slovo autorky

145 12 5
                                    

Impetuoso je priamym pokračovaním Disparatia a zároveň druhou knihou série Súrodenci Sinistroví. Kto nečítal prvú knihu, odporúčam, pretože dej je pomerne zložitý a nadväzuje na seba. Nájdete ju na mojom profile.

Už z obálky myslím všetci pochopili, ktoré osoby budú hlavnými postavami. Impetuoso je venované dvom bratom Sinistrovým, Kristiánovi a Leovi. Každý z nich je zaujímavá bytosť a ja dúfam, že ak ste si ich nezamilovali, teraz sa to zmení. Stretnete sa z množstvom nových postáv, ktorých charaktery rozpracuvávam už niekoľko mesiacov, uvidíte novú grafiku a navštívite nové krajiny - v každej som bola, teda dúfam, že ich opis bude verný skutočnosti. Poteším aj milovníkov romantiky, tu si jej užijete omnoho viac. Ale rovnako pribudne aj dobrodružstvo. Zatiaľ čo Disparatio bolo vo väčšine pokojné, v Impetuoso sa do akcie vrhneme v podstate hneď na začiatku.

Znova odporúčam prečítať si príručku Ako napísať OmegaVerse, ktorá tiež visí na mojom profile, aby sme predišli nejakým nezrovnalostiam v pojmoch. Keď bude niečo nejasné, píšte mi do správy. Nie som na to nejaký odborník, ale čo viem, poviem.

Pripomínam to, čo vždy: Nenechajte sa oklamať prvým dojmom. Veci sú málokedy také, ako sa javia na prvý pohľad. Častokrát len preto, lebo chceme, aby bol niekto nepriateľ, si z neho nepriateľa urobíme. Ale netreba byť ani zaslepený. Každý chladnokrvný vrah, bez ohľadu na sexepíl a charizmu, je najväčší hriešnik na svete. Aj súrodenci Sinistroví sú vrahovia. Pamätajte na to, keď sa do nich budete zamilovávať.

-Alita-

P.S

Disparatio znamená odlišne, Impetuoso znamená vášnivo, prudko, dravo. Tento výraz sa používa v hudbe, kedy dirigent udáva rýchlosť hudby orchestru. Aj tento príbeh je orchester, kde je autor dirigent a postavy umelci, ktorý svojimi schopnosťami tvoria pre diváka čosi nezabudnuteľné.

IMPETUOSO (Trilógia Súrodenci Sinistroví, časť. II.) Where stories live. Discover now