Sexy schůze

1.8K 92 2
                                    

Rin usnul na konci filmu a já tedy měl šanci alespoň na chvíli na vzduch. Obléknu se a vezmu si děti do kočárku. Nechám vzkaz a vyjdu ven.

Chodím ,takle po městě když tu najednou se u mě objeví moje šéfová

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Chodím ,takle po městě když tu najednou se u mě objeví moje šéfová. ,, Capri ráda tě vidím. Kdo pak jsou tihle andílci?" Usměju se a ona mi úsměv opětuje. ,, Já vás taky rád vidím Tohle jsou mé děti." Odpovím ji a ona se na mě podívá stylem ' to jsou ,ale krásní dropci.'
,, Kdopak je otcem?" Zeptá se mě a já se zaseknu. Má výcvik takže pozná kdy lžu a kdy mluvím pravdu. ,, Capri ať je to kdokoliv nemusíš se bát." Kousnu si do rtu. ,, Je to šéf toho gangu po kterým jsem pátral." Vyděšeně se na mě podívá a já sklopím hlavu.
,, T-to je v pořádku pokuť ho miluješ a on tebe ,tak proč ,ne." Padnu ji do náruče a ona mě pevně obejme. ,, Děkuji." Zašeptám jí do hrudi. ,, Taky jsem se na ten případ dívala a od doby kdy jsi zmizel už se moc zločinů neděje a už na ně policii nasazovat nebudu." Pokynu hlavou a rozejdeme se společně na zmrzlinu. Objednal jsem nám oběma vanilku. Když tu najednou se předemnou zastavilo auto a z něj vystoupil Rin a s ním Hugo a Jack. Rin se na mě mračil a kluci pohledem probodávali mojí šéfku. ,, Ok asi bych měla jít,že?" Zeptá se mě a já jen pokývu hlavou na souhlas. ,, Dobře. Měj se a ať tě ještě aspoň jednou uvidím." Řekne a zmizí. Tohle je zlé. ,, Capri. Co to má znamenat?" Zeptá se mě můj manžel. ,, Jsem s malými na procházce." Odpovím a přijdu k němu i s kočárkem. ,, Probudím se a doma nikdo není víš ty vůbec jaký infarkt jsem dostal. Ta policajtka vše ví ,takže předpokládám ,že mě celou dobu taháš za nos. Do 8hodin se zbal a vypadni." On. ,, Rine já jí nic nedonáším." Řeknu ,ale to už nasedá do auta a odjíždí i s kluky. ,, Vždyť tě miluji." Řeknu a začnu plakat. Vyrazím spět a když už jsem u dveří zaváhám. Vezmu za kliku a vejdu i s kočárkem. Uslyším jak se nikdo.... sex. Vejdu do obýváku a tam uvidím jak Rin přiráží do Eliota. ,, Rine." Řeknu a on se na mě otočí. Kde je ta jiskra kterou měl v očích. ,, Slyšel si máš odsuť vypadnout." Řekne Eliot. ,, Slez z mého manžela." Odpovím. Přejdu k nim a Eliotovy vrazím. Až spadne. ,,Rine." Otočím se na něj a sednu si na sedačku. Nasmêruji jeho hlavu ke mě a koknu do těch jeho očí. ,, Miluji tě a mojí šéfku jsem potkal když měla obchůzky. Už po vašem gangu nikdy nepůjde." Řeknu mu a on se ani nehne. ,, Tak proč ti nevěřím?" Bodlo mě u srdce.
,, Mám na tebe otázku. Kdybych tě nemiloval dal bych ti děti ,ne. Kdybych tě nemiloval dokázal bych ti odpustit nevěru ,ne. Rine prosím." Začnu brečet. Pořád nic. ,, Vem si děti a vypadni už tě nechci vidět." Uteču do ložnice a vezmu si vše co bylo moje. Když v tom se podívám na kočárek předemnou a v něm ty malé zlata. Pak se podívám na dva prstýnky na mém prstě a přišli další slzy. ,, Proč mi nevěříš?" Zeptám se do ticha. Najednou se rozrazí dveře a v nich je Rin s jeho sexy vzhledem Daddy a vedle je Eliot co má mé oblečení školačky. ,, Ty jsi ještě tady?" Zeptá se mě Eliot. ,, Jo ,ale už jsem na odchodu." Přejdu k Rinovy a obejmu ho. Dám mu pusu a podívám se do očí. ,, Když mi nevěříš v rom ,že donáším ,tak alespoň v tom ,že tě budu vždy milovat a tvé děti taky." Řeknu a dám mu pusu. Kouknu se na prsteny a vybaví se mi jak mě o ruku požádal a jak si mě před týdnem vzal. ,, Měl bych ti to asi vrátit." Reknu mu smutně a začnu si sundavat svatební prsten. ,, Věřím ti teď už jo." Rychle se na něj otočím a Eliot taky. ,, Co ,ale lásko." Eliot se začne lísat. Odstrčím ho a on mě pevně obejme. ,,Eliote běž se obléct a spátky do práce."

Doufám ,že se líbilo.
Nemám ráda když je něco smutnè.
Vaše Magda

Policajt a MafiánWhere stories live. Discover now