Prosím

1.9K 90 4
                                    

Ráno jsem se vzbudil a pořád jsem byl připoután a měl v sobě didlo a ještě k tomu jsem měl v sobě zaschlé sperma. Koknu se na druhou stranu postele a tam je můj mafián. ,, Rine pomoc." Řeknu a on se na mě otočí. ,, Copak ty moje kurvičko?" Zeptá se mě a pri jeho posledním slově musím zasténat. ,, Pomoc mi." Zopakuji a koukám na něj z prosebným výrazem. ,, Dobře ,ale chci pomoc." Jen mu to odkývu a on mě všeho zbaví až na to sperma ve mě. Opatrně si kleknu na zem a on se posadí na postel a roztáhne nohy. ,, Kurvičko. Vem si ho do té své hříšné pusy." Udělám ,tak jak mi říká. ,, Šikovný. Ohh. Dobře a teď začni dělat to co ti jde dobře." Začnu pohybovat hlavou nahoru a dolu. Nikdy zapojím zoubky nebo jazýček.
,, Kurva. Ty jsi ,tak šikovná kurva. Moje už navždy." Udělá se mi do pusy a já to spolknu. Pokýve spokojeně hlavou a popožene mě ,abych se šel obléct. ,, Rinii?" Zeptám se po chvíli. ,, Ano?" Zeptá se mě taky. ,, Děti ještě chvíli budou spát ,ale jestlipak bys mě nevymyl?" Opět se ho zeptám. Podívá se na mě a ušklíbne se. ,, Vymýt tvoje božské tělo?" Pokývu a on se vydá ke mě. ,, Jo a rád." Řekne mi a vezme mě do náručí. Dojdeme do koupelny a tam mě začne svlékat z oblečku školačky. Pak si stoupneme do sprchového kouta a on mě začne umývat a to všude. Nakonec do mě strčí jeden jeho šikovný prstík a začne mě vymývat. Neubráním se vdychům a knučení. Když už je hotový ,tak se to obrátí a já ho začnu umývat. Když v tom se ozve pláč. ,, Dojdu tam." Řeknu a on jen kývne a já se tedy usuším a dojdu si na sebe vzít kalhotky a triko a už běžím za andílky. Utiším je a nakojím. Pak si vezmu do náruče Leea a Seba a Henryho sy vezme právě příchozí Rin.

Po snídani si začneme různě hrát a dělat kraviny. Když už jsou unavení ,tak je hezky uložíme a vydáme se do obýváku. Pustíme si telku a dáme tam Harry Pottera a vězeň z azkabanu. (Nej serie na světě)
,, Rine můžu mít na tebe otázku?" Zeptám se po chvilce a koukám na něj. Otočí se na mě a jeho oči se vpijí do těch mích. ,, Ptej se." Řekne. ,, Já bych chtěl zase do práce."  Vyžvejknu se. ,,Cože?!! Tak to ani náhodou."

Do práce ho ani náhodou nepustím. ,, Rinii prosím." Řekne a začne na mě dělat očka. ,, Ne. Co kdyby se ti něco stalo. Co děti." Začnu se zlobit ,ale když uvidím jak mu slzy tečou proudem ,tak hlas zjemním a už klidným hlasem mu řeknu. ,, Capri já vím. Musíš se tu nudit a tak ,ale já o tebe nechci přijít." ,, Rine já už se z tohohle zblázním být zavřený doma a nic nedělat je děsný, já potřebuji nějakou aktivitu."
Capri. ,, Lásko já vím je to k nevydržení. Nějakou aktivitu ti najdu ano? Dneska je zase schůze a já se musím připravit." Řeknu a potom už věnujeme pozornost jen a jen filmu.
,, Né, Siriusi neumírej." Řekne Capri a objímá mě.

Doufám ,že se líbilo a ahoj.
Vaše Magda.

Policajt a MafiánKde žijí příběhy. Začni objevovat