Já jsem co ?!

2.7K 118 1
                                    

Už je to týden co Rin odjel a já mezitím pořád zvracel a tak ňák mi došlo co se děje. Proto teď sedím na záchodě a Hugo s Jackem jsou na chodbě. Vyjdu ze záchodu a kluci se hned začnou ptát. ,, Kluci já jsem těhotný." Řeknu nejistě. ,, To je úžasné."  Řekne Jack a obejmem mě a za chvíli se k nám Hugo přidá. ,, Jdu to zavolat šéfovi." Ne jen to ne. ,, Ne , Hugo chci mu to říct já sám do očí." Rozkážu mu a on pokývá hlavou. ,, Ale výš ,že přijede až za pět měsíců." Polknu. ,, Jsem hybrid a těm se to narodí po šesti měsících. Takže můžu jen doufat ,že přijede včas." Jsme si jistý ,že přijede brzo.

ČASOVÝ POSUN

Už je to přesně pět měsíců a já mám břicho jako balón. Dívám se na Eliota na zahradě. Jde mu to dobře. Domem se rozezní zvuk zvonku a otevírání dveří. Vrátil se. ,,Lásko jsem doma." Je to on. ,, V obýváku a pojď jsem mám pro tebe překvapení."

Zajímá mě jaké překvapení asi myslí? Rozběhnu se do obýváku a tam sedí na parapetu a kouká ven. On má velký břicho? ,, Zlato co to máš s břichem?" Zeptám se ho a on se usměje. ,, Zlato to je to překvapení. Jsem v posledním měsíci těhotenství." Co že já budu otec. Obejmu ho a ptám se proč mi nic nezavolal. Vše mi vysvětlí. ,, Kolik jich budem mít?" Zeptám se ,protože to vypadá na ,alespoň 2 děti. Usměje se ,to mi tak moc chybělo. ,, Byl jsem na kontrole a tam mi řekli ,že jsou to trojčata."  Trojčata? Já budu otec pro tři děti. Jediný problém je ,že po mě jde Čínský gang ,který udělá cokoliv aby mě oslabil a oni vědí ,že moje slabina je právě Capri a teď i děti. Je dost vlivný na to ,aby je zabil ,ale udělám vše ,aby jim nikdo neublížil.

Já vím ,ale musí to být ňák složité.
Vaše Magda.

Policajt a MafiánWhere stories live. Discover now