Město

5K 199 18
                                    

Ahoj já jsem Capri a jsen Neko kluk. Před asi měsícem jsem dodělal policejní akademii se zaměřením na obor psovodství, a teď bydlím v Londýně se svým psem Sunem. Budu pracovat na místním okrsku. Nemůžu se dočkat.
Paní ředitelka stanice mi řekla vše potřebné, a že zítra mám nástup do práce. Docela mě udivilo, že tam byli jen tři lidi.
Vyšel jsem se Sunem domů. Dal jsem mu najíst a sobě si udělal jen rychlý oběd. Následně jsem si šel kouknout na TV a po filmu jsem šel spát.

Ahoj já jsem Rin a jsem boss mafie. Už od rána trčím v kanceláři a pracuji na dodání drog ,když v tom dovnitř doslova vletí, můj kamarád a práva ruka, Hugo. Podá mi na stůl složku nějákého poldy a řekne ,, Ta kráva policajdská na nás nasadila dalšího poldu , přesněji psovoda." Podívám se na něj a řeknu ,,Že si nedá pokoj." Ne fakt už je otravná. Hugo pokýve hlavou a dodám ,, Tohohle si podám sám , chci aby věděla, že i já umím zřídit poldu." Hugo pokýve hlavou a odběhne. Docela mě zajímá proč má klobouk , většinou ho nemají. Začíná mě zajímat a nevypadá nejhůř, je i docela rostomilí. Upřímně na poldu nevypadá je malý a žádné svaly nemá. Chci si ho prohlédnout.

Chcete pokračování?

Policajt a MafiánWhere stories live. Discover now