Odpustíš mi můj kocourku

3.2K 131 6
                                    

Jsem děsně nervózní ,před chvílí mi Hugo volal ,že už je přichystaný a upravený ,přej má ale kruhy pod očima ,ale kluci ho donutili si na chvíli pospat. Doufám ,že mě neodkopne a odpustí mi. Stojím v altánku u toho vodopádu kde sme si s Jacke a Hugem hráli. Mám na sobě smoking a krásné růže barvi jeho očích ,takže modrou. Krásné světle modrou.

( Jako že tam není ta váza

Rất tiếc! Hình ảnh này không tuân theo hướng dẫn nội dung. Để tiếp tục đăng tải, vui lòng xóa hoặc tải lên một hình ảnh khác.

( Jako že tam není ta váza.)

Už jsou tady.

Dojeli jsme ke krásnému vodopádů a bílému altánku ,kéž by tu byl Ryn. Neviděl jsem ho asi tři dni a jsem na okraji zhroucení. Kluci mě zavedli do altánku a mě spadla pusa předemnou stát Rin s krasnou kyticí. ,, Capri tohle je pro tebe. Mají stejnou barvu jako ty nejkrásnější oči na světě taky Jako vlásky mojí lásky a mají stejnou barvu ocásku o oušek toho nejkrásnější neka na celé planetě." Řekl a já se začal červenat. ,, Moc si mi chyběl." Dodá a já už to nevidržím a skončím mu do náruče a pořád dokonala opakuji tyto slova ,, Ty mě taky." Řeknu na posled a seskočím z něj. ,, Teď ti potrebuji vysvětlit co se stalo." Chce mi říct , že s ním nespal dobrovolně. Moje srdce tluče radostí a lásko k němu. ,, Nespal jsem s ním dobrovolně. Dal mi ňákou drogu do pití  a potom už si pamatuji jen ráno." Dokončil monolog a já se na něj podívám. ,, Promiň ,že jsem takle utekl. Jen sem nemohl snýst fak , že ten koho miluji celým svým srdcem je s nikým jako Eliot." Najednou kluci přinesli Eliota a mě se zastavil dech. Co tu dělá? Klad jsem si otázky ,ale žádná odpověď. ,, Lásko otoč se na mě. Otočím se na něj s tázavím pohledem. On začne mluvit. ,, Capri jsi moc milí, hodný, chytrý , dokonalý , krásný a takhle bych strávil jmenováním tvých skvělých vlastností snad věky ,ale teď se tě chci na něco zeptat." Koukám na něj a červenám se. ,, Ne to neudělaš. Miluješ mě. Nedělej to. Je to špína někaš si život." Řekne  Eliot výstražné. Já nechápu o co tady jde. ,, Ty do toho nemluv." Domluví mu Jack. Usměju se na ně a svým pohledem zabloudím spátky k Rinovy. ,, Miluju te Capri a proto se tě chci zeptat: udeláš ze mě něj nejšťastnějšího muže a ..." poklekne a vytáhne z kapsi krabičku. ,,Vezmeš si mě?" Otevře krásnou krabičku a v ní je ten nejkrásnější záznubní prsten na světě.

 ,,Vezmeš si mě?" Otevře krásnou krabičku a v ní je ten nejkrásnější záznubní prsten na světě

Rất tiếc! Hình ảnh này không tuân theo hướng dẫn nội dung. Để tiếp tục đăng tải, vui lòng xóa hoặc tải lên một hình ảnh khác.

Čekám na jeho odpověď. ,, Ano , ano , ano ,ano a milionkrát ANO."

Policajt a MafiánNơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ