V autě s nekem

4.4K 160 9
                                    

Vzal jsem si ho do náruče, s Hugem a Jackem jsem nastoupil do mého auta a dal pokyn řidiči aby vyjel. ,, Co s ním máš v plánu." zeptá se mě Jack. Podívám se na něj a odpovím ,, Je děsně roztomilý a má sexy zadek. Nejradši bych ho ohnul teď a tady. Ty ouška mě dělají tvrdým a tak počkat nemá neko i ocas?" odpovím a zárověň se zeptám. Kluci kývnou a já si ho přetočím. Ten pes na mě kouká zabijácky ( Hugo drží  Suna). Sundám mu mikynu a ohnu přes koleno a pak teprve vidím ocásek. To se musí nechat ladí s oušky a vlásky. On se začne probouzet a snaží se z mého kolena zdrhnout. To se mu nedaří a tak po chvíli to vzdá.

Podívá se na mě a já se ušklíbnu. Má v očích několik emocí, ale nejsilnější jsou stoprocentně: stach,  nenávist, vzdor a něco co neumím identifikovat. ,, Ty se někam chystáš?" zeptám se s povíšeným výrazem na tváři. ,, Ne jen koukám na debila, který mě má právě přehnutého přes koleno a chci u něj na stoprocent zůstat." řekl s ironií v hlase a já jsem se na něj naštvaně zahleděl.

Klukům řeknu ať mi podájí můj kufr a já ho připoutám tak aby se nemohl hnout rukama a nohy dal od sebe. ,, Víš kocourku budu to ješte dlouhá jízda a tak se trochu pobavíme." zdělil jsem mu a on se začal škubat. Po chvíli už byl unavený a tak toho nechal. ,, Prvně začneme tím že tě vysléknu." řekl jsem mu a začal jsem dělat vše co popisuju. Už byl nahý  a já chtěl vidět prdelku. Tak jsem mu povolil pota tak aby klečel na zemi a měl ten úchvatný zadek na mě vystavený. ,, Do toho zadku bych dal sveho ptáka kluci. Konečně polda co za něco stojí." Zakryl se ocáskem a já ho plesk po prdelce. ,,Au to bolí ty sadisto." řekl mi. Já se na něj podíval a řekl mu ,, Kočička nám bude nadávat. Řeknu ti to upřímně. Jsi jediný, kdo mě stál za to, abych vylezl z úkrytu a chytl ho a taky jsi jediný, kdo je na mě tak drzý." Dokončil jsem svůj proslov a vzal z kufru erekční kroužek a vybrátor. Když slyšel něco zarachotit. Tak mi řekl: ,, Ne prosím já jsem." Nedokončil to, ale já věděl co tím myslí a kluci taky. ,, Ty jsi panic." zeptám se ho a on pokýve hlavou. ,, To nevadí ale aspoň si užiji pohled na to až se budeš kroutit slastí." řekl jsem s ušklebkem a začal mu....

Pokračování příště zatím čau.

Doufám že se líbilo kdyžtak ohodnot te diky vaše Magda

Policajt a MafiánKde žijí příběhy. Začni objevovat