Confessions.

25 0 0
                                    

Yoongi POV.

'God, Jungkook Looked So Upset That I Couldn't Help But Comfort Him With A Hug And A Kiss Or Two. It's Just Because I Have A Soft Spot For Him Since He Is The Youngest In Our Group.' I Thought Mentally. While I Was Walking To My Class, I Felt Something Tug At The Hem Of My Shirt. I Turned Around And Saw Jimin Looking Down At The Floor. I Smiled At Him And Asked, "What's Wrong, Jimin??"

Jimin Just Smiled And Asked, "Umm... Hyung... C-Can We Meet A-At L-Lun-Lunch At The Roo-Rooftop??" I Looked At Jimin And Ruffled His Hair And Replied With A Simple, "Sure. Why Though??" Jimin Then Looked Down Once Again And I Saw His Cheeks As Red As A Tomato. 'He Can't Even Face Me.' I Thought Mentally. Jimin Then Replied With, "I H-Have Something To T-Tell Y-Y-You." I Gave Jimin My Gummy Smile As A 'Yes' And Left To My Class.

Jimin POV.

'Oh God, I Was So Nervous To Ask Him To Meet Me At The Rooftop. I Mean, We Knew Each Other For 2 Years Now, I Guess I Could Tell Him. Today Is The Day I'll Confess My Love To Min Yoongi. I Really Don't Want To Get Rejected Though.' I Thought Mentally. I Sighed As I Made My Way To My Class. Once I Entered The Classroom, I Realized That Tae Isn't There.

I Immediately Went Up To One of My Classmates, Named Jinyoung, And Asked Him, "Have You Seen Taehyung??" The Guy Just Shook His Head Meaning No. I Then Sighed And Looked Around The Classroom, Realizing That Moonbin Isn't Here Either. I Looked At Jinyoung And Asked Once Again, "OK Have You Seen Moonbin??" Jinyoung Thought About It And Said, "I Saw Moonbin's Car Earlier Before I Came Here To Class And There Was Someone In The Car With Him, I Don't Know Who Though."

I Just Nodded My Head And Thanked Jinyoung. I Then Went Back To My Seat, Took Out My Books From The Bag And Waited For The Teacher To Come.

*Fast Forward To Lunch Time.*

I Immediately Rushed To The Rooftop To Meet Yoongi. 'Oh God, I'm 5 Minutes Late.' I Thought To Myself. Once I Opened The Door That Leads To The Rooftop, I Saw Yoongi Sitting On The Bench, Probably Waiting For Me. I Then Closed The Door Behind Me And Went Up To Sit Next To Yoongi. Yoongi Noticed Me And Asked, "So, What Did You Want To Tell Me, Jimin??" I Looked At Yoongi's Eyes And Immediately Looked Down, Feeling My Face Heat Up.

I Then Stuttered Out Saying, "Umm... I Uhh... Umm.. I-I Actually Umm..." I Was So Nervous To The Point That I Couldn't Come Out To Say It. 'Oh Fuck It.' I Thought Mentally. "MIN YOONGI, I FUCKING LIKE YOU." I Screamed Out, Making It Loud And Clear For Yoongi To Hear. I Then Looked Up At Yoongi And Saw That His Lips Were Parted And Eyes Were Wide In Shock. 

'Oh I Just Fucked Up.' I Thought.

Yoongi POV.

'Wait What?? Did Jimin Really Say That He Likes Me?? Park Jimin, The One Who Claims That He Is Fucking Straight, LIKES ME??? OMG, I COULD LITERALLY DIE FROM HAPPINESS RIGHT NOW.' I Thought To Myself. I Then Looked At Jimin And Scooted Closer To Him, Hugging Him Tightly. Jimin Seemed Shocked By The Movement, But Soon Enough Loosened Himself. I Looked At Jimin In The Eye And Said, "Thank You Jimin. I Love You Too."

I Then Got Closer To Jimin To The Point That He Can Feel My Breath On His Face, And Our Lips Made Contact In A Passionate Kiss. I Moved My Lips Slowly As To Get Jimin To Feel Comfortable, It Was More Like An Innocent Kiss. Soon Enough, I Bit Jimin's Bottom Lip Softly And He Moaned In Response. I Took This Chance To Slide My Tongue In And Explore His Wet Cavern. Our Tongues Fought For Dominance And Obviously, I Won. I Sucked On Jimin's Tongue For A Few Seconds And He Sucked On Mine Too. Furthermore, I Gave Jimin One Last Peck And Pulled Away.

I Looked At Jimin's Face And He Was Flushed Red From Embarrassment. I Smiled At Jimin And Hugged Him Tightly Saying, "I Love You Jimin. Would You Like To Be My Boyfriend??" Jimin Just Nodded In Response. I Ruffled His Hair And Kissed His Cheek. For The Next 10 Minutes, We Have Been In The Rooftop Just Cuddling Until Lunchtime Is Over.

Step Brothers. VKook+BTS.Where stories live. Discover now