Jak jsi mohl?

3.5K 136 4
                                    

Probudím se a vedle mě spí můj miláček. Vyndáme mu z jeho nádherného zadečku didlo a on zavzdychá a pak ho ešte odpoutám.
,, Dobré ráno kocourku dneska tě naučím jak to bude dneska večer jo?" Pokýve hlavou a já ho plácnu po prdelce. Zasičí a podívá se na mě pohledem ' co jsem udělal'. Na to mu odpovím ,, Slova bejbi." ,,Ano ,daddy." Kouknu na něj a dám mu pusu. ,, Miluju tě a nikdy tě nepodvedu."

Posun v čase

Je večer a já čekám až mě vyvedou na pódium. Dneska mi můj mafián ukázal jak a co má dělat. ,, Tak tohle byl Eliot a teď něco speciálního hybrid kočky který patří našemu hostiteli Rinovi. Capri." Vystoupím na pódium ale ešte před tím koukám jak ten Eliot jde nahoru s mím Rinem.Rychle to odtančím a vyběhnou schody nahoru. Vtrhnu do pokoje a vidím jak můj mafián šuká toho Eliota. ,, Jak jsi mohl říkal jsi ,že mě miluješ a tys mě podved s ním." Řeknu mu plačtivě a koukám na ně něco se chystal říct ale ten kluk ho předběhl ,,Očividně mě má doopravdy rád takže zmiz a už se nikdy nevracel sbohem." Pohne se proti němu a já už to nevidržím a rozběhnu se za klukama. ,, Co se stalo? Capri proč pláčeš?" Zeptá se mě Jack a u něj stojí Hugo a kouká na ně. ,, On mě podvedl. Odvezte mě domů prosím." Koknou se na sebe a pak na mě. ,, To není možný vždyť tě miluje." Řekne Hugo a koukne na mě já zakroutím hlavou.,, Kdyby mě opravdu miloval tak mě nepodvede." Nakonec je přesvětším a jedeme domů. Já mám Suna na klíně a pláči. Kluci mě vyhodí doma a já jim poděkuji a dodám ať mu neříkají kde jsem. Vyběhnu schody a zabouchnu dveře dám Sunovy najíst a to vše dělám s pláčem. Lehnu si do postele a koukám do blba. Pláči až do rána. Usnu z únavy a vyčerpání.  Ale také z otázkou: Jak mi to mohl udělat.

Sorry ale musí být ňaký zvrat a ešte. RIN BYL OPILÍ NEVĚDĚL CO DĚLÁ. JAK SE TO ASI VYVINE DAJÍ SE DOHROMADY S ELIOTEM. KTERÝ O RINA USILUJE JIŽ HODNĚ DLOUHO NEBO BEDE RIN S CAPRIM.Doufám že se líbilo zatím pa mafiáni moji.Magda

Policajt a MafiánWhere stories live. Discover now