Striptýz

2.9K 108 2
                                    

,,A mám tě." Zakřičí Rin když mě chytne. Je o hodně rychlejší než já. ,,Fajn vyhrál jsi. Co mě čeká za trest?" Škodolibě se usměje. ,,Uvař pro mě a mojí rodinu. Jsou tady za 2 hodinky." To je můj blázínek. Kývnu na souhlas a pustím se do práce. Mají přijed přesně ve dvanáct odpoledne.

Můj kocourek začal vařit a já šel zvednout ten debilní telefon. ,, Ano, kdo volá?" Zeptám se. ,, Ahoj synu." Co po mě chce. ,, Ahoj co potřebuješ?" Zeptám se ho drze. ,, Nebuť drzý a dneska přijedeme tři." Neš sem stačil něco namítnout zavěsil. Kdo je ten třetí. Na tuhle otázku jsem neznal odpověď a to mě štvalo. Rozhodl jsem se ,že to nechám být a půjdu za ním. ,,Zlato připrav toho víc. Ze dvou důvodů. Mají přijet tři a já si dám i potom ,aby zajedl otcovy keci." Řeknu mu a on jen pokýve a dal to do troby. Otočí se na mě a vyhoupne se na linku. Kouknu na toho provokanta a zastavím se u lemu kalhot kde něco čouhá. Něco s krajkou. ,, Kalhoty dolů." Rozkažů.

Co jsem udělal. Sesednu z linky a aš teď mi to dojde. Já mám na sobě kalhotky. Skousnu si ret a sklopím pohled. ,, Tak ,bude to?" Zeptá se mě a já zakroutím hlavou ,že ne. Zavrči a já se leknu ,napadl mě geniální nápad. Vezmu ho za zápěstí a vedu ho na gauč. Posadím ho a stoupnu si před něj. Kouká na mě s otázkou v očích a nadzvednutým obočím. ,, Chceš abych si svlékl ty kalhotky?" Zeptám se ,ale on na mě kouká pořád překvapeně. ,, Tak ,jinak chceš striptýz?" Otážu se ho znova a on začne přikyvovat jako malí dítě které se těší na vánoční dárek. Pokroutím hlavou a pustím hudbu.

Začnu bse kroutit do rytmu a pomalu si sundám triko a začnu kroutit boky do rytmu hudby. Skousnu si ret a pomalu svlékám kalhoty a ukazuji mu kalhotky s krajkou ,které mají bílou barvu a taky díru na ocásek. Zavrčí a zvedne se. Přejde ke mě a vyhoupne si mě do náruče ,tak že mu nohy omotám bok. ,,Já se z tebe asi zblázním ty můj kocourku. Teď bych tě nejradši natrhl ,ale musíš dodělat to jídlo ,takže šup obléknou a dodělat jídlo. Večer až skončí porada tak si tě tvrdě vezmu."  Řekne a já zakňučím ,protože mě sáhne na můj otvor. Tak se teda obléknou a zamířím dodělat to jídlo.

 Tak se teda obléknou a zamířím dodělat to jídlo

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Doufám ,že se líbilo. Budu ráda za každý like a koment.U dalšího dílu  ahoj. Vaše Magda.

Policajt a MafiánWhere stories live. Discover now