Uvolnění a trest

4K 161 14
                                    

Dohadujeme se tady snad hodinu koucourek je na mém klíně. ,, A dost je to můj život a ty mi do něj vodit někoho o koho očividně nemám zajem. Kluci vám zatím co se jsme se tady dohadovali zařídili pokoj na hotelu." Otočím se na ně a oni pokývou a odvedou je ven a pak do hotelu. Capri se trošku zavrtěl a mě se zrodil malí problém.

Konečně už jsou pryč a zatím co se dohadovali jsem přemýšlel a došel jsem k názoru ,že to tu není vůbec špatné a mám to tu i trochu rád.Rin je na mě milí a já se v jeho přítomnosti cítím skvěle. Napadl mě asi ten nej nápad na světě. Trošku ho pozlobím. Zavrtěl jsem se a jeho nemálý problém mě tlačil u vstupu. ,, Kocourku ty mě zlobíš." Usklíbl se a já hodlal pokračovat. Sedl jsem si na něj obkročmo a on vykulil oči ale pak se panem rytířem  pohnul proti mému vstupu a já se proh a zavdychal. ,, Rine jsem děsně nadržený a potřebuji mít tvého ptáčka v mém hnízdě." Řeklnu mu to s sexi tónem hlasu. ,, Tak se příprav pro mě  hned tady a teď." rokázal a já se rozhod že mu udělám striptýz. Začel jsem se pomalinku svlékat a hladit se po těle a skončil jsem u svých kalhot. ,, Rine já tě chci jen varovat mám svůj styl oblékání." Tím sem myslel že nemusím boxerky a tak nosím krajkový kalhodky a jsou fak sexy. Stáhl jsem si kalhoty a uslyšel jsem jak řekl ,, O kurva bejb to je něco mám tě chuť ohnout i přes ně."

O kurva to snad ne mě snad pukne penis je tak sexy v tich kalhotách. A hlavně jen můj na vždy. Přiblíží se ke mě a klekne si předemě a rozepne mi kalhoty které mi poté i svlékne můj rytíř jde na povrh zemský hned jak my spadnou boxerky. ,, Ohh bejb." Řeknu a podívám se na něj jak klečí u mého kamaráda a pak mu políbí špičku. ,,Ohh bajb jo strč si ho do té své malinké pusinky a parádně mi ho vyhul." řeklnu mu a on my oblízne celou mou délku a to si strčí v zápětí do pusinky. Žádný dávicí reflex? Mám nej subíka na světě. Začne mi ho holit a honit páč se mu tam celí nevešel a já se mu udělám do té jeho pusinky podívám se na něj a vidím jak se uspokojuje. Tak to tedy ne. ,, Dej ty ruce pryč a poslouchat už na sebe bez mého povolení nestáhneš ani se sám sebe nebudeš dotýkat." řeknu nekompromisně a on zaknučí jako zraněný pes. ,, Ale daddy prosím já potřebuji uvolňit." Řekl mi to s prosbou v očích. ,, Ne , a to bude platit pořád protože jsi mě teď  neposlechl tak dostaneš erekčiní kroužek a na celý večer dydlo do zadku." Vidím strach ale i vzrušení. ,, Ano daddy byl jsem zlobivý kluk." Aspoň že se mnou souhlasí.

Policajt a MafiánWhere stories live. Discover now