Uvolnění ve sprše a proslov od Capriho

3.6K 158 5
                                    

Doufám že to uklidní a nezabíjí se. Vejdu do koupelny a slíknu se. Když jsem u baxerek zjistím že mám menší, no spíš větší problém v trenýrkách. Jak? Kdy? Kde? Pokládám si otázky a pak se mi vybaví obrázek Capriho jak se ohýbá a je vidět ta jeho neuvěřitelně rozkošná a šukézní prdelka a mě se postaví víc zaknučím jako zraněné zvíře. Slíknu si i boxerky a vlezu do sprchy. Kde jse umiji a vylezu ven. Stoupnu si k záchodu a začnu si honit. Vdychám snad na zelí dům jeho jméno a představuji si jak do něj zasouvám a on vzýchá a kroutí se pri tom a s tím se udělám. Vše uklidím a vyjdu ven.

,, Tohle byl ten nejlepší vtípek na světě." řekl Hugo. ,, Jo, to jo." Řeknem s Jackem naráz. Máme uklizeno a oni na nás koukají jako vrazi. Kluci šli najít něco k snědku a mě tu nechají s nimi ,, Ty jedna kočko hloupá  Rin je můj a ty od suť okamžitě zmiz. Já se stanu jeho ženou a ty táhni." Rozkřikne se ta holka a ten chlap na mě kouká jako na odpad. ,, Ne. Já ho mám rád ,protože je vtipný, chytrý , hodný, milí, starostlivý a tak dále ale hlavně má mě rád." Jak já nerad lžu ale něco ve mě mě to nutilo říct jako bych to cítila já sám.

Jdu po schodech dolů když uslyším jejich rozhovor. Když uslyším Tamaru co říká kocourkovy mám chuť ji rozbít hubu ,ale pak uslyším Capriho jak říká ,, Ne. Já ho mám rád ,protože je vtipný, chytrý, hodný, milí, starostlivý a tak dále ,ale hlavně mě má rád." Když to uslyším robuší se mi srdce a mám pocit že to řekl od svého srdce. Mám chuť ho obejmout, políbit a už nikdy nepustit. Vejdu ve chvíli kdy ta kráva otvírá hubu. Když mě sponzorovala tak ke mě přiběhla  a nalepila se na mě snažím se ji odstranit ale nějde to ,, Můžeš mě laskavě pustit." Mluvím skrze zaťaté  zuby. ,, Ale medvídku ty jsi tak vtipný." Začne se smát a já se kouknu na mého kocourka který na ni hází vražedný pohled. Žárlivka moje malá. Kouknu na ni a dodám ,, Pokuď nechceš aby tě Capri zabil pusť mě a navíc chci si sednout." Poustí mě a já se zaraduji přejdu ke kocourkovy a dám mu pusu na  čelo. Zčervená a já myslím že ho zá chvíli sním.,, Takže jak už jsem říkal a názor nezměním vezmu si Capriho a tečka."Dořeknu a otec se na mě podívá stylem ' Nevezmeš a tečka.' Tamara se ke mě přiblíží a skusi mi dát pusu na pusu , ale  já se jí vyhnu a i s kocourem spadnu na gauč. Teda já sedím na gauči a on na mém klíně.

Stihla jsem to napsala jsem další kapitolu a dokonce stihla úkoly. Jsem dobrá. Doufám že se bude líbit Magda

Policajt a MafiánWhere stories live. Discover now