Doupě a kancelář

4.5K 186 10
                                    

Všichni jsme se sešli v doupěti a začali jsme řešit, jak toho posvoda chytit.,, Takže Jeane, ty uspíš toho psa a ty Hugo si vezmeš toho fízla a Dane budeš řídit. Zítra v devět tady bude, jasné." Řekl jsem jim plán akce. A pak se šel odebrat do kanceláře vyřídit papíry.

ČASOVÝ POSUN

Ráno jsem vstal normálně v 5 hodin a dal Sunovy najíst. Udělal jsem hygienu a začal se chystat do práce. ,, Oblečen jsem, klíčky od kanclu mám a Suna na vodítku taky, takže vyrážíme."
Došel jsem do mé kanceláře a začal dělat svou práci. Když dovnitř vtrhla ředitelka s tím, že se mi omlouvá, a že tahle složka co drží je můj první případ. Převzal jsem ji a začal listovat. Nic tam nebylo jen jméno gangu, kterého se všichni bojí a nikdo nikdy nezjistil, kdo ho vede ani kdo jsou členové gangu. Takže proto je nás tady tak málo. Pokýval jsem, že chápu a začal pracovat na případu.
Asi po 2 hodinách na mě zaknučel Sun, že chce jít ven. Jak to vím? Umím mluvit se zvířaty. Jedna z výhod být nekem.  ,, No tak jo. Přines vodítko." Jak jsem řekl, tak udělal přinesl mi vodítko a já ho připoutal  vyrazil.
Už asi deset minut se tu procházíme když v tom uslyším jak sviští nějáká střela a Sun kňučí a pada k zemi. A já cítím jak mi přiložili hadřík k ústům. Snažím se nenadechnou, ale pak mě nikdo výhrůžné zavrčel do ucha a já to už nevydržel a nadechl se. Vše zčernalo a propadl jsem se do šíré tmy.

Chcete pokračování? Napište do komentářů.
MAGDA

Policajt a MafiánWhere stories live. Discover now