Mafie

1.9K 83 1
                                    

Po našem usmiřovacím sexu jsem si zase vybalil a šel do kuchyně ,kde už seděl můj miláček. ,, Ahoj lásko." Pozdravím. Usměje se na mě smutně a pozdrav opětuje. ,, Copak?" Zeptám se. ,, Cítím se mizerně. Zaprvé nevěřil jsem člověku ,kterého miluji. Zadruhé podvedl jsem tě ,už zase a zatřetí jsem příšerný manžel." To je ,ale trouba. ,, Ani jedna z těch věcí mi nevadí a nejsi příšerný ,jen si měl strach a byl jsi naštvaný. Lásko změníme téma. Já bych se chtěl podívat do Washingtonu, co ty na to?" Zeptám se ho.
,, Taky mě to napadlo a navíc potřebuji vidět mého kámoše Luka." Odpoví mi já nadšením vyskočím. ,, Roztomilí. Teď ,ale šup. Běž nám zabalit na dva týdny. Nic se tady neděje ohledně mafie a tak můžu jet. Pojedou s námi andílci a ty dvě hrdličky." Řekne mi já běžím nám zbalit. Připravím vše potřebné a sejdu dolů. Kde už čeká Rin s malíma v kočárku. Různě na ně mluví a žvatlá ,ale když si mě všimne tak přestane a přejde ke mě. ,, Připraven?" Zeptá se mě a jen nesměle pokývu hlavou. Nastoupíme do limuzíny ,kde už jsou kluci.
,, Ahoj. Já se tak těším až uvidím zase Magnuse." Řekne Jack a usměje se. Když dorazíme na letiště vezmu si do náruče Hernyho a Rin si vezme Sebba a Jack zase Leeho. Přijdeme k soukromému letadlu a já se kouknu na mého manžela. ,, O tomhle letadle si mi chtěl říct kdy ty můj Mafiáne?" Zeptám se ho. ,, Teď. Tak nastupovat." Řekne a nastoupí do letadla.

Když jsme přistáli tak jsme vše pobrali a nasedli do limuzíny. Jeli jsme asi hodinu. Naštěstí mé děti spali ,tak sem se nemusel ničeho bát. Vystoupili jsme až u velké vili u vody. Krásná ,ale na náši nemá. Rin zaklepe a otevře nám nějaký kluk. Vypracovány a docela krásný. Kecám je hodně sexy. ,, Ještě chvíli na něj takhle koukej a týden si nesedneš." Pošeptal mi výhružně do ucha. ,, Čus. Už se na vás čeká. Tak pojďte dovnitř kluci vám to odnesou." Řekne s úsměvem a otočí se a zamíří do útrob vili. Jdem za ním a přitom neseme děti. Přijdeme do prostorného obýváku a tam sedí asi 5 kluků a ještě jeden ,ale ten nevypadá na mafiána. ,,Ahoj. Už jsem měl pocit ,že nedorazíte. A kdopak je tenhle neko." Přivítá se se všemi a pak stočí pohled na mě. ,, Pomatuješ jak jsem ti posílal tu pozvánku na tu svatbu ,tak tohle je můj manžel a ti tři prckové naše děti." Oznámí mu Rin a on se na mě usměje. ,, To mě moc těší. Já jsem Luk a ty budeš určitě Capri." Řekne a natáhne ke mě ruku. ,, Ano jsem." Odpovím a přítulím se k Rinovi. ,, Dane pojď sem prosím."

Že by si konečně někoho našel.

Doufám ,že se líbilo.
Ano jsou to postavy z Andílka a mafiána. Potřebuji nějak pohnout s příběhem a tak je budu střídat. Jednou z pohledu Washingtonu a jednou z pohledu Londýna.
Vaše Magda.

Policajt a MafiánWhere stories live. Discover now