spectecular now

4.1K 344 158
                                    

#DontSpoilTheEndgame

1 ay sonra

Partiyi takip eden birkaç haftalık süre içinde herkes partide Örümcek Adam'ın bana selam vermesini ve teşekkür etmesini konuşmuştu. Uzun bir süre tıpkı gençlik filmlerinde olduğu gibi bana bakıp fısıldaşan insanlara maruz kalmış ve bundan kesinlikle nefret etmiştim. Daha önce hiç konuşmadığım birkaç kişi gelip Örümcek Adam'ın bahsettiği kahramanlığımın ne olduğunu sormuştu ancak onlara cevap vermediğimde dedikodular da biraz durulmuştu. Şükran Günü tatiline yaklaşırken neredeyse herkes bu olayı unutmuştu neyse ki.

Bu arada Parker ile göz göze gelmekten bile kaçınıyordum ancak bu hiç kolay değildi. Hayatımdan çıkıp gitmesini söylediğimden beri daha da yakınlaşmıştı sanki. Hiç konuşmasak da her an yakınımdaymış gibi hissediyordum. Kafeteryada her zaman görebileceğim bir yere oturuyordu ya da ortak derslerimizde oturduğum sıranın yakınında bir yere oturup bana kaçamak bakışlar atıyordu. Böyle yapması hem kafamı karıştırıyor hem de ona olan sinirimi daha da arttırıyordu. Başta beni ekip gittikten sonra şimdi aniden hoşlanmaya mı başlamıştı yani? Dengesizdi. Şükran Günü'nün gelmesini iple çekiyordum böylece birkaç günlüğüne de olsa onu ve Liz'i görmek zorunda kalmayacaktım.

Liz partisindeki banyo olayından dolayı garip bir şekilde bana hesap sormamıştı. Peter ile banyoda yalnız olduğum için beni yine aşağılayacağını ve tehdit edeceğini düşünmüştüm ancak beni şaşırtarak bunların hiçbirini yapmamıştı. Örümcek Adam'ın bana selam vermesi onu bile etkilemişti belki de.

movielover:

şu anda aynı kafeteryada yemek yediğimize hala inanamıyorum

Öğle arasında son zamanlarda bana en yakın insan olan Benjamin'e mesaj attım. Hala benden hoşlandığını biliyordum ancak bunun aramıza girmesine izin vermiyordu ve ben bunun için ona minnettardım. Peter aptalı tarafından kalbim kırılmış olmasa ondan hoşlanabilirdim bile.

benjamin:

aslında ben bugün okulda değilim

movielover:

hasta mısın yoksa kim olduğunu tahmin edemeyeyim diye yalan mı söylüyorsun?

benjamin:

kim olduğumu bilmeni istemediğimi biliyorsun Mia

seninle tanışmak istiyorum ama bulduğun kişinin hoşuna gideceğinden emin değilim

Kafamı kaldırıp karşı masaya baktım. Peter Parker ve arkadaşları orada oturmuş sohbet ediyorlardı. Ben onlara baktığım sırada Peter telefondan başını kaldırdı ve kapatıp masanın üzerine koydu. İkimizin aynı anda telefonlarını bırakması garip bir tesadüf olmuştu. Ona baktığımı fark ettiğinde mahcup bir şekilde gülümsedi ve başıyla beni selamladı. Gözlerimi kaçırdım ve telefonumu elime aldım.

movielover:

neden Jared Humphrey falan mısın?

benjamin:

onunla ilgili neyi sevmiyorsun?

movielover:

tanıdığım en zorba insan olması dışında mı?

Movie Lovers • Peter ParkerDove le storie prendono vita. Scoprilo ora