Díky bohu.

2K 110 0
                                    

Jeli jsme k mému a Capriho domu a modlil a prosil jsem ,aby mí milování byli v pořádku. ,, Jsme tu." Řekne můj řidič a já vystoupím z auta.  Dveře jsou otevřené. Dojdu k nim a na nich je ňáký papírek tak ho vezmu a jdu do domu. ,, Capri? Kde jsi?" Zařvu na celý dům ,ale nikdo  se neozve. Kluci začnou hledat a já nejsem výjimkou a připojím se. Nikde nikdo. ,, Ja , Hugo a Jack jdeme do lesa. Vy tu hlídejte." Zadám pokyny a jdu s klukama do lesa.






Hledám už asi půl hodiny ,ale nic. ,, Capry!" Volám všude a najednou uslyším pláč. Děti!! ,,Kluci!" Zavolám a oni nejsou moc daleko a proto se tu ukážou rychle a i s nimi se vydám za ony zvuky. ,,Capri. Andílci." Zavolám když uvidím mého manžela který nejeví známky života a mí tři děcka. ,, Kluci vezmete děti já mojí lásku." Rozkážu a s Hugem odvážeme děti ze speciální sedačky. Kluci vemou děti a já se vrhnu k mému milému.






Změřím mu tep a díky bohu žije. Vezmu ho a zamíříme zpátky. Už jsme u domu a já vztoupím hned po klukách. ,, Je v pořádku." Zeptají se mě všichni najednou a já ho položím na sedačku. Ještě předtím jsem ty který tady zůstali požádal o to aby to tu uklidili a splnili to na jedničku. Vše je na svým místě. Kluci mí děti ,které před chvílí usli uložili hned vedle Capriho. Capri začal střihat oušky a vrtêt ocáskem. Díky bohu je v pořádku.
,,Rine?" Zeptá se mě můj andílek. ,, Jsem tu zlato. Jsem tu s tebou." Řeknu mu a on se pomalu s mojí pomocí posadí. ,, Děti. Jsou v pořádku ?" Zeptá se mě hned. ,, Ano jsou teď se ale prospi." On si znova lehne a usne. Kluci odešli až na Huga a Jacka ,kteří řekli ,že na nás dohlédnout. Tak jsem ešte nakrmil ty tri andílky. Ňákým falešným mlékem. Sunar. Tak se to jmenovalo. Hugo a Jack šli spát a já si lehl k mému zlato. ,, Už nikdy tohle nedovolím. Miluji tě Capri."

Já vím ,že dlouho nebyl ,ale škola je škola a taky mě nic nenapadlo. Doufám ,že se líbilo a u další kapči ahoj. Vaše Magda.

Policajt a MafiánKde žijí příběhy. Začni objevovat