Surprise.

39 0 0
                                    

*This Whole Chapter Is Only Going To Be Taehyung's Point Of View*

Taehyung POV.

'As Jungkook's Boyfriend, I Really Want To Surprise Him. But What Can I Do As A Surprise?? Shall I Ask Jin Hyung To Help?? I Guess I Really Will Since I Have No Idea How To Surprise Kook.' I Thought Mentally. Jungkook And I Were On Our Way To School With Our Hands Intertwined. We Entered The School And I Saw Jin Hyung And Namjoon Hyung Chatting And Laughing. Kookie And I Went Up To Them, But Before We Came Close TO Them, We Saw Them Kissing.

Without Hesitation, Jungkook And I Immediately Turned Around And Left Them Alone. "Never Knew They Were Dating." Kook Said. I Simply Agreed With Him. 'I Guess I'll Talk To Jin Hyung During Lunch Time.' I Thought. I Took Jungkook To His Class And Said, "Kook, I'll Come Late During Lunch Time Because I Want To Ask Jin Hyung Something. Do You Mind Staying With Jimin And The Others For A While??" Jungkook Shook His Head Meaning No And Hugged Me As A Bye. 

I Hugged Jungkook Back And He Let Go. I Bidded Jungkook Goodbye And Soon Enough, I Headed To My Class.

*Fast Forward To Lunch Time*

I Went To The 12th Graders Class And Knocked On The Door. On Of The Students Saw Me And Said, "Oh Taehyung, Hello. Looking For Someone???" I Smiled At The Guy And Said, "Hello Jinho Hyung. Yes, I'm Looking For Jin Hyung." Jinho Smiled At Me And Said, "OK Wait. JIN HYUNG, TAEHYUNG IS LOOKING FOR YOU." Jin Hyung Then Came Out Of The Class And Said, "Tae, How Are You??" Jin Hyung Hugged Me And I Just Hummed In Response.

"So, What's Wrong?? You Don't Usually Come To My Class. Something Up??" Jin Hyung Asked. I Nodded And Said, "I Have 2 Things I Want To Talk About." Jin Hyung Hummed Meaning Go Ahead. "WHY DIDN'T YOU TELL ME YOU ARE DATING NAMJOON HYUNG??" Jin Hyung Then Turned Red In Embarrassment And Said, "Let's Talk About This Away From My Classmates." Jin Hyung And I Then Went To The Rooftop And I Said, "So??"

Jin Just Scratched The Back Of His Neck And Said, "Well, We Were Gonna Tell You And The Others Today, But Guess You Found Out." I Smiled At Jin Hyung And Said, "Don't Worry, I'm Not Mad About It. I'm Actually Worried About The Second Topic I'll Talk About." Jin Hyung Didn't Say Anything Which Meant Go Ahead. "Can You Please Help Me Surprise Jungkook??" I Asked While Looking At The Floor.

Jin Hyung Thought About It And Said, "It's Not His Birthday Anytime Soon, So Why??" "No, It's Not A Birthday Surprise. I Just Want To Surprise Him As A Boyfriend." I Said. "OK, I'll Be More Than Glad To Help You, Tae." Jin Hyung Replied. That's How We Spent Most Of Lunch Time Planning How I'm Gonna Surprise Jungkook.

*Fast Forward To Home Time*

I Went To Jungkook's Class And Saw Kookie Coming Out Of The Class. I Called Out For Him And He Immediately Came Up To Me Saying, "Hyung, I Missed You." I Hugged Kookie And Said, "Sorry, Let's Go Home." Jungkook And I Then Intertwined Our Hands And Made Our Way Home. Furthermore, Jungkook And I Reached Our House And We Entered. We Looked Around The House And Realized Mom And Dad Are Not Back Yet.

Jungkook Then Called For Me And I Went To The Living Room And He Had A Note On His Hand. He Handed The Note To Me And It Read, "We Will Be Away For 1 Week. We Have Work In The US And It Was Really Last Minute. Sorry We Couldn't Tell You. We'll Miss You, Mom And Dad." Jungkook Then Looked At Me And Said, "Looks Like We Have The Whole House To Ourselves Again." I Hummed In Response.

'Oh Wait A Second, If We Have The Whole House To Ourselves, Then That Means I Can Do The Surprise Tomorrow. Thanks Mom And Dad.' I Thought Mentally. "Kook, Do You Have Any Plans Tomorrow??" I Asked. Jungkook Thought About It And Said, "Not Really, Why??" I Smiled And Said, "Just Wondering. Shall We Go Cuddle??" Jungkook Smiled Brightly At Me And Nodded Furiously.

Step Brothers. VKook+BTS.Where stories live. Discover now