Odmietnutie...

125 17 3
                                    


Bol raz jeden muž, ktorý mal akurát maličký dom a rozbité auto. Žil zo sociálneho zabezpečenia vo výške 99 dolárov. Vo veku 62 rokov sa rozhodol zmeniť svoj život, aj keď sa obával, že už je neskoro.

A tak premýšľal, čo by mohol ponúknuť svetu. Až sa jeho priatelia začali trhať o jeho kurací recept, s ktorým sa nakoniec pokúsil odštartovať kariéru.

Opustil Kentucky a odcestoval do rôznych štátov, aby sa pokúsil predať svoj recept. Povedal majiteľom reštaurácií, že má výborný kurací recept. Ponúkol im recept zadarmo, len požiadal o malé percento z predaných kusov.

Bohužiaľ, počul ,,NIE" viac než 1000 krát. Aj po všetkých tých odmietnutiach to nevzdal. Veril, že jeho kurací recept je niečo zvláštne. 1009 krát bol zamietnutý, než prvý krát počul ,,ÁNO".

S týmto jedným úspechom Hartland Sanders zmenil spôsob, akým Američania jedia kura. Narodil sa ,,Kentucky Fried Chicken", populárne známy ako ,,KFC".

Pamätajte, nikdy, NIKDY sa nevzdávajte, ani navzdory všetkým odmietnutiam. Úspechu sa dočkáte, no niekedy to trvá dlhšie, niekedy kratšie.

-Príbeh nie je môj

Najkrajšie príbehyWhere stories live. Discover now