gereksiz duygusal bir konuşma

1.8K 155 45
                                    

8 Ağustos 2019

Merhaba hikayemin istisnasız her bölümünü okuyup oy veren yaklaşık 20 kişi,

Öncelikle açıklamak istediğim bir şey var. Ben bu hikayeyi bir romantik komedi filmi havasında yazmaya çalıştığım için bazı karakterler (Benjamin, Liz, Shane) veya olaylar çok yüzeysel kalmış olabilir. Bunun için özür dilerim.

Onun dışında bölüm isimlerinin neredeyse hepsi benim izleyip sevdiğim romantik komedi filmlerinin isimleridir. Bir gün film önerisine ihtiyacınız olursa buradan bulabilirsiniz diye düşündüm. Öyle bir şey olursa film hakkındaki düşüncelerinizi bana da söylerseniz çok sevinirim. Ayrıca ilk bölümün ismi olan You've Got Mail direkt hikayemin temel fikrini aldığım film. Diğeri de Uğur Böceği ve Kara Kedi ama kimseye söylemeyin eheueheu.

Her neyse yaptığınız her yorum, attığınız her beğeni ya da bunların hiçbiri olmasa bile her okunma için teşekkür ederim. Okunma sayımız o kadar hızlı artıyor ki bazılarınızın bölümleri tekrar tekrar okuduğunu anlayabiliyorum ve hala bunu başardığıma inanamıyorum. Belki başka kurgularda buluşuruz. Şimdilik hoşçakalın 💜

Hikayeyle ilgili düşüncelerinizi, eleştirilerinizi, keşke şurası şöyle olsaydı/olmasaydı dediğiniz yerleri bu paragrafa bırakırsanız çok mutlu olurum. Benden istediğiniz bir kurgu varsa onu da söyleyebilirsiniz benim aklımda bir şey yok çünkü. Sizi seviyorum öptüm bay.

-Elif

Movie Lovers • Peter ParkerМесто, где живут истории. Откройте их для себя