benden önce davranıp konuştu. "Alice?"

Liz umursamazsa elini salladı. "Bilmiyorum ismi başka bir şey de olabilir. Göğsüne saplı kocaman bir iğneyle geldiğine inanabiliyor musunuz? İlk gördüğümde resmen ödüm koptu. İçecek bir şeyler almak için mutfağa gitti sanırım."

Duyduğum şeyi idrak etmeye çalışırken bir süre duraksadım. Göğsünde saplı bir iğne olan kız benim Mia'mdı ve Liz'in dediğine göre biz arkadaştık öyle mi? İşler benim için iyice sarpa sarıyordu bu yüzden hemen telefonumu çıkarıp ona mesaj attım.

benjamin:

yoldayım, geldiğimde seni nerede bulacağım?

movielover:

şöminenin önünde dikiliyorum

Hızla telefonumu cebime koydum ve arkadaşlarımın yanından ayrılıp salona girdim. Gerçekten büyük bir şömine vardı ve Mia Wallace kostümlü kız onun önünde dikilmiş şöminenin üstündeki resimleri inceliyordu. Yanına gitmek için acele etmeden bir süre onu izledim. Arkası dönük olduğundan kim olduğunu anlayamıyordum. Tam cesaretimi toplamış ona doğru ilerliyordum ki yanına gelen bir arkadaşıyla konuşmak için döndü ve o makyajın altında bile kim olduğunu hemen fark ettim. Alison Reynolds.

Movie Lovers • Peter ParkerHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin