Únos a kde je?

1.7K 84 0
                                    

Jsem s Danem v kuchyni a připravujeme jídlo. ,, A to takle děláš často?" Zeptám se. ,, Jo asi měsíc ,ale nevadí mi to. Nevím co to je ,ale když je Luk blízko mě je mi divně ,ale příjemně divně." On je fakt ještě mladý. ,, Jak ste se vlastně poznali s Lukem?" Zeptám se a on mi začne povídat příběh.

,, Rine já mám problém." Řekne když sedíme sami u stolu. Kluky poslal na akci. ,, Kámo víš já mám manžela." Nedořeknu a on na mě vyřeští oči. ,, Ne takle jsem to nemyslel. Já nevím jak říct Danovy ,co k němu cítím." Konečně to z něj vypadne. ,, Takže co mi takhle říct jak ste na tom?" Zeptám se a on začne vše povídat a říká mi co a jak. ,, Hale mám takový pocit ,že bys to měl na rovinu vyklopit." Něco tady děsně smrdí. ,, Rine co to tady tak děsně smrdí." Ro je poslední věc kterou slyším než upadnu do němoty.

,, Aou moje hlava." Řeknu a rozhlédnu se. Sedím vedle Luka a vedle mě sedí ještě můj milí. ,, Kámo to nás všechny ,ale kde je Dan." Rozkřikne se a já si toho až teď všimnu. ,, Ahoj to sem vám ,ale chyběl." Řekne nějaký chlap a vedle stojí spozející Dan. ,, Dereku nech ho."

Dneska hodně krátký.
Doufám ,že se líbilo.
Vaše Magda.

Policajt a MafiánWhere stories live. Discover now